Monday, June 6, 2011

Juutide usuline veendumus, et nemad on Jumala poolt väljavalitud rahvaks, kes peavad kõiki teisi valitsema.

http://www.delfi.ee/news/paevauudised/arvamus/jakko-vali-unistus-eestist-kui-pohjamaast.d?id=47242997&com=1&s=1&no=20
Põhjused on kaugemal, 06.06.2011 09:01
Aga võib-olla on ikkagi Jüri Linal õigus, kes oma mahukates ja rohketele allikatele tuginevates raamatutes püüab tõestada, et kõigi meie hädade põhjuseks on juutide usuline veendumus, et nemad on Jumala poolt väljavalitud rahvaks, kes peavad kõiki teisi valitsema. Ja et see on tänaseks ka suuresti õnnestunud.
Kui peenelt võtsid pangad meid NSVL-ilt (samuti juutide loodud) üle? Suur hulk meie tublimatest isikutest on praegu "laenuvangis" - tagades enda kindlustunde töötamisega välismaiste edukate suurfirmade alluvuses. Mingeid riskantseid ja innovaatilisi uusettevõtteid sel põhjusel ei teki, ei teki konkurentsi põhjamaade suurettevõtetele.
Ka riigitöötajad ei saa käituda loovalt - teha muutusi, kuna riskiksid nii oma hästikindlustatud palgaga. Peavad töötama väga täpselt ametijuhendi piirides.
Koolid on korraldatud loovust pärssima, et kasvatada kuulekaid käsutäitjaid.
Ja kõige selle tipus ongi valdavalt juudi päritoluga globaalne maailmaeliit? Ja kui see äkitsi ongi nii??? Meie valitsus on ainult mutrikesed hoopis suuremas süsteemis ja me ei peaks lootma, et selle valitsuse vahetumine midagi muudaks. Aga me ise saaksime küll palju ära teha, kui tegelikke põhjusi endile teadvustaksime.

No comments: