Monday, January 28, 2019

Riik organiseerib autoavariisid

Vaadake seda ja siis saate aru miks teed on libedad ja juhtuvad autoavariid : DOKFILM: "KAPist välja! Ehk miks meie teed ja tänavad nii kiirelt lagunevad?" Siis saate aru,et riik organiseerib autoavariisid... Joo teed ja vaata dok. filmi,ning teavita teisigi sellest filmist. Kas sina tahad olla riigi ohver mis organiseerib autoavariisid ?

küttega teede kasutamine tuleks meile kasuks. [1]. Antud lahendus vähendaks talihooldeks eraldatud summasid ...

Tee mis on kaldu kraavi suunas...on organiseeritud kuritegevuse tunnus.

Maantee mis on libe on organiseeritud kuritegevuse tunnus.

Tsiviliseeritud riikides ehitatakse küttega teid.


by E Teder · 2016
25 Mar 2016 · siis küttega teede kasutamine tuleks meile kasuks. [1]. Antud lahendus vähendaks talihooldeks eraldatud summasid ...



Tänapäeva maanteed


Teid ehitatakse tänapäeval selliseid:

http://ee2020.wordpress.com/2010/03/10/kaist-introduces-online-electric-vehicle-with-inductive-charging-for-amusement-park/

Maanteed elektrit tootma
http://www.horisont.ee/node/818

Elektriautosid saab laadida ka ilma juhtmeta
http://www.e24.ee/?id=293421

Elektriautosid saab laadida ka ilma juhtmeta
http://uudised.ekspressauto.ee/news/auto/article.php?id=32359183



Aruka maantee prototüüp valmimas http://kokkuhoid.energia.ee/?id=2111&c_tpl=1012


Aruka maantee prototüüp valmimas
Arukad maanteed, mis toodavad päikesest energiat, hoiatavad juhti eelseisvate ohtude eest ning laevad elektriautode akusid, ei pruugi olla enam kaugel – USA valitsus eraldas uuele ettevõttele raha sellist teed katva paneeli prototüübi ehitamiseks. Solar Roadways sai USA valitsuse transpordiosakonnalt 100 000 dollarit, et ehitada valmis esimene päikeseenergiat tootev teekattepaneel, mis võiks tulevikus asendada praegu maanteid ja parkimisplatse katva asfaldi, kirjutas Physorg.



Tuleviku tee koosneks umbes 16ruutmeetristest paneelidest, mis maksaksid 6900 dollarit tükk. Päikesepaistel toodab iga paneel hinnanguliselt 7,6 kilovatt-tundi energiat päevas. Kui selle elektri saaks suunata vooluvõrku, võiks umbes pooleteist kilomeetrine teelõik toota piisavalt energiat 500 majapidamise jaoks.



Kuigi see oleks utoopiliselt kallis, saaks USA kiirteede katmisel paneelidega rahuldada kogu riigi energiavajaduse. Ettevõtte hinnangul läheks selleks vaja viis miljardit paneeli, kuid toodetud energiakogus ületaks kolmekordselt USA praeguse energiavajaduse.



Teepaneelide sisse on paigutatud ka LED-lambid, mis valgustavad teejooni pimedal ajal ja muudavad sõitmise ohutumaks. Lampe saab programmeerida ka juhte hoiatama teetööde ja ümbersõitude eest. Lisaks võiksid vastavad sensorid tajuda teel liikuvaid loomi ja soovitada autojuhil kiirust vähendada.



Lisaks saab teedesse installeerida soojenduselemendid, mis takistavad jää ja lume kogunemist teedele. Kaugemas tulevikus võiksid sellised teed ja parkimisplatsid laadida sõidu peal ka elektriautode akusid, mis muudaks elektriautod pikkade sõitude jaoks praktiliseks.



"Meie süsteem võimaldab ehitada arukaid maanteid, mis on samaaegselt turvalised, intelligentsed ja kõikjale ulatuvad energiaallikad, mis võimaldavad järk-järgult vähendada sõltuvust fossiilsetest kütustest,“ kirjutas ettevõte Solar Roadways hiljutises pressiteates.

Allikas: Novaator





by E Teder · 2016
25 Mar 2016 · siis küttega teede kasutamine tuleks meile kasuks. [1]. Antud lahendus vähendaks talihooldeks eraldatud summasid ...

3 comments:

elektritsaabtasuta.blogspot.com said...


Selles juhtumis on samuti riik süüdi sest nad ei taga turvalisust.
Riik organiseerib autoavariisid
Vaadake seda ja siis saate aru miks teed on libedad ja juhtuvad autoavariid : DOKFILM: "KAPist välja! Ehk miks meie teed ja tänavad nii kiirelt lagunevad?" Kas sina tahad olla riigi ohver mis organiseerib autoavariisid ?

küttega teede kasutamine tuleks meile kasuks. [1]. Antud lahendus vähendaks talihooldeks eraldatud summasid ...
Tee mis on kaldu kraavi suunas on organiseeritud kuritegevuse vili...
Tee mis on libe on organiseeritud kuritegevuse vili.

elektritsaabtasuta.blogspot.com said...

"Eestis kulub igal aastal autokütusele umbes 10 miljardit eurot, mis teeb 7500 eurot iga inimese kohta (rinnalapsest raugani). „See raha läheb naftašeikide taskusse. Milleks me neile seda kümnist maksame, kui nutika planeerimise abil saaksime kõik oma sõidud tehtud kodumaal toodetud energiaga?” püstitab Jarmo Tuisk küsimuse. " - See on tsitaat Delfis ilmunud artiklist 10 aastat tagasi ja eurode asemel kroonid. Kuna inflatsioon on olnud superkiire siis asendasin kroonid eurodega. Hiinast saab osta elektri autosid tuhande viiesaja USD eest. Kellel pole sedagi raha siis auto paaki,bensiini ja diisli asemel,valagu vett s.o. oma autoloksule paigalda vesiniku generaator mis eraldab veest vesiniku ja juhib selle karburaatorisse.

elektritsaabtasuta.blogspot.com said...

Paraku Eesti kingib igal aastal Venemaale mitme tuumapommi jao raha. Eesti tanklates voolab peamiselt vene kütus. "Eestis kulub igal aastal autokütusele umbes 10 miljardit eurot, mis teeb 7500 eurot iga inimese kohta (rinnalapsest raugani). „See raha läheb naftašeikide taskusse. Milleks me neile seda kümnist maksame, kui nutika planeerimise abil saaksime kõik oma sõidud tehtud kodumaal toodetud energiaga?” püstitab Jarmo Tuisk küsimuse. " - See on tsitaat Delfis ilmunud artiklist 10 aastat tagasi ja eurode asemel kroonid. Kuna inflatsioon on olnud superkiire siis asendasin kroonid eurodega. Hiinast saab osta elektri autosid tuhande viiesaja USD eest. Kellel pole sedagi raha siis auto paaki,bensiini ja diisli asemel,valagu vett s.o. oma autoloksule paigalda vesiniku generaator mis eraldab veest vesiniku ja juhib selle karburaatorisse.