Friday, June 17, 2011

Sõõrumaa andis riigikogule altkäemaksu ja tänu sellele sai tohutut kasumit.

Omanike keskliit: viimane aeg alandada taastuvenergia tasusid! - Majandus
Aleksander Laane, 17.06.2011 14:51
Taastuvenergia tasud pani 14. veebr 2007 paika Riigikogu - Sõõrumaa oli pea kõiki erakondi enne seda korralikult toetanud - Sõõrumaa on ka sellest kõige rohkem kasu saanud - rohkem, kui kõik tuuleenergiatootjad kokku minuteada...
Enne Sõõrumaa toetustesadu olid taastuven toetused täitsa mõistlikul tasemel. Praegugui ei peaks neid mitte lihtsalt vähendama kõigil võrdselt, vaid diferentseerima - ehk vaatama, kus ja millise uue tehnoloogia juurutamiseks toetust tegelikult ka vaja on.
Ja muideks - Rohelisi sellel ajal Riigikogus polnud:) See ikka reformi-keski-sotside-isamaa-ra hvaliidu töö.






KAPO ja Eesti Politsei organisatsioon,ning Eesti Riigikogu on õigustühised ehk kehtetud.

Saates: 

Äripäev Eetris 2011-02-01

Täna räägime Egiptuses puhkenud rahutuste mõjust eestlaste rahakotile. Oliver Kruuda suuromanduses oleva Luterma probleemidest, lähiaastatel riiki kummitavast pensioniraha puudusest ning Eesti Energia ja Veolia vahelisest vägikaikaveost prügiturul.

(Aivar Hundimägi)
räägitakse,et Urmas Sõõrumaa andis riigikogule kümnist.See tähendab juriidilises keeles,et Urmas Sõõrumaa andis pistist või altkäemaksu.Kuna riigikogulased võtsid altkäemaksu siis nad sooritasid kuriteo.KAPO ja Eesti Politsei pole riigikogulasi vastutusele võtnud siis nende tegematajätmine tähendab kuritegu.Kuriteo sooritanud riigiametnikud on õigustühised ehk kehtetud.

No comments: