Thursday, January 26, 2012

Niisama kui lihtne on organiseerida vaesust terves riigis on lihtne organiseerida rikkust terves riigis...

Mart Laar ja temasugused inimsööjad aina iga päev  söövad eestlasi...mitte keskerakond pole meie vaenlane aga seda on debiilikutest Mägra Mordid kes söövad eestlasi...

Minu visioon Eesti tulevikust.

Niisama kui lihtne on organiseerida vaesust terves riigis on lihtne organiseerida rikkust terves riigis...

Ja miks mitte siis panna paika oma visioon Eesti tulevikust.Minu nägemus Eestist on midagi taolist mida on kirjeldet Veenus Projektis:
www.thezeitgeistmovement.com
Veenus projekti visioon on parem kui see mida meile aina manatakse iga päev peasuuna meedia ja filmitööstuse jms. multikulti abil,kokku lepitud palgataseme abil jne....kuid Veenus Projekt pole täiuslik....Täiuslik visioon on selline,et iga eestlane  elab Eestimaal metsa serval omas tares ja see on elementaarne sest see on kõigest esmavajadus...
Eestimaal ja ka mujal riikides tühjaks jäänud külad ja tööpuudus,ning vaesus näitavad riiki valitsevate omanike üliküünilisust-külad ei ole tühjad mitte sel põhjusel,et "majandus" on selline aga kahel põhjusel:
1.Riigi omanikud on üliküünilised.
2.Rahval ei ole ettekujutust suurperede elust:Itaalia pered,latiinode pered,kriminaalsed pered, ökoküladest-eestlased ei ole veel õppinud kuidas elada perekonniti.Pole hullu,tuleb võtta eeskuju teiste rahvuste perekondlikest elumudelitest ja kõik saab korda:
http://elektritsaabtasuta.blogspot.com/2011/12/koik-iirimaale-sisserannanud-inimesed.html
Juudid tegid inimkonna "laeks" "american dream" ...lasksid lae väga madalale...selleks,et hoida inimeste unistusi,mõtteid madalaina,hoida inimeste püüdeid madalaina,hoida inimesi diktatuuris...

Juudid dikteerivad meie elu sedasi,et justkui maja omamine ja perekonna loomine on lagi kuhu püüda..no see on ju kõigest esmavajadus!!


Esimene samm inimväärse ühiskonna poole on iga üksikisiku energiasõltumatus...ehita endale elektrituulik ja päikesepaneelid:
http://elektritsaabtasuta.blogspot.com/2011/12/iga-uksikisik-energiasoltumatuks-igal.html

 Hästi ilus ja südamlikus esituses ülevaade erinevatest maailma ökoküladest - mudelitest, mis on tõeliselt näidanud jätkusuutliku elu võimalikkust:

No comments: