Friday, February 17, 2012

Inflatsioon on tervisele väga kahjulik,võta rohtu.Arstirohi inflatsiooni vastu: Üksikisiku energiasõltumatus!

"Give a man an education and he will build a new world but give a man a loan and you can own that man forever."

http://politico.ie/crisisjam/8222-give-a-man-a-loan-and-you-can-own-that-man-forever.html

http://et.wikipedia.org/wiki/Inflatsioon


Inflatsioon on kaupade või teenuste hinnataseme tõus. Hinnataseme tõus vähendab olemasolevate varade väärtust, seega on väga kõrge inflatsioon negatiivne, kuna vähendab tarbijate käes olevate varade väärtust ning ei soodusta ka säästmist.
Hinnataseme tõus vähendab olemasoleva raha väärtust. Kaupade väärtus enamasti ei halvene. Inimesed üldjuhul mõistavad, et raha väärtus pidevalt väheneb. Raha säästmist see ei soodusta. Saadud raha eest püütakse kiiresti midagi osta.

Inflatsioon ei ole loodusõnnetus või UFO mis tekib iseenesest s.o. inflatsioon ei ole inimkonna poolt kontrollimatu nähtus,inflatsiooni tekitatakse aeg ajalt ELEKTRI HINNA TÕSTMISEGA,KÜTUSTE HINNA TÕSTMISEGA:
http://www.ap3.ee/article/2012/3/27/nordea-selle-aasta-risk-on-kutusehind

Ja raha tagatiseks on laen...s.o. inimeste töö ja vaev on raha tagatiseks ja see annab rahale väärtuse aga kuna raha trükkijad ja virtuaalraha tegijad ei kuluta mitte mingisugust vaeva rahale väärtuse andmiseks siis on sedasi,et pangad aina võtavad ja lüpsavad rahvast,rikastuvad aga rahvas jääb aina vaesemaks s.o. pangad ei anna mitte kui midagi aga aina võtavad ja rahvas jääb aina vaesemaks.
The Money masters
c.Money as debt

Ennemuistsel ajal inimesed kodustasid metsloomi aga veidi hiljem juudid kodustasid inimkonna...Nad muutsid inimkonna tarbijaiks-linnainimesteks ehk orjadeks...nad korraldasid terves maailmas elu sedasi,et igaüks peab rügama tööd teha või äri ajama nii,et higipull otsa ees aga ikka on igaüks kellegile võlgu,ikka peab rabama nii nagu orav rattas,igal sammul tuleb tasuda arveid-selline debiilne elukorraldus tehti normiks ehk normaalseks nähtuseks ja  nimetati monetarismiks,kapitalismiks,liberalismiks-sellisel viisil kõik elanikud üle maailma teenivad ülemaailmse pangandusvõrgu tipus olevaid omanikke...

Vaba on inimene kes ei pea raha välja käima kütuse ja transpordi,toasoojuse ja elektri eest,ei pea maksma kodulaenu ja eluaseme üüri ,ei ole sunnitud ostma toitu-ei ole sunnitud igal sammul käima raha välja mõne teenuse või mõne kauba eest,ei allu peavoolumeedia ajupesule ja riigivõimude sigadustele(ei maksa selliseid makse mida riigipiruka lähedal olevad mõned jätised on kehtestanud seaduseks)on lojaalne Eesti rahvusele aga mitte korrumpeerunud riigivõimudele mis teenivad võõrvõime, ei pea kellegi heaks tegema tööd,elab oma unistuste järgi ja viib neid ellu,näiteks
Vaba inimene ei ole tarbija,tarbija on ori, linnainimene on kommunaalmaksete,transpordi,teenuste,kaubanduskettide ja pangaori-ole eneriasõltumatu,ela maal metsa servas omas tarekeses!:))
Arstirohi inflatsiooni vastu:

No comments: