Thursday, December 30, 2010

Panganduse tagamaadest ehk millise loo tellisid pankurid:

Teadlane: kannibalism on normaalne!
http://forte.delfi.ee/news/teadus/teadlane-kannibalism-on-normaalne.d?id=37444209
Kommentaarid:
IMF-i poliitika mida teostab Eesti Pank ja liberalistlik võim on ju inimsööjalik,ning nimetada IMF-i ja Eesti Pangatöötajaid,Andrus Lisptoki või Mart Laari jpt. inimsööjateks on normaalne sest nad ongi inimsööjad seda sõna otses mõttes.See ei loe midagi,et nad ei ole veel inimliha söönud aga nad oma poliitikaga on söönud ära terve Eesti rahvuse.

blaad:, 30.12.2010 17:03
debiiliuudistele on iseloomulik see et kommentaar kus on öeldud et inimese söömist ei esine nii mõneski kultuuris (k.a. muistsed eestlaste esivanemad) on ainuke kommentaar mida siin enam pole!
meie esivanemad pidasid just sellel põhjusel et veri on hinge ja elujõu ning omaduste kandja---selle söömist mistahes kujul välistatuks! iga inimene oli omaette indiviid ja hoolitses oma ihu ja hinge PUHTUSE eest kõige tähtsama asjana üleüldse!!!
vaat sedasi olid-on lood tegelikkuses!

juudi-sionistlik "teadlane" võib selle teooria peale et teisi inimesi süüa küll vabalt tulla...nemad nimelt ei tunnista hinge olemasolu ja sellest tulenevalt ka taevast ega põrgut ega uuestisündi ega teo-tagajärje põhjuslikkust...seega ei mingit vastutust oma võimalike kuritegude tagajärgede eest! -seega -ei mingit moraali!
põrgust ja ussikeste-põrnikatena uuestisünnist see irwwww...neid siiski ei päästa:) miks sitikatel on mustad kuued...ja miks mõned neist verd imevad ja hüppavad!?
vaat sellepärast!

No comments: