Sunday, September 16, 2012

Miks Kalle Pungas kustutas selle kommentaari?!! Asi on mäda!


Kalle Pungas pani oma seinale selle loo ja kustutas kommentaari...
Hardo Ääsmäe peedistas kogukondlasi:
http://www.youtube.com/watch?v=KdrD5cRP9vc


 Hardo Aasmäe "loengust" selgus,et ta pole kursis ökokogukondade saavutustega,ta pole lugenud Gaya õpetust.Ta ei tea seda,et tehnika areng hävitas pärisorjuse ja feodaalkorra,kapitalismi ja sotsialismi,ning hävitab ka praeguse maailmakorra mis on segu panganduse ja korporatsioonide tahtest.Ta ei tea seda,et see sama traktor mis tema sõnul hävitas Eesti maaelu ka taastab Eesti maaelu sest kuna üks traktor on võimeline ära tegema suure hulga tööd siis polegi kellegil vajadust enam muretseda oma kõhupoolise eest-üks traktor toidab ära terve kogukonna. Energia küsimusest ta samuti läks kaarega mööda:Kes teenib kuus kuni kakssada eurot see ei saa lubada endale sellist luksust,et ostab elektrit ja kütet.Tal tuleb naabritega moodustada energiaühistu-tarbijaühistu ja siis üheskoos ehitada elektrituulikud ja päikesepaneelid maja katusele sest siis pole enam vajadust kulutada oma niigi madalat kuupalka energiamonopolide nuumamiseks.
Piisab ka kui ühe maja elanikud moodustavad energiaühistu ja ehitavad oma maja katusele mitu väiketuulikut või ühe keskmise tuuliku ja päikesepaneelid,variante on palju.
Selle jutu mõte on selles,et elektrit ja kütet ei tohi osta-tuleb ise toota elektrit ja toasooja.
Selle asemel,et osta elektrit tuleks moodustada tarbija ühistud ja paigaldada igale elamurajoonile omad tuulikud ja päikesepaneelid.
Mis mõtet on paigutada oma säästetud raha erinevatesse fondidesse kui sama hästi võib oma säästud koondada ühistutesse, mis elektrit toodaksid?:
http://marekstrandberg.blogspot.com/2011/07/rauga-jonn-ja-energiajulgeolek.html

No comments: