Saturday, September 3, 2011

Kõik need tavalised ühekordsed mähkmed (ja kamuideks naiste hügieenisidemed) on esiteks klooriga pleegitatud, teiseks sisaldavad naftasaaduste jääke, mis ei sobi isegi loomadele allapanuks !


http://puhaselu.blogspot.com/2011/05/asovarvid-kontrolli-alla.html

 Tommy said...

to: elektritsaabtasuta.blogspot.com

Mis ma oskan Sulle ütelda. Hipsikud on looduslikud ja tervislikud, kuid minul on neist kahjuks oma arvamus. Põhjuseks muuhulgas ka näiteks see, et nad võtsi luba küsimata ja täiesti suvaliselt siitsamast minu blogist minu teksti marlimähkmete (mitte Hipsikute !) kohta ja kasutavad seda nii oma kodulehel kui ka reklaamides. Oleks siis selle eest kasvõõi mulle prooviks ka mõned Hipsikud saatnud ! Tean, tma ei ole ainus kelle väiteid nad oma reklaamiks kasutavad, paraku on need tekstid kirjutatud mitte Hipsikute vaid tavaliste marlimähkmete kohta. Ehk siis alustasid nad küll väga inetult ja just seetõttu ei ole ma nende tooteid ka arvustanud või omalastel kasutanud. Minu arvamust mähkmetest võid lugeda siit:

http://puhaselu.blogspot.com/2009/08/marli-ja-riidemahkmed.html

Kõik need tavalised ühekordsed mähkmed (ja kamuideks naiste hügieenisidemed) on esiteks klooriga pleegitatud, teiseks sisaldavad naftasaaduste jääke, mis ei sobi isegi loomadele allapanuks !

Oma blogi päris esimeste sissekannete seas kirjutan ka sellest. Tsiteerin:

* Äärmiselt keskkonnaohtlikud ja kaua lagunevad on ka hügieenisidemed ja Pampersid, mis lagunevad looduses ca 500 aastat. Lisaks satub nende kaudu keskkonda ja põhjavette hulgaliselt haigusi tekitavaid mikroobe ning baktereid, mis viimaks pinna- ja põhjavee ning loomade kaudu võivad jõuda lõuks inimeste toidulauale. Ühest mähkmest võib leida kuni 100 erinevat viirust, mis säilitavad eluvõime mitme nädala jooksul

* Eestis läheb igal aastal prügimäele ca 60 miljonit mähet, ehk umbes 600 kg mähkmeid iga beebi kohta. Ühekordsete "pampers" mähkmetega kulutad ligi viis korda rohkem raha, kui pestavate mähkmetega. Lapsega pere prügist moodustavad ühekordsed mähked ligi 75%.

* Teatud komponendid pabermähkmetes on kõdunematud, seega võib neid leida ka sinu lapselapselapse laps

* Ühe lapse pabermähkmete tootmiseks vajaliku tselluloosi saamiseks tuleb maha võtta 4 keskmist puud

* enamus "pamperseid" ja naiste hügieenisidemeid ning tampoone valmistatakse jääkidest, mis millegi muu tootmiseks enam ei kõlba...

* Kui sa ei soovi oma lapsel kasutada tervislikke koruvkasutusega mähkmeid, osta tavapoes müüdavate "pampersite" asemel ökomähkmeid. Nende kohta saad rohkem infot lingi VIITED alt.
22 August, 2011

1 comment:

elektritsaabtasuta.blogspot.com said...

See on siis,et naised manustavad imikute ja oma enda verre
naftasaaduste jääke, mis ei sobi isegi loomadele allapanuks !

Teisi sõnu naised topivad vitu vahele naftasaaduste jääke, mis ei sobi isegi loomadele allapanuks !