Monday, February 9, 2015

Keda valida? Valimisblogi

Poliitikute asemel soovitan valida tuul ja päikene


Päikese ja tuulega võrreldes vaimulikud,poliitikud,pankurid ja kantpead on tolm.

Nad juba mõne aasta pärast kõdunevad mullas aga päikene ja tuul kingivad meile iga päev nii palju rikkust ja õnne kui me suudame seda vastu võtta.

Võim ja raha on kaduvad nähtused aga päikene jääb meid alati toitma. Päike alati täidab meid energiaga,ta on meid loonud ja toidab iga päev.




Võib-olla ma vajame valitsusesse eetilisi inimesi,kes töötaksid kõigi heaolu nimel.Kuid isegi kui meid juhiksid kõige eetilisemad inimesed ja ressursid otsa saaksid,oleks ikkagi valetamist,petmist,varastamist ja  korruptsiooni.Me ei vaja eetilisi inimesi aga intelligentset meetodit Maa  ressursside majandamiseks kõigi heaolu hüvanguks:
http://elektritsaabtasuta.blogspot.ie/2012/04/me-vordsustame-iga-uue-idee-kommunismi.html

Eesti erakonnad esindavad vene gaasi jpt. kütuse firmade huve...

Eesti erakonnad ei hooli eesti rahvusest...neid huvitab vaid korruptsiooni raha mida neile antakse vene gaasi ja nafta rahade kasumist...
Kui leiduks vaid ainuski erakond mis hooliks eesti rahvusest siis see annaks eestlastele elektri tasuta...
http://elektritsaabtasuta.blogspot.ie/2014/10/eesti-erakonnad-esindavad-vene-gaasi-ja.html




IRLi aseesimehe Eerik-Niiles Krossi firma on vahendusäri kaudu seotud Vene kütusefirmaga, mille vastu on kehtestatud majandussanktsioonid.
http://www.postimees.ee/2962867/tana-postimehes-rahvusliku-iidoli-peidus-pool

Kuidas ikkagi sattus Eerik-Niiles Kross Interpoli musta nimekirja? Veel enam – kui Venemaa jõumuskleid võib mõista, siis miks ei luba Krossi üle piiri USA? Millist nõu ja millistel eesmärkidel andis Kross lühiajaliselt endisele kaitseministrile, Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) juhile Urmas Reinsalule? Küsimusi ja salapära on jamesbondilikult Mercedese musta sportautoga ringi sõitva Krossi ümber olnud alati.
Liialdamata Eesti rahvusliku iidoli ja aatemehe kuvandit kandva Krossi seni varjatud külg võib isegi jahmatada: veel sel kevadel, mil Ukraina kriis hoidis maailma pingul ja Eesti hindas (Krossiga eesotsas) oma julgeolekuohte, vahendas Kross läbi oma firma Trustcorp nüüdseks lääne sanktsioonide alla sattunud, Kremli kontrollitava Venemaa naftahiiu Rosneft ärihuve. Ei ole usutav, et Kross Vene firma taga olevatest jõududest ei teadnud. Rahvusriigi poliitika või business as usual?
Nädala eest tuli teade, kuidas Kremli lõa otsas olev Rosneft otsib pingsalt kontakte ja võimalusi Suurbritannia advokaatide seas, et hakata võitlema sanktsioonide vastu, mida lääs on ettevõttele kehtestanud. Nad panid oma kodulehele üles 28 miljoni USA dollari väärtusega hanketeate, mille käimalükkamiseks oleks just tarvis Suurbritannia litsentsiga advokaate.
Krossile kuuluvast Trustcorpist on erinevatel aegadel läbi käinud mitmete Eesti jõuametite endisi töötajaid, ja mitte kõige sõbralikumalt lahkunud. Erimeelsusi on tekitanud nii ebakorrektsed rahasuhted, aga vahest enamgi ehk see, et neile pole firma tegevus sobinud ja nad on pidanud seetõttu targemaks lahkuda.
Trustcorpi kontor asub Tallinna südalinnas, otse välisministeeriumi kõrval Rävala puiesteel. Firma teatab oma võimalikele klientidele, et nad pakuvad luurealast abi, samuti abi IT-lahenduste otsimisel ja poliitilises lobitöös. Aga mitte ainult. Trustcorp on Moskvas olnud sidemetes Rosnefti esindaja Viktor Smeritševskiga.
Kross ütleb: «Rosneftiga Trustcorpil suhted puuduvad.» Mõned ütleksid, et see on osav häma. Et seda võib võtta ka nii: kui otsest seost saab eitada, ei tähenda see, et tehingud Rosneftiga ei toimu läbi teiste temaga seotud isikute.
Postimehe usaldusväärsetel andmetel teevad Krossi juhtimisel äri- ja lobitööd kaks tema kontori töötajat. Äriplaan on lihtne: tuleb vahendada Rosnefti naftatoodete ostu-müügilepinguid Suurbritannia firmale Blue Oil, et teenida soliidset vahendustasu. Sama tehingu võimalust – lepingu vahendamine Rosneftiga – on otsitud ka ühe Hollandi firmaga.

Vene gaasi esindaja Andres Metsoja...Putini esindaja...

https://www.facebook.com/video.php?v=954204314597613&pnref=story

Selle tammi abil saab toota elektrit ja anda seda rahvale tasuta...aga vene gaasi esindaja tahab seda paisu 6hata selleks,et myya vene gaasi...


Toomse: energiajulgeolek kui riigi kaitsevõime lahutamatu osa



Silver Meikar on silmakirjalik ja talle pole kohta Eesti poliitikasse.



VABA MIKROFON: Raivo Orgusaar: koolides keelustame viljatust tekitava WiFi
http://www.delfi.ee/news/riigikogu2015/uudised/vaba-mikrofon-raivo-orgusaar-koolides-keelustame-viljatust-tekitava-wifi?id=70661979

1 comment:

Anonymous said...

http://www.pealinn.ee/uudised/margus-lepa-eesti-ajakirjandus-on-kaldu-tsirkuse-poole-n30894