Saturday, May 28, 2011

Eelmisel aastal küüditati mitu tuhat eestlast.

Küüditatud eestlased on meie rahvusele kadunud sest lastest enam eestlasi ei saa...

http://www.ohtuleht.ee/428740


Riisalu: väljaränne näitab, et vajame kojutuleku seadust (81)


Riigikogu Keskerakonna fraktsiooni liige Aivar Riisalu ütles, et värskelt avalikustatud Eestist väljarände andmed näitavad vajadust seaduse järele, mis motiveeriks eestlasi tagasi kodumaale pöörduma.
"Statistikaameti numbrid on konkreetsed ja arusaadavad, 2010. aastal lahkus Eestist 2500 inimest rohkem kui siia tuli," selgitas Riisalu, "see pole aga mingi esmakordne avastus - juba alates taasiseseisvumisest on lahkunud Eestist igal aastal enam inimesi kui siia tuleb."
"Mis veelgi hullem, tunnistatakse, et ilmselt on lahkunute number tegelikult suurem ja tegelikult ka ei teata, palju Eesti kodanikke elab võõrsil, sest kellelgi pole täpset ülevaadet," märkis Riisalu.
Riisalu sõnul on aeg vaadata uuesti üle eelmise aasta lõpus Keskerakonna poolt Riigikogus sisse antud Eesti kodanike kojutuleku seaduse eelnõu. "Detsembrikuus hääletas koalitsiooni teerull selle algatuse maha, kuid arvan, et valitsuselgi oleks lõpuks aeg hakata mõtlema, miks Eestist järjekindlalt lahkutakse."
Presidendivalimistel pole siiani õiget teemat ja diskussiooni, aga palun, ma annan nüüd selle - inimene, kes tehab presidendi ametikohta, peab käima välja plaani, kuidas peatada eestlaste väljavool kodumaalt ning tuua võõrsilolijad tagasi!" lõpetas Riisalu.

1 comment:

elektritsaabtasuta.blogspot.com said...

Küüditamise olemus tänapäeval seisneb selles,et riigivõimud mis on korrumpeerunud ja teenivad IMF-i huve,ning selle tõttu majanduspoliitika on selline,et investeeringud jäävad vaid pealinna ja maarahvas pagendatakse välismaale vabatahtlikult-sunniviisiliselt.
http://elektritsaabtasuta.blogspot.com/2011/02/kuuditajate-nimekiri.html