Sunday, January 6, 2019

Andro Roosi facebooki seinalt

X:
"Kas ükski erakond pole tundnud huvi ühistulise majandusmudeli vastu? Kutsunud Tartu Hoiu-laenuühistut partneriks?"

A.R. :
"Olulisem on see, et ükski erakond ei näe eesti rahvast oma partnerina. :)"

X:
"jah, seda küll; ilmselt ongi ainuvõimalik tee: riigi ehitamine alt üles, nagu hoiu-laenuühistu juba pikka aega atra seadnud; riik kui ühistu...kogukond..."

7 comments:

elektritsaabtasuta.blogspot.com said...

Valimiskampaania on selline,et mingi vaimuhaige laseb eetrisse fekaali ja siis rahvas seda nokib... Asjalikke teri leiab sotsiaal meedia Facebooki seinalt :
X: "Kas ükski erakond pole tundnud huvi ühistulise majandusmudeli vastu? Kutsunud meie Hoiu-laenuühistut partneriks?" A.R. : "Olulisem on see, et ükski erakond ei näe eesti rahvast oma partnerina. :)" X: "jah, seda küll; ilmselt ongi ainuvõimalik tee: riigi ehitamine alt üles, nagu hoiu-laenuühistu juba pikka aega atra seadnud; riik kui ühistu...kogukond..."

elektritsaabtasuta.blogspot.com said...

Armastuse tapab make up,kodukeemia,toidulisandid jpms. Mis teeb naise ilusaks ? Armastus teeb naise ilusaks. Naist ei tee ilusaks make up,ehted,riided ja nende stiil,silikoon rinnad,kõrged kontsad,lõhnaõlid,paistes huuled... Ilma armastuseta seks on sama kui nik kuda külma seapekki...sama kui nik kuda kulinaaria letilt ostetud kana... Armastus...see on nii imeline... Kuna armastus on defitsiit siis p6sed teeb roosaks toore v6ilille juurika tee voi smuuthi. Teate,olen keskealine mees kes aastaid viina visanud ja suitsu teinud. Teate vast isegi,et kui terve 6htu juua 6lut siis jargmisel hommikul peeglisse vaadates sealt paistab 10 aastat vanem inimene. Voilille juurikas teeb 30 aastat nooremaks. Voilille juurikas tegi mu p6sed nii ilusasti roosaks,et isegi mehed seda mainisid,ma naivat noor nagu poisike.

Kuva vähem
Reageeri

elektritsaabtasuta.blogspot.com said...
This comment has been removed by the author.
elektritsaabtasuta.blogspot.com said...

1) Eesti liitmisel Euroopa liiduga rikuti seadust,pandi toime kuritegu-riigikorra muutmine on karistatav. 2) Reformierakond on kehtetu seoses neile umbusalduse avaldamisega minevikus mil pidid loobuma valitsusest. Kas Eesti poliitika on lasteaed kus usalduse kaotanud isikud ununevad varsti ? Isiklikus elus usalduse kaotanud isikule ei andestata, firma kes on kaotanud usalduse on pankrotistunud. Reageeri !

Reageeri

elektritsaabtasuta.blogspot.com said...

Andro Roos :
Partei peaks olema professionaalse poliitika ellu viimise organisatsioon, eks? Miks siis partei programmid meenutavad pigem üleüldist soolapuhumist? Kui partei on professionaalse poliitika organisatsioon, siis peab partei programm tänase ilumula asemel sisaldama täpset teaduslikul meetodil kalkuleeritud ülevaadet, milliseid seaduseid ja kuidas järgmise Riigikogu perioodi jooksul muudetakse, milliseid seadusi ja millise sisuga juurde luuakse, millised tühistatakse. Kui moodustatakse koalitsioon, siis koalitsioonilepe tohib sisaldada kokkulepitud valimit just nendest täpsetest kavadest, mis sisalduvad parteiprogrammides. Ei kriipsugi rohkem ja ei kriipsugi vähem. Ja kui on vaja kõrvale kalduda programmis välja käidust, siis tuleb selles küsimuses korraldada rahvahääletus. Ja loomulikult peaks valimistel osalemisel olema tsensus: valida tohivad ainult need kodanikud, kes on riigieelarvesse (sh riigifirmade, kohalike omavalitsuste ja riigist sõltuvate firmade ja MTÜde eelarvesse) maksnud rohkem kui sealt palkade, toetuste jne kaudu tagasi saanud; nii eraisikuna kui seotud ühingute kaudu. Selline süsteem lööks tänastelt soolapuhujatelt kenasti kargud alt ja tekiks mingigi eeldus mõistuspäraseks asjaajamiseks ja arenguks.

elektritsaabtasuta.blogspot.com said...

Kui rohujuure tasandi inimene kaotab usalduse siis teda enam ei usaldata,eks ju. Kui firma kaotab usalduse siis ta pankrotistub,eks ju. Reformierakond kaotas usalduse siis kui neile avaldati umbusaldust ja nad pidid loobuma valitsuses istumisest,eks ju.
Millise raha eest ostetakse uudiseid millised teevad reklaami usalduse kaotanud erakonnale ?
Eesti poliitika on hullem kui lasteaed.
Lapsed kaua viha ei pea aga nad saadavad teise liivakasti selle kes kaotas usalduse-isegi lapsed ei aktsepteeri usalduse kaotanud isikuid.
+0
-0
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
E
elektritsaabtasuta
täna, 14:45
1)Viimsilaste facebooki grupist selgub,et Viimsi heaks ta ei teinud midagi.
2) Eestit ta pole ehitanud aga on ehitanud Iisraeli Eesti maksumaksjate rahaga. See tuntud 10 miljoni USD lugu oli vaid tilluke osa sellest summast mida ta varastas maksumaksjailt ja andis Iisraeli tarbeks.
Eesti ajakirjanikud on esile toonud 500 miljonit USD aga Olev Raju jpt. andmeil on tegemist miljarditega mida on varastatud maksumaksjailt. Esimesed objektid millede kaudu
+1
-0
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
Aitäh! Sinu kommentaar on lisatud.

Lisa kommentaar

Sinu nimi
Vajutades "Saada" nupule nõustun
Õhtulehe kommenteerimistingimustega
E
elektritsaabtasuta
täna, 14:52
varastati maksumaksjate raha olid Eesti Rahvus Raamatukogu ja Veemajandus Ministeerium. Enne Ylemiste vee erastamist oli Veemajandus Ministeerium ja selle kaudu varastati miljardeid kroone maksumaksjate raha. Lisaks sellele spetsiaalselt viletsate maanteede ehitamise kaudu,Eesti Energia kaudu,Teaduse arendamise kaudu, Kreeka kaudu igakuiselt 160 miljonit eurot...

elektritsaabtasuta.blogspot.com said...

Miks me peame elama sellises maailmas kus poliitikuteks ronivad inimesed kes ise ka ei tea milliseid seadusi tahavad meile kehtestada ? Asjalikke teri leiab sotsiaal meedia Facebooki seinalt : X: "Kas ükski erakond pole tundnud huvi ühistulise majandusmudeli vastu? Kutsunud meie Hoiu-laenuühistut partneriks?" A.R. : "Olulisem on see, et ükski erakond ei näe eesti rahvast oma partnerina. :)" X: "jah, seda küll; ilmselt ongi ainuvõimalik tee: riigi ehitamine alt üles, nagu hoiu-laenuühistu juba pikka aega atra seadnud; riik kui ühistu...kogukond..