Monday, August 1, 2011

Maha maailmavalitsus!

Vene politoloog: Vene-EL-i viisavabaduseks kulub veel aastaid - DELFI

to: nn, 01.08.2011 12:01
Ei, Venemaal ei ole kõik halb ning Eestis pole kõik kaugeltki hea. Kogu maailma ei saa mõõta absoluutides. Venemaa ning nende viisavabadusega on hoopis muud probleemid:

1) Venemaad juhivad sama rahvusvahelise kuritegeliku klanni klounid mis Eestimaadki. Nende eesmärk on multikultuursus = rahvaste segamine = kultuuride hävitamine = inimkonna nõrgestamine = religioossete ning kultuuriliste konfliktide tekitamine = inimkonna sulatamine üksteisega võitlevaks massiks mida on hea kontrollida.

2) Venemaa on saanud juba peaaegu sajandi ajupesu mis kasvatas nõukogude patrioodi. Prussaka laadse inimese kes varastab, röövib ja venelase nime alla allutab ning rüüstab maailma. Päris venelastega kes elavad oma kodus pole neil midagi pistmist. Vot selliseks soovib maailma eliit muuta kogu planeedi. Need prussakad jooksevad siis mööda Euroopat ja hävitavad seda hullemini kui ükski moslem (keda hetkel kardetakse) oleks suutnud.

3) Maailma juhtide hulgas kehtib konsensus - hävitada inteligentsed goid ning kuulutada kogu planeet pühaks maaks. Samas mida lähemale jõuab selle eesmärgi realiseerumine seda suuremaks muutub kurjategijate sisemine konkurents. Venemaaga piiride avamine on üks osa sellest, ehk kelle propaganda tulevikus valitseb ja kellest saab isandale kõige võimsam kubjas. Nõukogude prussakad lihtsalt hävitavad kogu planeedi kõige kiiremini - mõtle sellele.



oz:, 01.08.2011 12:57
Seda ei tule mitte iialgi...kas medvijenko sugused tapjad on meelest läinud või?!


elektritsaabtasuta.blogspot.com, 01.08.2011 15:21
Maha globaliseerumine!
Illuminaadid ja vabamüürlased ahju!
Maha maailmavalitsus!
Maha kiibistamine!

Globaliseerumise vastaseid demonstrante on arreteeritud ja karistatud...

No comments: