Wednesday, May 25, 2011

Homoseksuaalsus on perverssus

http://www.delfi.ee/news/paevauudised/arvamus/miks-delfi-propageerib-homoseksuaalsust.d?id=46596020&com=1&s=1&no=20


Homoseksuaalsus on perverssus, 25.05.2011 16:01
Samuti võib küsida: miks on Eestis pedofoobsus.Miks ahistatakse pedofiile, neid ei sallita ja pannakse isegi vangi. Nii pederastia kui ka pedofiilia on seksuaalperverssused -- sugukire rahuldamine perverssel viisil. Reimo Metsa puhul on tegemist seksuaalperverdiga, kes rahuldab sugukirge ebaloomulikul teel, see inimene ei peaks normaalse mõtteviisiga kommentaatoreid kohtusse andma, vaid minema ravile või siis vähemalt varjama oma seksuaalset hälvet. See, et ta oma haigust avalikult eksponeerib, näitab, et ta põeb veel teist haigust -- eksibitsionismi. Reimo Mets tuleks saata sundravile, mitte seda haiget inimest ei peaks avalikult promoma. Ta on haige ja vajab ravi. Kohtusse oleks vaja anda Reimo Mets, kes normaalsete inimeste seas teeb perverssuste propagandat. Kui Reimo Mets saab kohtus kommentaatorite üle võidu, siis tekib küsimus, kas tuleviku Eesti on tõesti selline, et heteroseksuaalid on põlu all ja normaalne on abielluda samasoolise, lapse, rauga, loomaga jne?


Brüno26.05.2011 06:41
to kv, 26.05.2011 04:26
Täiesti teemast mööda kirjutis.


Et siis millisest "teemast mööda" kirjutis?
Kas mitte iga inimene ei või mitte kirjutada omi mõtteid, mida ta nii pederastiast, kui pederastiapropagandast arvab?
Minu arvates enam rohkem teemasse kirjutada ei saagi.
Olete Te muidu kursis, et paar päeva tagasi ilmus DELFIs artikkel, pealkirjaga:

Reimo Mets: kuni homofoobsus Eestis jätkub, tuleb sel teemal rääkida

mida näiteks mina püüdsin parafraseerida:

Brüno: kuni avalik ja varjatud pederastiapropaganda Eestis jätkub, tuleb sel teemal rääkida.

Tänan Teid austatud Priit Tammeraid hea ja õiglase artikli eest!
Julgen arvata, et enamus eesti inimesi arvab enam-vähem sama moodi, selleks olen (siin kommentaariumis) kogu aeg pakkunud välja lahendust korraldada pederastiateemal rahvaküsitlus, et LÕPUKS OMETI see teema lukku panna ning see küsimus ära lahendada: kas siin riigis elav rahvas soovib pederastide/lesbide abielude legaliseerimist või näiteks sootuks pederastiapropaganda keelustamist (nn Leedu mudel).

Kuna demokraatlikus riigis on rahvas kõrgeim võimu kandja, siis on kas üks või teine otsus (kuidas inimesed peaks otsustama) õiglane ning vastab siin riigis kehtivatele moraali- ja eetikanormidele, valitsevale meelsusele ja rahva tahtele.
Ning on äärmiselt õiglane, kui rahvas ise saab otsustada millises riigis inimesed tahavad elada.

Julgen arvata, et MITTE ÜHESKI (isegi nn "tsiviliseeritud") riigis, ei ilmu ilmselt niivõrd massiliselt pederastia/lesbismi temaatikat puudutavaid artikleid ning ei lokka täiesti otsene pederatsiapropaganda kui hetkel Eestis.
Julgen ka arvata, et see hakkab kohati juba ületama terve mõistuse ning inimeste taluvuse piiri.

No comments: