Friday, September 30, 2011

Kõigse vastikum on see toimus sellel aal kui kõik olid oma riigi kaitseks valmis

http://publik.delfi.ee/news/inimesed/mart-laar-1990ndate-alguses-tehti-mulle-ametlik-tapmisahvardus.d?id=58895392&com=1&s=1&no=60


Kondaja30.09.2011 19:33
esimese ametliku tapmisähvarduse sain Kohtla-Järvel oma vanamate ja vanemate vabastajate poolt kes tõid meile kultuuri.Eks neid tapmisähvardusi olnud ühel või teisel määral olnud edaspidigi. Meenub kui oli laevastikus noorte aeg siis mu rahvuskaalased nagu sinagi kallis Mardike siis need viskasid mind lõukoerte lõugade vqahele. Ma ei tea aga eestvedaja oli keegi talina poiss Ants Post.. Ju peale krahaboršiku said suu seks kodust saadedud pakist seltsimehed Ring Kallastelt. Eks hiljem olen olnud mõška. kes endast teab mis arvamusel. Sama Remikul kus Narva ajal saadeti sind sunnik meid kaitma alg piirivalvureid kellel AK-del polnud laskemoonagi siis keegi juhtivkoosseisu tegelane lalises poisid ärge hakake vastu sest teid tapetakse.
Kõigse vastikum on see toimus sellel aal kui kõik olid oma riigi kaitseks valmis ja nüüd keegi hullaar laliseb oma ametlikust tapmisähvardausest.Häbi olgu temale ja tema seemnest kasvanud järglaskonnale.
Mis aga puudutab meie kaitseministert siis temale jätku ja jõudu edaspidiseks.

No comments: