Saturday, June 15, 2019

Naisi ahistatakse totaalselt !

Hollywoodi filmid ahistavad  emasid sest nende filmides ema ei ole ealeski peaosas.
Hollywoodi filmid on fashistlike juutide propaganda masin.

Emad ei saa ealeski lastele mitte kui midagi müüa...
Ometigi kaasaegne diktatuur on ehitatud müümisele.
Panganduse diktatuur totaalselt ekspluateerib naisi,tuhandeid kordi enam meestest.
Naisi sunnitakse ilma tasuta ja kasumita kasvatama lapsi.
Laste kasvatamisele kulub tohutult palju raha ja aega,tervist,ning naised ei saa ealeski sellest kasumit.
Naised orjavad pangandust tasuta sest pangad saavad kasumit lastelt mil nad on kasvanud suureks ja hakkavad orjama panka eluasemellaenu n.n Eluaseme laenu kaudu.
Naised saavad tervise kahjustusi laste ilmale toomisel,kaotavad hambaid sest loode vajab kaltsiumi jpms.

Tuhanded Eesti pered orjavad, hambad ristis, panku
Eestis on hinnanguliselt tuhandeid peresid, kes kulutavad üle poole sissetulekust headel aegadel võetud laenude maksmiseks.

 TOIVO TÄNAVSUU

Hiljuti avaldas SEB pank erakordselt huvitava uurimuse. Ta saatis oma kodulaenuklientidele küsimustiku, tahtes teada kuidas neil elu läheb. Tulemused näisid ootamatult positiivsed: üle 70 protsendi suure laenu võtnutest kinnitasid, et nende majanduslik olukord ei ole kriisi ajal (ehk viimase viie aastaga) halvenenud. Riskid, mida laenuga seoses kardeti (näiteks töökaotus, intresside tõus, transpordikulude kasv) pole üldiselt täide läinud.

Üle poole kodulaenuga peredest suudavad ka säästa ning vaatamata sellele, et enamusele on laenumakse suurim koduga seotud kulu, moodustab see keskmiselt vaid 18 protsenti pere sissetulekust. Ligi 90 protsenti laenajatest on veendunud, et nende elujärg järgnevatel aastatel ei halvene.

Kõik see kõlab kriisijuttude taustal üllatavalt. Küsitluse tulemustele teise nurga alt lähenedes selgubki hoopis nukram tõsiasi: läinud kümnendi suur majandusbuum ja laenupidu "pärandas" meile hinnanguliselt tuhandeid peresid, kus töötatakse palehigis, et üle poole palgast iga kuu pankuritele kanda, tulles seejuures ääri-veeri ots-otsaga kokku. Kõige kurvem on seejuures tõsiasi, et neil peredel pole enamasti olukorrast head väljapääsu: nad ei saa oma laenuga soetatud kodu müüa, sest selle hind on nii drastiliselt kukkunud, et müües jääksid nad pangale jätkuvalt võlgu.

Kus sellised pered elavad? Ilmselt leiab neid kõikidest (põllupealsetest) uusarendustest. Väike ringkäik Peetri külas näitas, et avalikult keegi oma laenukoormast rääkida ei soovi.

Ekspressi kahe nädala tagusele üleskutsele reageeris aga mitu nn laenuorja.

Loe, mida "laenuorjad" rääkisid, Eesti Ekspressi

Korgijoogi abil naiste pilastamise ja sombistumisest hoidumise vastu aitavad minikaamerad.

Korgijoogi abil naiste pilastamise vastu on lahendus olemas !!!
Kui naisterahvas paigaldab riietesse peidetud kaamera siis ta valmistub ette end kaitsmaks sombistumisest mida tekitab naiste pilastamine !!!
 https://www.spytec.com/mini-button-spy-camera.html

Moraalset tuge peale kuriteo ohvriks sattumist selleks,et oleks moraalselt lihtsam asi viia kohtusse (naistel on raske vastata politsei kysimustele)  kohtus tunnistus materjaliks pakuvad minikaamerad : https://www.pinterest.com/theamazonstore/spy-gadgets/

1)Naisterahva pilastamine rikub naise elu terveks eluks...siis ta ei taha enam abielluda ega armuda ja elada seksuaalelu,ei taha ta lapsi,kardab meesylemusi kui potensiaalseid ahistajaid-naisterahva pilastamine muudab naise elavaks laibaks,sombiks...
2)Pilastatud naisterahvast on raske tuua kohtu ette sest ta tunneb ennast h2bistatuna. Mu lihane 6de v2gistati kahe politseiniku poolt...ma tegin kindlaks nende nimed ja tahtsin 6de  viia kohtusse ja palusin vanemaid,et nad julgustaksid 6de kohtusse minemiseks. Tead,mu julged vanemad ei suutnud ise ennast koguda,ei tahtnud asja avalikustada ja me kogu perega ei suutnud asja viia kohtusse...
V2gistamise kuritegu ei aegu. Isegi 20 aastat hiljem saab asja viia kohtusse.
V2gistamisel j22b naise kehale kurjategija DNA.
Korgijook kaob organismist 10 tunni jooksul aga rasu ja mehe seeme kaob peale pesemist. Niisis,ohver peab politseilt n6udma,et leitaks kurjategija DNA tema kehalt kohe peale sooritatud kuritegu.

Kuidas naisterahvad saavad hoiduda pilastamisest :
https://en.hesperian.org/hhg/Where_Women_Have_No_Doctor:How_to_Avoid_Rape

Jalaga munadesse,s6rm silma,viruta vastu nina alt ylesse,hammusta kust saad,karju valjusti,viruta kiviga,viska kiviga,oluliseim on mitte karta sest kurjategija ise kardab ja sinu hirm toidab teda ja annab talle julgust.

Kas sa oled vaadanud loodusfilme aafrikast kus kiskjad jahivad antiloope ? Antiloobid kukuvad enne kokku kui kiskjad on neid hammustanud. Hirm tekitab sydamerabanduse,hirm v6tab pasa lahti(vabandust,ma tea kuidas seda viisakalt kirjutada) vedel sitt voolab ojadena pyksi,naljakat pole midagi. Olen ise suurt kasvu mees,oskan peaagu k6iki v6itluskunste aga hirmu valitseda ei oska...hirm on normaalne asi. Poksis ja mistahes kakluses v6idab see kes endas esimesena v6idab hirmu. Niisiis,pole oluline kui suur ja tugev on su vastane,kui sina esimesena v6idad endas hirmu siis oled p22senud v2gistamisest...

Esimene enesekaitsev6te on see,et ei pimedas ja ohtlikus(ka nightclub peldik on ohtlik paik) paigas ei tohi kedagi endale lasta ligemale kui on seda kaeulatus,et ei ulataks virutama sulle vastu nina. Vastu nina ainsast hoobist virutab oimetuks ja siis lohistab kuhu iganes. Selleks ei pea olema poksija,nina on hell paik. Kui ninaluu tungib peaajusse siis ilmub surm.



Ja kas ikka on vaja end teha atraktiivseks ? Mees kes teeb sulle abieluettepaneku n2eb sinu ilu ka ilma meigita. Meik kleebib ligi perverte.

Asi polegi pervertides. Olen kuulnud,et ka naisterahvastel on sedasi,kui nad on kiimas siis neil pole vahet kellega magada. Sama on meestega,kui ollakse jampsi t2is siis oldakse valmis astuma suguyhtesse peaaegu mistahes naisega. Noh,ja kui siis veel tarvitatakse alkot voi narkotsi,inimene loomastub,ka normaalne mees on valmis v2gistama. Meigitud,miniseelikuga,
dekolteega naised satuvad ohvriteks esimestena.

Asi on erutamises,2rritamises. Paraku meigiga naine on tehtud meeste silmis erutavamaks ja mistahes paljad kehaosad erutavad meest. Ma kordan veelkord,kui mees on jampsi t2is siis ta on valmis magama peaaegu mistahes naisega ja kui on tarvitatud alkoholi voi narkootikume siis instinktid uinutavad m6istuse ja mees loomastub.

Paraku mentidel on ses suhtes 6igus kui nad syydistavad ohvrit miniseeliku kandmises.

Minikaamerad p22stavad ohvri sombistumisest...sest kui on asi suudetud viia kohtusse siis naine vabaneb pingest.

https://gizmodo.com/hidden-camera-in-bra-reveals-how-many-people-check-out-1641046347

It features a tiny pinhole-size camera that records crystal-clear 960p HD video and audio. ... When you wear the camera in your clothes, you'll always have a clear view of what's happening in front of you. The Mini Button Spy Camera plugs directly into the wall for continuous power.
Mini Button Spy Camera - Spy Tec
Spy Tec › mini-button-spy-camera.html

https://www.spytec.com/mini-button-spy-camera.html

https://entertainment.ie/trending/watch-this-woman-put-a-hidden-camera-on-her-bra-to-catch-people-looking-at-her-chest-342808/

Vägistajad: 1)Moraalsed ehk vaimsed vägistajad: Postimees,Delfi,ERR,kristlased,poliitikud,Politsei jne.2)Füüsilised vägistajad,loomad kes on saamatud ja kasutavad korgijooki...

Ansambel Hekdik laul "Tasuta WiFi" :
https://m.youtube.com/watch?fbclid=IwAR3iYVNt9cYXaEnko8Di0HTHoZJUMRIlFv55F6K_w1WgXwy_HXLVe94Bdeg&v=PGOEBu6f6IE&feature=share
Teine laul "Poiss ja preester" pedofiilsetest preestritest ja korgijoogi abil vägistamisest jpms. :
https://m.youtube.com/watch?feature=share&v=DA_8GgM1CC4#menu
Sass Henno on korgijoogi vägistamise vastane aktivist:"Sōbrad🔥🔥🔥 Tegin midagi, mida pikalt lubasin, et kunagi ei tee. Olen aastaid seltskonnaajakirjandusse yleolevalt suhtunud ja kōiki intekapalveid eiranud, sest see näis alati nii skandaaliahne ja madal. Aga nyyd andsin elu esimese inteka Kroonikale. Miks? Sest ma olen nii jäägitult tänulik kōigile, kes korgijoogi vastast sōna levitada aitavad. Jagasin hoiatusi, palusin PPA direktoril tagasi astuda ja rääkisin neile oma esimesest kainest aastast. Liiga ausalt. Aga fuckit. Äkki annab kellelegi inspiratsiooni. Vōi aitab. Kurat teab. 🙏❤️👊 #aitäh #häbitu #hatersgonnahate #stillmetilltheykillme
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1954724747896261&substory_index=0&id=100000762630340

Ansambli Hekdik laululoo "WiFi " kohta ilmunud uudistes ja kommentaarides keegi ei maini laululoos esile toodud korgijoogi abil toime pandud vägistamistest ja politsei hoolimatusest nende kurjategijate tabamiseks !!!
...sest peavoolu meedia ja politsei esindavad maffiat.

Kui Varro Vooglaid ja ta naine,ning tütred oleksid vägistatud kas siis ta ei hooliks laulus esile toodud korgijoogi abil vägistamisi ?Kui Igor Gräzin ja peavoolu meedia ajakirjanikud oleksid olnud vägistatud kas siis nad samuti oleksid olnud hoolimatud ohvrite saatusest ?
Kui Eestis eksisteeriks politsei organisatsioon siis korgijooki ei kasutataks ja naisi ei vägistataks.
Vägistamine on s6jategevuse tunnus,allutatud maade naisi vägistati.
WiFi looga lauljad taovad kabeli kella,vajutasid alarmi nupule,kutsuvad lahendama probleeme,nad soovivad maailma parandada...
Laul ju algab sellest,et Eestis vägistatud naised ja paljud teised kuriteo ohvrid ei saa politseist abi !!!!!! Eestis puudub politsei organisatsioon !
Varro Vooglaid on egoist ja teda ei huvita halastus ja ligimese armastus, teiste heaolu.

2) Laulus peamiselt kurdetakse Eesti rohujuure tasandi inimeste hoidmist vaesuses.
Uudistes sellest juttu ei tehtud.
Ometigi niisama lihtne kui on organiseerida vaesust terves riigis on lihtne organiseerida rikkust terves riigis.

Sellise postituse eest mind facebookis blokeeriti kuuks ajaks...ja delfis samuti

1 comment:

elektritsaabtasuta.blogspot.com said...

Naiste ahistamine tuleb likvideerida. Naisi ahistatakse huulte paisutamise abil,silikoon rindade abil,k6rgete kontsade abil,kosmeetika abil-manipuleeritakse naiste ilumeelel ja tehakse neist narrid.