Monday, October 12, 2009

Konkurentsiamet teeb Eesti Energiale ettekirjutuse

Konkurentsiamet teeb Eesti Energiale ettekirjutuse
12.10.2009 12:58
Konkurentsiamet kavatseb lähiajal koostada Eesti Energia Jaotusvõrk OÜ-le ettekirjutuse õigusrikkumise lõpetamiseks.


Teatavasti alustas amet Eesti Energia Jaotusvõrgu suhtes septembris menetlust, kuna selgus, et energiafirma on jätnud taatlemata kümnete tuhandete klientide elektriarvestid.

Milline saab olema ettekirjutuse täpsem sisu, konkurentsiameti peadirektori asetäitja Külli Haab veel ei täpsustanud.

Küll märkis ta, et kõnealune menetlus ei ole väga mahukas, koosnedes peaasjalikult pooltevahelisest kirjavahetusest (järelepärimised, selgituste andmised jne) ning koosolekutest.

Samas pidas amet vajalikuks märkida, et Eesti Energia Jaotusvõrk OÜ on antud menetluses käitunud väga korrektselt, üritades teha kõikvõimalikku koostööd, mistõttu on läbiviidav menetlus sellevõrra lihtsam ning kiirem.


Raigo Neudorf
Kommentaarid:
No ja siis? : Mida see ettekirjutus tavatarbijale muudab?Mitte essugi.
-0 +1

12.10.2009 14:36
JA kuidas KÄITUTAKSE : elektritarbijaga, kellel on taatlemata voolumõõtja ?! Nüüd tehakse firmale ettekirjutus ja leitakse, et tarbija PEAB maksma. Aga kui tarbija TEADLIKULT kasutaks taatlemata mõõteriistu, väänataks talle trahv nii et oi-oi-oi!
-0 +1

12.10.2009 14:38
arvata on, et : EE saab mõne krooni trahvi ja veidi noomida ning sellega kõik lõppeb. Ja karistada ega trahvi ei saa mitte EE juhatuse seaduserikkumise põhjustanud tegelased vaid EE kui ettevõte, mis sisuliselt tähendab vastavate kulude katmist klientide endi arvelt.
See tõsiasi, et EE Jaotusvõrgu juhatuse ning nõukogu liikmed teadlikult mitmeid riigis kehtivaid seadusi tahtlikult rikkusid kümnetelt tuhandetelt klientidelt sisuliselt laest võetud elektriarveid sisse kasseerides mätsitakse tavapäraselt kinni. Nad ju kõik "rahvaesindajatest" poliitikutega sinasõbrad. Samas kui ühistranspordis tabatud "jänes" saab seaduseriikumise eest täie rauaga karistada. Niipalju taaskord õiglusest ja seaduste järgimise tagamisest Eesti Vabariigis.
-0 +3

12.10.2009 15:38
TASUTA ELEKTER : Meil pole palju jäänud kannatada seda eesti energiat sest varsti saavad kõik teada,et Elektrit saab tasuta...
elektritsaabtasuta.blogspot.com

No comments: