Tuesday, October 13, 2009

Narva Elektrijaamad kaotavad 80 töökohta

Narva Elektrijaamad kaotavad 80 töökohta
12.10.2009 16:40
Eesti Energia Narva Elektrijaamad AS muudab efektiivsuse tõstmise ja püsikulude kokkuhoiu vajaduse tõttu põhitegevusi toetavate üksuste struktuure ning vähendab töökohtade arvu ligikaudu 80 võrra.

Eelseisev muudatus puudutab eeskätt neid struktuuriüksusi, mis tegelevad hoonete ja rajatiste hoolduse ja remondiga, Balti elektrijaamas raudtee ekspluatatsiooni korraldusega, metallide töötlemisega või tugiteenuste osutamisega, teatas ettevõte.
«Ettevõte püüab elektrijaamades leida tööd võimalikult paljudele vabanevatele töötajatele,» ütles Eesti Energia Narva Elektrijaamad ASi juht Ilmar Petersen.

«Teatud osa töötajatest võib saada tööpakkumisi partnerfirmadelt, kellelt ülalmainitud töid ostetakse, osa läheb penisonile ning need, keda ei õnnestu tööle rakendada, tuleb koondada.»


Peterseni sõnul kestavad kõnealused struktuurimuudatused 2010. aasta jaanuarini ja siis selguvad ka lõplikud ametikohti ning konkreetseid töötajaid puudutavad numbrid.

«Narva Elektrijaamadel tuleb kärpida oma püsikulusid, vastasel korral ei suuda me realiseerida selliseid kavandatud suurinvesteeringuid nagu väävlipuhastusseadmete paigaldamine ja uute energiaplokkide ehitus,» selgitas Petersen.

«Ilma nende projektide elluviimiseta võib kohaliku elektritootmise küsimus väga teravalt üles kerkida.»

Toimetas: Urho Meister
volts : ja pappi tuleb riigikassasse nigu kolin.Jõudu tööle UNZIPI valitsus!
-4 +8

12.10.2009 19:40
AH mis sa jahud : Meie Sandrike vaid loob.....
-0 +9

13.10.2009 16:00
TASUTA ELEKTER : Varsti võite vallandada kogu meeskonna sest terve maailm saab teada,et ELEKTRIT SAAB TASUTA...
elektritsaabtasuta.blogspot.com

No comments: