Thursday, April 22, 2010

Kitseklubi!

http://sites.google.com/site/jannetoiduklubi/janne-toiduklubi/kitseklubi

Kitseklubi!
13. oktoober 2009

Klubi toimus erandkorras teisipäevasel päeval... aga hea asja nimel. Klubi toimus Eva juures ja kohal olid ka külalised: Lääne-Virumaalt Voorse külast, Mare ja Rein Kotšin, kes kasvatavad kitsekesi. Nad pakuvad kitseliha ja kitsepiimast tooteid.
foto: Rein Sikk


Targad mõtted tulevad ikka näpud suus või siis suunaga sinnapoole.

Eemalt vaadates on asjadest parem ülevaade.


Selle toote nimetus on "Janne teisipäevahommikune igavus" ja see osutus imemaitsvaks... kišööriga eriti.


Kitseliha, millel polnud "kasuka" maitset... mitte, et ma teaks mismoodi üks kasukas maitsta võiks.




Kitsehakkliha+muna+sai+sibul+natuke maitseaineid= kotletid (matemaatiline kretinism)

Taustaks siblis pisikesi tegelasi... nagu ikka :)

fotod: Vahur

Lühiülevaade pakutavast :)
Piim
Lass* (Tiibetist pärit retsepti järgi tehtud jogurtilaadne toit. Magusana on puuviljade või metsamarjadega. Soolasena on küüslauguga.
Kohupiim
Kodujuust
Kohupiimamääre "Kišöör" * (tilliga, tilli ja küüslauguga ning magustatuna suhkruga. Paneb inimese keha ja mõistuse läbi seedimise õieti tööle. Muidu peaks enne igat söömist jooma mahla, 0,5h pärast puuvilja ja sellest veel 0,5h pärast värsketest köögiviljadest salat ja peale 0,5h ootamist võib inimene siis sööma hakata. "Kišöör" teeb selle kohe võimalikuks)
Naistejuust(Toetab tüdruku-naise keha funksionaalset toimimist)
Meestejuust(Toetab poisi-mehe keha funksionaalset toimimist.
Kuivsoolajuust* (Väga kõva juust! Kõvem kui klassikaline parmesan)
Jõulujuust (Juustu sees on meie pere poolt valitud ürdid ja vürtsid ning ingver. Pestakse punase veiniga, nii et juust jääb seest valgeks väljast punaseks)
Konjakijuust
Või (Või sobib söömiseks ja haavale peale panemiseks. Kiirendab haava või haavandi paranemist tänu suurele vitamiinide ja mineraalainete sisaldusele.)
Kitseliha*
Vadak (Täielik kaltsiumipomm ja sobib kõigile, vanale või noorele. Igaüks paneb oma soovi järele sinna sisse mahla, suhkurt, vett etc.)

* tooted, mida meilegi pakuti

Juustude tegemisel EI KASUTATA VAHA! Laagerdumine toimub loomulikus keskonnas nii nagu sajandeid tagasi.
Hinnad kirjas toiduklubi googelgrupis.

No comments:

Post a Comment