Friday, June 15, 2012

Hiinas teenib aastaga kusagil 300,Iirimaal 300 nädalas

Te ju teate väga hästi maailma valitsevat pangandus-majandus poliitikat ja selle järgi kaug-ida maades makstakse palka kuus 30 USD s.o. aastaga kusagil 300,Venemaal teenib 300 poole aastaga,Eestis 300 Euri kuus,Iirimaal 300 nädalas...Kodukulud on vastavalt riigile ja seepärast kätte ei jää midagi.Võidavad need kes elavad Läänes sest nemad saavad külastada Idamaid ja seal tunda endid parematena.

4 comments:

Anonymous said...

Ma avaldan toetust Teie blogile, kui teaduslikule ja läbimõeldud mõtete kogumile.
Kuid, et oma sõnumit tugvendada, soovitan Teil eeskätt oma teadmisi rakendada oma äri loomisel või äri partnerite loomisel.
Te peate oma sõnumit müüma ja kõige parem müük on inimestele näidata, et Teie jutt töötab. Ma usun, et kui elektrihind jätkab sellist tõusu siis läheb suvilates vägagi moodi päikesepatareide ja kollektorite kasutamine - mis juba mitmel pool on ka tehtud.

Ütlen Teile, et äri sellel (energeetika) alal on vältimatu. Pole mõtet rusikatega/sõnadega stagneeruva dinosaurusega võidelda, nendega on sellisel kujul nagu vanasti nagunii lõpp, ehk uueks muutumine on vältimatu. Teha oma kätega uut. Seda ma ütlen.

Lugupidamisega
p.s. olen rahvuselt uus-eestlane

elektritsaabtasuta.blogspot.com said...

Minule, keda mu armas eesti soost ema toitis mind rammusa emapiimaga ja isa kes oli tugev kui vanakurat ise, andsid mulle eluülesandeks päästa eesti rahvus orjusest,väljasuremisest,ning panna kosuma ja õitsele meie rahvus.Nagu näete ei ole mu blogil blogi pidaja nime,see on sellepärast,et ma ei teeni kuulsust ega aja taga kasumit-mul on isetu armastus meie rahvuse vastu,ma pean isetult teenima meie rahvust.
Mina oma elus kogutud teadmiste ja läbielatu põhjal tulin sellisele järeldusele:
Eestlane on inimene kes elab Eestimaal metsa serval omas tarekeses ja religiooniks on
taarausk-maausk s.o. ta kallistab tammepuud ja saab sellest väe ja moraali,ning mütoloogia.

elektritsaabtasuta.blogspot.com said...

Minu visioon Eesti tulevikust.

http://elektritsaabtasuta.blogspot.com/2011/11/minu-visioon-eesti-tulevikust.html

elektritsaabtasuta.blogspot.com said...

Raha peale üles ehitatud materialistlik ühiskond on võlts ühiskond.Meie ühiskond jääb ajalukku kui inimese madalaim arengutase.Meil on oskused,teadmised,tehnoloogia ja suutlikkus luua täiesti uus tsivilisatsioon.

(Jaque Frsco) Elu 1929. aasta suure majanduskriisi ajal aitas vormida mu sotsiaalset teadlikkust.Sel ajajärgul mõistsin,et planeet Maa oli endine:vabrikud olid töökorras ja ressursid olid samuti olemas aga inimestel polnud raha,et kaupu osta.Ma tundsin,et reeglid, mille järgi mängime,olid iganenud ja ebapiisavad.Häda,sõda ja kannatud olid ajendiks mu elutööle.Mind motiveerisid ka valitsuste ebakompetentsus,akadeemiline maailm ja teaduslike lahenduste vähesus.Mõistsin,et üksikute inimestega töötamise asemel oleks palju tõhusam kultuur ümber kujundada.Sellest sai alguse eluaegne lahenduste otsimine arvukatele probleemidele mis meil tänapäeval on.

See ettekanne on teostatav plaan sotsiaalseks muutuseks,mis tegutseb rahumeelse ja jätkusuutliku ülemaailmse tsivilisatsiooni suunas kus inimeses,tehnoloogia ja loodus eksisteerivad koos.See kirjeldab alternatiivi mille poole püüelda kus inimõigused ei esine ainul paberil,vaid on eluviisiks.Selle nimi on Veenus Projekt.
Selle asutaja Jacque Fresco,kutsub üles kultuuri ümber kujundama selliseks kus sõjad,vaesus,nälg,võlad ja inimeste asjatu kannatamine oleksid mitte ainult ärahoitavad, vaid täiesti vastuvõetamatud.On aina selgem,et midagi vähemat toob kaasa vaid tänaste probleemide jätkumise.Hädaldamine ilma lahendusi pakkumata ei anna midagi.Veenus Projekti uurimiskeskus mille ehitasid Fresco ja Roxanne Meadows asub Venuses,Floridas.
See tegeleb paljude meie murede algpõhjustega.Kuid mis on meie probleemide algpõhjusteks?
http://elektritsaabtasuta.blogspot.ie/2012/04/me-vordsustame-iga-uue-idee-kommunismi.html