Sunday, June 26, 2011

Presidendi nõunikud ja ERR peedistavad pööblit..

http://uudised.err.ee/index.php?06230747
Kõikse enam teenivad venemaad need erakonnad kes gaasi- ja kütusearvete näol annavad venemaale miljardeid,maksavad n.ö. obrokit.See Eesti Gaas on tegelikult Vene Gaas ehk siis Gazprom.Sama lugu on kütusetarnijatega.
IRL tahab tahab tõsta venemaale makstavat summat.Selle asemel,et võtta kasutusele elektribussid nad hakkavad kasutama  gaasiga sõitvaid busse,vene gaasiga sõitvaid busse...No kohalikku biogaasi ei ole ju nõnda palju,et katta busside küttekulu:
http://www.tartupostimees.ee/4​62800/hiinlased-kaisid-tartus-​elektribusse-tutvustamas/

Iga Eesti elanik, rinnalapsest raugani, maksab igal aastal 7500 krooni obrokit naftašeikidele, et siin Eestis liikuda Raplast Tallinna, Türilt Viljandisse, Virtsust Pärnu jne. See on ju täiesti ebaloogiline asjade korraldus. Ometi on meil Eestis olemas oma energiaallikad, mis lubaksid meil kasvõi täielikult loobuda naftatoru otsas virelemisest. Miks siis mitte hakata selles suunas tegutsema.
http://ee2020.wordpress.com/ab​out/
Presidendi jutt idast raha küsimise kohta näitab,et tema nõunikud peedistavad pööblit...

1 comment:

ein Mensch said...

Jõudu ja tervist tasuta elektri eest võitlemisel! Energiamonopolid on muutunud aasta-aastalt aina jõhkramaks, ehk see hakkab pisut inimeste silmi avama... Lootma ju peab.