Saturday, February 14, 2015

Kasumi olemus on... kasum on vaimuhaigus...me oleme dikteeritud elama kasumi j2rgi...me oleme dikteeritud elama vaimuhaiguse j2rgi...

Kasumi j2rgi korraldatud maailmakord on vaimuhaige ja sestap enamus inimestest on vaimuhaiged...
Kasum rikub meie elu mistahes eluvaldkonnas...


Mistahes poest ei saa enam kvaliteetset toitu ega kaupu...

Juba 10 aastat tagasi üllatas maailma ühes Livermore tuletõrjedepoos selleks hetkeks 100 aastat ühtejärge põlenud hõõglamp 1901 aastas. Nüüdseks siis 110 aastat ühtejärge.
Kestvate hõõglampide ajastu sai aga läbi kui Philips, Osram, Tungsram ja rida teisi lambitootjaid leppisid 1920 aastatel kokku lambikartelli loomises.
http://marekstrandberg.blogspot.com/2011/03/piiramatu-kasvu-orgasm.html



Raha peale üles ehitatud materialistlik ühiskond on võlts ühiskond.Meie ühiskond jääb ajalukku kui inimese madalaim arengutase.Meil on oskused,teadmised,tehnoloogia ja suutlikkus luua täiesti uus tsivilisatsioon.
http://elektritsaabtasuta.blogspot.ie/2012/04/me-vordsustame-iga-uue-idee-kommunismi.html



Velda Purin Samuti peaks keelustama ka kõik "libamahlad" ja nende reklaam, need sisaldavad 50% vett, värvaineid ja säilitusaineid.Õiget naturaalset mahla toob sisse Läti ja Leedu 3-liitristes purkides."Libamahlad" on kahjulikud meie lastele ja haigetele, tekitades allergiat.
Kirjutan seda suure murega sellepärast, et mu oma aia õunamahl sai otsa,Kuna mahla tahtsin viia haiglasse haigele, siis käisin läbi kõik Selverid, Rimid, Säästukad ja siis avastasingi, et eranditult kõik !00%-lised mahlad seal on "libamahlad", mis on tehtud kontsentraatpulbrist vee baasil. Õnneks avastasin Läti ja Leedu naturaalsed mahlad, Pärnu mnt uues Maksimas, aga kõik võtsid neid mahlu ja praegu on need otsas, võiks ju libamahlade asemel meie oma aedade naturaalseid mahlasid müüa.




Kas sa seda Eestimaa vene inseneri lugu tead kes leiutas uut tüüpi pumba mis on kasutusel olevaist kümme korda kergem ja kümme korda tootlikum? Lugu oli Eesti televisioonis 90-ndate alguses. Kas sa tead,et Tartu teadlased leiutasid teraviljavalkudest biolaguneva kile? Kas sa tead,et juudid ostavad kokku patente ja asetavad neid riiulitele kasutult seisma?

Super uudis:Nõgestest särk selga !!!


http://www.sirp.ee/index.php?option=com_content&view=article&id=16322%3Anogestest-saerk-selga&catid=6%3Akunst&Itemid=10&issue=3415


TERAVILJAVALKUDEST BIOLAGUNEVA KILE TOOTMINE
Juba kümme aastat tagasi oli lehes selline lugu:
Tartu teadlased võtsid patendi leiutisele mis võimaldab teraviljavalkudest toota biolagunevat kilet ja sellest valmistada pakendeid ja rõivaid.Lehes ilmus artikkel:"Ma söön ära oma mütsi!" Muidugi sööd kui too on valmistet teraviljavalkudest:)))
Nüüd toodetakse biolagunevat kilet maisijahust ja tärklisest.Küllap selle sama tehnoloogia järgi mille patendi omanikud olid Tartu teadlased.
Niisiis,on ilmne,et teraviljavalkudest saab toota sama tehnoloogia järgi biolagunevat kilet mida kasutatakse maisijahu ja tärklise baasil.
Kardulast biolagunevat kile
Kuidas teha biolagunevat kilet:
ex 3920 99 90 | 10 | Biolagunev kile paksusega kuni 1 mm, mis sisaldab (protsentides mahust): 90 % (± 5 %) tärklist, 10 % (± 5 %)sünteetilist polümeeri, 0,5 % (± 0.5 %) steariinhapet | 0 % | 1.7.2006 - 31.12.2008 |http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=COM:2006:0204:FIN:ET:HTML
Biolaguneva kile valmistamine on lihtne,sellega saab hakkama iga laps:
Biolaguneva kile valmistamine on käkitegu:

http://www.stat.ee/ppe-tartu-linn 



Juku-Kalle Raid rääkis,et juudid ostavad kokku patente ja asetavad neid riiulile kasutult seisma...ruineerivad maailma majandust...Selle tõestuseks on palju lugusid.Esimene on too teraviljavalkudest biolaguneva kile lugu.Tartu teadlased tegid ära suure töö aga maaelu vireleb...kui panna tehas püsti mis toodaks terviljavalkudest biolagunevat kilet millest saab valmistada pakendeid ja rõivaid siis kõik põllud saaks kaetud teraviljaga ja kõik saaksid elada maal...Teine lugu on see kus üks Eestimaa vene insener leiutas uut tüüpi pumba mis on kasutusel olevaist kümme korda tootlikum ja kümme korda kaalult kergem...tema soov oli vaid,et rajataks tehas ja antaks kohalikele tööd...tehast pole siiani püsti pandud...Kolmas lugu on Itaalia tuntud sukavabrik mis leiutas sukad millede kasutusaeg on terve aasta s.o. sukad mis peavad vastu terve aasta ja ei nad purune ega kulune...aga praegu teatavasti sukad heal juhul peavad vastu ainsa õhtu...Tead Miina,minu teada Ukrainased söödavad sigadele kõrvenõgeseid.Maltsa nad söödavad kindlasti ja selle tõttu nende seapekk on delikatess,see sulab suus. On ülimalt maitsev süüa Ukraina seapekki nende valge leivaga ja hammustada tükikese nende küüslauku ja virutada hinge alla klaasikese nende metsakohinat...see on super...Oleks tore kui saaks teada mida nad täpsemalt söödavad sigadele,et nende seapekk on super hea,tõepoolest see sulab suus.Ta on pehme ja imeline.Minu teada nad söödavad sigadele maltsa ja kõrvenõgeseid.

Igatahes,ärge laske sel kõrvenõgese siidil minna raisku,kui keegi ostabki ära patendi siis tootkem ikka siidi kõrvenõgestest-see ei loe,et patendi omanik on mõni välismaalane-autorõigused my ass!



Japsid hakkavad pambuse kiudu kasutama kangaste valmistamiseks. Või oli see mingi teine pikaleheline taim? No arvatavasti neid taime kiudusid on palju millest on võimalik valmistada kangaid.

1 comment:

elektritsaabtasuta.blogspot.com said...

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/11017228_10152865576413460_263682644534447035_n.jpg?oh=05a350230d5e80df797f37b5e1138c72&oe=55A35610&__gda__=1440527151_b268c9ec275b1b7282c30b4c651a3564