Monday, June 24, 2019

Pederastia on panganduse toode.

1) Homoseksualismi levitakse nakkuse teel,sombi kraatsib hammastega terve inimese peenisesse viiruse ja siis too haigestub,ning mutanteerub pederastiks.
2) Homoseksualism on panganduse toode ja on ravitav. Big Pharma allub pangandusele ja sestap ei ravi seda haigust. Teatavasti Big Pharma ei ravi paljusid haigusi sest nende toodeteks on haigused a la pahaloomulised kasvajad,AIDS jms.

4 comments:

elektritsaabtasuta.blogspot.com said...

1) Seda levi takse nakk use teel,so mbi kraa tsib hamm astega terve inimese pe enisesse vi iruse ja siis too haigestub,ning mut anteerub lil laks.
2) See on panganduse toode ja on ravitav. Big Pharma allub pangandusele ja sestap ei ravi seda haigust. Teatavasti Big Pharma ei ravi paljusid haigusi sest nende toodeteks on haigused a la pahaloomulised kasvajad,AIDS jms.

elektritsaabtasuta.blogspot.com said...

Mis asi on pe de r astia ? See on inimestega manipuleerimine omakasu saamiseks. Seda teevad poliitikud enne valimisi,saavad valituks ja oks enda vad valijate peale. Hel me d said pu kki ja tahavad enda kasuks laenata raha ja suruda rahva veelgi enam laenuo rj usesse- ped er astlik suhtumine.
Selle asemel,et teenida rahvast,luua keskpank ja emiteerida raha-pede ras tid on plaaninud ju u ti delt laenata raha.
Peavoolu meedia ajakirjanikud,kapo ametnikud,p pa,pro kuratuur
,sisem inisteerium,all maailm-100% pe de ra stid !!

elektritsaabtasuta.blogspot.com said...

Ho mosek sualism ja pe dof iilia on panganduse toode.
1) Hom oseks ualismi ja p edofi iliat levitakse nakkuse teel,ho mose ksualist kraatsib hammastega terve inimese pee nisesse viiruse ja siis too haigestub,ning mutanteerub hom oseksu alistiks-ped ofiiliks.
2) Hom osek sualism ja pe dof iilia on panganduse toode ja on ravitav. Big Pharma allub pangandusele ja sestap ei ravi seda haigust. Teatavasti Big Pharma ei ravi paljusid haigusi sest nende toodeteks on haigused a la pahaloomulised kasvajad,AIDS jms.

elektritsaabtasuta.blogspot.com said...

Mis asi on p e d e r astia ? See on inimestega manipuleerimine omakasu saamiseks. Seda teevad poliitikud enne valimisi,saavad valituks ja ok s enda vad valijate peale. He l me d said pu kki ja tahavad enda kasuks laenata raha ja suruda rahva veelgi enam laenuo rj usesse- p ed er astlik suhtumine.
Selle asemel,et teenida rahvast,luua keskpank ja emiteerida raha-pe d e ras tid on plaaninud ju u ti delt laenata raha.
Peavoolu meedia ajakirjanikud,kapo ametnikud,p pa,pro kuratuur
,sisem inisteerium,all maailm-100% p e de ra stid !!