Tuesday, August 7, 2018

Diktatuuri teeniv facebook blokeeris mind

kuni 6. septembrini .
Maffia ahistab inimkonda pederastia,pedofiilia ja ahistamise propagandaga s.o. peasuuna meedia koos facebookiga teevad reklaami pedofiiliale,ahistamisele ja pederastiale,koolikiusamisele,transvertidele
-kallutavad inimesi pedofiiliale,ahistamisele ja pederastiale jms.-le.

Pederastia on ravitav aluselise vee ja ravimtaimede abil mis parandavad organismi immuunsust.


Postimehel,Delfil,EPL-il,Maalehel,ERR-il puuduvad uudised,neil on vaid libauudised n.n. reklaamartiklid sest need on kinni makstud. Kui kellegil on syndmus millest peaks avalikkus teadma aga tal pole raha selle eest maksta ,et too oleks uudistes siis eelpool mainitud prostituut meedia kanalid ei avalda lugu uudistes.

‎1)
Julius Lux‎ kirjutas Ingrid Veidenbergile :
August 28 ·
Kunagi avaldas ajakiri DIREKTOR 6 lk-l minu mõtteid ajakirjanduse teemal. Olen jätkuvalt seda meelt, et ajalehtedes ja ajakirjades avaldatakse ikka ainult ühtede ja samade kaaneinimeste ja arvamusliidrite lugusid. Aga Eestimaal on palju väga andekaid ja huvitavaid inimesi ja väikesi (võib öelda pere-) klubisid, kes vääriksid kordades rohkem tähelepanu, kui need ikka ühed ja samad kaaneinimesed. Oleks neil kaaneinimestel (kuhu kuuluvad ka mõned nn meedia poolt staarideks tembeldatud noore lauljad - ilmselt ei ole ka staari mõiste paljudele selge) ka mingi sõnum edasi anda, siis ehk loeks Kahjuks ei avalda meie lehed isegi lugusid, mis on saadetud Eesti lehtele avaldamiseks ja kus kajastatakse seda, et üks või teine klubi on esimesena Eestist hakkama saanud väga andeka etenduse lavastamisegavõi mõni amatöör fotograaf on esimese eestlasena pakkunud väljaspool Eestit Eesti loodust relklaamiva näituse . Aga jah, kui midagi meie ajakirjanikele etteheita, siis oled kohe paha poiss.

2)
Mikk Rand :"
.. loodetavasti on ajakirjanikud varsti nagu igand poes, kus alamakstud kassiirid vahetatakse välja automaatide vastu
Mikk Rand https://www.facebook.com/mikk.rand
4 hrs ·
Mulle tundub, et ajakirjanduseetika järgi on üks kena reegel ÜLDISELT toimimas - kui tehakse lugu, kus kedagi/organistasiooni mainitakse teatud kindlas hinnangut andvas kontekstis, siis antakse talle ka SÕNA!
aga siinkohal seda tehtud pole. Siim Rohtla? Hendrik Alla?
nii et väita võib mida iganes
kõige kurvem on see, et siinkohal on jäetud märkimata, kui palju inimesi on üle terve Eesti saanud Kinokoja kaudu VÕIMALUSE filmi vaadata. ja see võimalus, eriti Eesti kontekstis, peab olema.
ebaprofessionaalsus on taunitav, eriti meie konnatiigisuuruses meedias! Õnneks on kaasajal olemas ka sotsiaalmeedia (kus võtad sõna, kui ikka vaja, ei pea ootama, kas antakse)
... loodetavasti on varsti ajakirjanikud varsti nagu igand poes, kus alamakstud kassiirid vahetatakse välja automaatide vastu wink emoticon
(provokatiivne väide, Hendrik-Alla-suguste uudislaadsete toodete kontekstis)
Mikk Rand
Kinobuss-Kinokoda-Kinovõrk

3)
Inno Tähismaa :" Olen Facebooki kasutaja olnud kümmekond aastat. Ma olin ilmselt üks esimesi kasutajaid Eestis, koos Delfi asutaja Allan Martinsoniga, Eestis kasutati siis põhiliselt suhtlusportaali Orkut (mõned küsivad, mis see veel on, aga oli selline, üsna popp asi) ja Rate (nooremate hulgas). Nüüd on kõik, nii noored kui vanad Facebookis.

Algul oli Facebook minu jaoks põhiliselt lihtsalt uudishimu objekt. Sest erinevalt USAst, kus Facebooki kaudu otsisid end üles endised klassi- ja koolikaaslased, oli Eestis selle kasutamine juhuslik. Ma tunnistan, midagi põnevat seal esialgu polnud.

Hiljem, kui Facebook Eestis üsna popiks sai, umbes viis aastat tagasi, oli see juba midagi enamat kui koolikaaslaste üles otsimise veeb. Seal oli tekkinud grupid ja kogukonnad, ja seda mitte koolitee, vaid ühiste huvide, elukoha jms pinnalt. Nii nagu päris elus. Facebooki peegeldas päris elu, oli nagu päris elu veebis. Facebook on osanud seda teha kõige paremini, palju paremini kui vana traditsiooniline meedia. Seetõttu on Facebooki saatnud enneolematu elu.

Täna võib Facebookis üles leida mitte üksnes koolikaaslase, vaid ükskõik kelle, näiteks inimese, kellega eile teises maailma otsas tänaval juhuslikult kohtusid. Facebookis liigub tohutult infot. Ma pole ise Facebooki suurem panustaja, aga mulle meeldib sealt asju lugeda. Mis seal salata, Facebookis liigub rohkem infot kui mistahes meedia kanalites. See kehtib eriti Eesti kohta, kus meedia on nõrk ja kallutatud ning muutunud liiga meelelahutuslikuks. Seejuures on Facebookis info enamasti otseallikast, ilma vahendaja-poolsete täiendusteta. Ning mis peamine, Facebook on muutunud mitte ainult info tootmise, vaid selle analüüsimise ja selekteerimise kohaks. Kasutajad, kes on su sõbrad, kel on sinuga ühised huvid ja taust aitavad sul infot selekteerida tänapäeva tohutust infohulgast. Nad teevad seda oma nime all ja paremini kui mistahes muu meedia, ja otsekui minu jaoks. Täiesti tasuta. Mis mulle väga meeldib. Ja, ausõna, endale olulise info hankimiseks polegi muud meediat enam vaja, ei ajalehti, televisiooni ega raadiot. Piisab Facebookist. Muide, nii kummaline kui see ka pole, meedia hangib juba ise infot Facebookist.

Kas te teate, et internet alustas USAs juba 1983. aastal? Aga sel oli vähe kasutajaid, kuni inglane Tim Berners-Lee leiutas 1993. aastal Šveitsis aadressisüsteemi world wide web ning ameeriklane Marc Andreessen rajas sellele aasta hiljem brauseri Netscape Navigator. Sellest sai alguse interneti plahvatuslik areng, mispeale Microsofti looja Bill Gates ennustas, et paberil ajalehed kaovad ära. Ent ajalehed püsisid, kuni tuli Facebook. Täna on löögi all kogu ajakirjandus. Enne iPhone'i tulekut oli Nokia nutitelefone tootnud kümme aastat, aga ilma erilise eduta. Nii nagu iPhone tappis Nokia, tapab Facebook klassikalise ajakirjanduse. See juhtub üsna ruttu ja sinna pole enam midagi parata.

4)
http://objektiiv.ee/fookuses-facebook-ja-teised-sotsiaalmeedia-hiiud-lukkasid-kaima-tsensuurimasinad/

https://www.youtube.com/watch?v=GBBcDuu_Ksk&t=67s
Aadu Birnbaum kirjutas :

FACEBOOK JA TEISED SOTSIAALMEEDIA HIIUD LÜKKASID KÄIMA TSENSUURIMASINAD

Varro Vooglaid ja Markus Järvi räägivad seekordses saates “Fookuses” tsensuurist sotsiaalmeedias, mille käigus kustutasid Facebook, Apple, Spotify ja YouTube Alex Jonesi populaarse alternatiivmeedia kanali InfoWars kontod. Ideoloogilise diktatuuri karmi kätt on sotsiaalmeedias tunda saanud ka üksikisikud, kelle hulka kuuluvad ka käesoleva saate autorid.

Käesoleva nädala alguses kõrvaldas YouTube oma võrgust 2,5 miljoni jälgijaga Alex Jonesi kanali, sama tegid ka sotsiaalmeedia hiiud Facebook, Apple ja Spotify.

Markus Järvi hinnangul näitab see, et globaalküla liigub üha kiiremini edasi nõukogudeliidustumise ja sovetiseerumise kursil, kus sõnavabadus ja demokraatia ilutsesid paberil, mitte praktikas.

“Huvitav on vaadata, kuidas lääne ühiskonda jõuavad needsamad repressiivmeetmed, mida siin Ida-Euroopas on juba Nõukogude Liidu ajal nähtud. Igasugune meedia, mis ei järgi ideoloogilist peavoolu, surutakse maha ja represseeritakse sellisel viisil, et sa ei saa enam kõneleda või vähemalt levitada oma sõnumit,” tõdeb Varro Vooglaid ja räägib, kuidas kõik need vahendid, millega peavoolule alternatiivi pakkuv sõnum leviks miljonite inimesteni, lõigatakse läbi.

Saates vaatlevad Järvi ja Vooglaid lähemalt Alex Jonesi kaasust ja räägivad sekka ka enda kogemustest Facebookis, kus korduvalt on eemaldatud saate autorite postitusi ja kommentaare teemadel, mida on sildistatud ebamäärase ja laialivalguva mõistega “vihakõne”.

Saate lõpus räägitakse kokkuvõtlikult, milliseid samme peaks astuma, et mööda hiilida iseenesest mõistetavaks saanud sotsiaalmeedia filtrist ning milleni üha jõulisemate ja käremeelsemate nootideni välja jõudnud ideoloogiline vastuseis võib välja jõuda.

5)
Kollasele Postimehele ja lillale Maalehele ei l2he korda laste kaaperdamine korralikest peredest riigiasutuste poolt ja laste andmine pedofiilidele: https://www.facebook.com/brendan.sullivan.1460/videos/1041430999254610/?hc_location=ufi
https://www.facebook.com/brendan.sullivan.1460/videos/1041430999254610/?hc_location=ufi

6)
Harry Raudvere 22.04.2018 12:59
Ma ei saa lahti mõttest, et meie missioonide (sõdurite) tegevus välismaal sarnaneb NKVD karistussalkadega tegevusega omal ajal Eestimaa pinnal. Minna võõrale maale kohalike elanike vastu sõjalisele missioonile - kui see maa ei ole meie riigile sõda kuulutanud? Tundub nagu okupeerimise moodi või kuidas? Oleme täna ju tunnistajaks, et 9/11 sündmused olid USA valitsuse ja sõjardite provokatsiooniks suveräänsete maade anastamiseks. Olematute keemiarelvade otsimine ja lojaalsete nukuvalitsuste paika panemised riigi ressursside omamaiseks. Sellist läänelikku demokraatia eksporti oleme ju korduvalt näinud. Halenaljakas on kuulata Inglise peaministri vabandamisest, kui nende sõjardite tegevuse tulemusena on tuhanded naised ja lapsed tapetud ning riigid anastatud. Palun vabandust, et eksisin, sest minu luurajad valetasid mulle!! Kes on selliste valede eest kohtu alla antud? Häbematult vastik on ausatel inimestel taluda sellist kaksikmoraali. Täpselt sarnased mustrid on täna välja mängitud Skripal mürgitamise loos ja Süüria keemiarünnakutega. Kui me koos oma liitlastega nii kõvad oleme ja kogu aeg Venemaad kõiges süüdistame, siis minge ja lööge need venelased mättasse. Või loodate Venemaa majanduslike sanktsioonidega põlvili suruda? Idioodi unustus! Ah, Venemaa on üksi ja tal ei ole liitlasi? Aga kuhu on meie propagandamasin jätnud India ja Hiina. Kõige masendavam on loomulikult see, et meie kaitseministeeriumi tegevus näitab täna avalikult, et oleme okupeeritud riik ja me peame saama rinderiigiks. Kas ikka peame?
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/eesti/video-ja-fotod-narvas-peeti-veteranipaeva-tutvustame-inimestele-ka-oma-kaitseliidu-organisatsiooni?id=81840779

7)
 Postimees,Delfi,EPL,ERR jt. peasuuna meedia ajakirjanikud sonivad,neil pole uudiseid,on vaid haiged reklaamartiklid,nad sonivad...
Facebookis erakonnad vaid sonivad. Enamus rahvast vaid sonib...
Miks te sonite ? Terve euroopa nuumab venemaad jt. naftam
agnaate makstes obrokit tanklate ja gaasitorude kaudu. Ka Statoili omanikuks on vene maffia.Ostad bensiini voi diislit-toetad Puutinit. Ostad "eesti gaasi" -toetad Puutinit !
Kuna Eestis ei leidu naftat siis iga sent mis on kulutatud naftasaadustele toob kahju Eesti majandusele,elatustasemele,kultuurile.


8)
 Kusagil 26 aastat tagasi mil eestlased olid maale toonud Statoili,teatavasti tegemist on asutusega kus liiguvad miljardid,siis venelased tapsid maha terve Statoili juhtkonna ja asendasid need venelastega. Lehes ilmus tilluke uudis: " Toimus omanike vahetus " ja ei enamat. Kriminaalasjagi ei algatatud sest Eesti Politsei omanikuks on peterburi maffia.
Sestap boikoteerigem naftamagnaate :
Elu riikides tuleb korraldada ilma maksudeta sest lisaks riiklikele maksudele on olemas varjatud maksud ja need on veelgi enam koormavad. Kulutused naftasaadustele on peale sunnitud varjatud maks . Naftasaaduste kaudu imetakse Eestist miljardeid.

Ka riik varastab maksumaksjate raha miljardeid eurosid viletsate teede ehitamisega ja Eesti Energia kaudu maksumaksjate raha pesemisega,Kreeka kaudu kantimisega jne. Kui inimestel on raha piiramatult siis nende ajutegevus peatub ja igavusest nad organiseerivad sigadusi. Ei tohi nuumata naftamagnaate. Inimestel on stress mille tekitas naftamagnaatide nuumamine sest kes arvutas kokku kui palju ta oma elu jooksul kulutab raha naftamagnaatide nuumamiseks,saab aru.
Selle vastu on lahendus : Auto on water
AUTO ON WATER
Hydrogen on the ICE is one of the most exciting topics of vehicle owners and not only. Our company has developed electrolyzers capable of replacing the main fuel (gasoline, diesel) by 70-90%. In some cases, it is 100%. Working samples were successfully tested for 2 years. 
The results of the engine, units of the units, were in excellent condition, without damage. 
Increase of the motor resource of ICE by 2 times, Increase of the engine power up to 35%, Absence of deposit on the piston system.
Machines on which tests were carried out
VAZ 2101
VAZ 2101
VAZ 2108
VAZ 2108
VAZ 2109
VAZ 2109
BMW e39
BMW e39
Volga GAZ-24
Volga GAZ-24
Gazelle
Gazelle
HUMMER H2
HUMMER H2
KamAz
KamAz
Skoda Octavia
Skoda Octavia
Tavria
Tavria
Security
SECURITY Our company has focused on the required capacity per second of a sufficient amount of gas from the water for the operation of ICE. The explosive gas does not accumulate and is not stored in cylinders. There are no volumes of gas accumulation. In the event of an accident or other damage and ignition, the explosion is excluded, since the system is filled with water and the exhausted gas immediately consumes the internal combustion engine. Nothing to explode.
Installation additional. generators
ADDITIONAL. GENERATOR
ADDITIONAL. GENERATOR
ADDITIONAL. GENERATOR
Propane-methane with hydrogen
Excellent proven system of afterburning methane and propane. The propane savings range from 40 to 70%. 
In DVS, propane or methane is burned by only 63-64%, the remaining 33-34% is emitted into the exhaust manifold. 
Hydrogen is mixed with propane-methane during combustion causing propane to burn to 90-99% 
thereby increasing power and saving gas by at least 30-35%. 
Good Started on the mixture in -25 -27. Smooth work. 
Reduces the temperature of hydrogen burning. 
Propane-methane slows the ignition of hydrogen and oxygen. 
Hydrogen raises the octane number and raises the caloric content of propane or methane by 20-40%, depending on the amount of hydrogen.

CO2
The ecological exhaust also increases. CO2 emissions are reduced to a minimum, The smell of exhaust fumes. Our performance at the gas saving stand (PROPAN) and the reduction of CO2 emissions to 7-11%.
INDICES AT THE BOOTH
Propane is marked by Red. 
CO2 is marked with white 
CO marked in yellow.

OPTION 1. Savings of 50-70%. 
OPTION 2. Savings of 70-90%. 
OPTION 3. Savings of 90-100%.


9)
https://www.facebook.com/events/153137171969060/

10)

 Ajupesijad korrutavad,et valge ei ole valge ja must ei ole must.
Nad korrutavad,et biolagunev kile ei lagune !!
Internetis on olemas juhendid kuidas mikrolaineahjus valmistada biolagunevat kile kartulajahust. Valmistagem biolagunevat kile ja sellest kotike,ning siis veendugem ,et laguneb.
Manage


Reply34w

Brendan SulisevvannYou manage the membership, moderators, settings, and posts for Maale elama. Uudistes Politseinikud teevad reklaami narkootikumidele ja kristlased pederastidele...arstid tapavad patsiente ravimitega.
Elu on ilus,eks ju.
11)
 Anonüümne ütles ...
Maksimovski ei ole siiski poola ega vene nimi, vaid ikka juudi nimi!!! Mind paneb imestama ikka see fakt, kui kuhjunud on just juudid riigi ja erakondade eesotsas... Iga erakonna ladvikus, peale vast KE-d, on võtmeisikutena just juudid:

Refides - Kallased, Ansipovid, Boroditšid,Raskid, Rõivased jne;
IRL-is - Glikmanid, Ladõnskajad, Lotmanid jne;
EKRE - Helmed jne;
VE - Metlevid, Krištafovitšˇid jne;
SDE - Ossinovskid jne.

Lausa jube ju!

12)
Maale elama grupp :
https://www.facebook.com/groups/1810401302517897/

13)
https://innojairja.blogspot.com/2018/08/tartu-esisots-gea-kangilaski.html

Tartu esisots Gea Kangilaski propageerib narko legaliseerimist, ta võiks tutvuda Sillanpää narkolooga

Väljavõte eestinen.fi veebist.

Sotside Tartu juht Gea Kangilaski propageerib narko legaliseerimist, et muuta narkootikumid kättesaadavamaks. Aga ta võiks tutvuda narkomaanide, näiteks Soome popmuusiku Jari Sillanpää looga, mis võtab üha tragikoomilisemaid mõõtmeid.

Kangilaski võitleb oma kanepit tarvitavate sõprade eest, aga teada on, et just kanepi tarvitamisest saab alguse muu narko tarvitamine.

Üldse on sotside narkolembus kuidagi kummaline kui arvestada, kui agaralt nad
alkoholi ja tubaka vastu võitlevad.
14)
Our Advertisers Represent Some Of The Most Unique Products & Services On Earth!

 
rense.com

Jewish Bolsheviks Murdered
66 Million In Russia

From Dick Fojut
7-21-7
 

To Ian Punnett, Coast To Coast AM radio
From Dick Fojut in Tucson, Arizona
r.fojut@worldnet.att.net
 
 ABOUT "HOLOCAUSTS"...
 
Ian, following up on a Fast Blast I sent you last Saturday during your Coast To Coast Radio program, about ANOTHER "Holocaust" not mentioned by yourself and your guest Dan Kurzman, who spoke about Hitler's "Death Camps." Two revealing articles follow.
 
How many people did Russia's Bolshevik Communists kill?
 
 * Israel's YNET News admits: "at least 20 million."
 
- or -
 
 * Alexander SOLZHENITSYN states flatly: "66 million."
 
First Article...
 
 YNET: At Least 20 Million Killed By Jewish Bolsheviks...
 
Following is a surprising article from respected news source YNET in Israel, about the Jewish-Bolshevik conquest of Russia after 1917... (unlikely to ever be reprinted or reported by America's major print, TV or radio "news" media.)
 
STALIN'S JEWS - Opinion from Israel, Ynetnews
 
12-21-6  Excerpts only...
 
 "We mustn't forget that some of greatest murderers of modern times were Jewish.
 
We cannot know with certainty the number of deaths Cheka was responsible for in its various manifestations, but the number is surely at least 20 million, including victims of the forced collectivization, the hunger, large purges, expulsions, banishments, executions, and mass death at Gulags.
 
Whole population strata were eliminated: Independent farmers, ethnic minorities, members of the bourgeoisie, senior officers, intellectuals, artists, labor movement activists, "opposition members" who were defined completely randomly, and countless members of the Communist party itself.
 
And us, the Jews? An Israeli student finishes high school without ever hearing the name "Genrikh Yagoda," the greatest Jewish murderer of the 20th Century, the GPU's deputy commander and the founder and commander of the NKVD. Yagoda diligently implemented Stalin's collectivization orders and is responsible for the deaths of at least 10 million people. His Jewish deputies established and managed the Gulag system. After Stalin no longer viewed him favorably, Yagoda was demoted and executed, and was replaced as chief hangman in 1936 by Yezhov, the 'bloodthirsty dwarf'."
 
http://www.ynetnews.com/articles/0%2C7340%2CL-3342999%2C00.html
 
 THE SECOND ARTICLE...
 
SOLZHENITSYN: 66 Million Murdered By Jewish Bolsheviks...
 
Henry Makow PhD (an anti-Zionist Canadian Jew), in his "Red Symphony" essay (see Makow's savethemales.com website archives) claims that from the behind the scenes, the ROTHSCHILD BANKING CARTEL financed and controlled the BOLSHEVIKS who took over Russia.
 
If one wants to know the extent of the STATE TERROR and HORROR inflicted upon people in Russia since 1917 AFTER the JEWISH BOLSHEVIKS of Lenin (and his Party competitor) Trotsky, took TOTAL power, read the following informative short article by TEXE MARRS (not related to Jim Marrs) about historian Solzhenitsyn's latest book (banned in the West), "Together for Two Hundred Years."
 
Solzhenitsyn: The "Conscience of the 20th Century"
 
TEXE MARRS at: ConspiracyWorld.com:
 
 If not exaggerated, Solzhenitsyn asserts that since 1917, the Bolsheviks, continuing under assassin Stalin, through and even after WW2, systematically executed, and inside (and outside) their thousands of Gulags, worked, starved and froze to death, SIXTY-SIX million people, not all, but most of them CHRISTIANS (whom the Bolsheviks hated). This mass death was THE LARGEST REAL "HOLOCAUST" in modern history - but totally unknown today by most Americans, British and western Europeans and absent from our school books. Of course no publisher in the Western world dares reprint Solzhenitsyn's book in English.
 
http://www.conspiracyworld.com/index0064.htm
 


Disclaimer

Email This Article




MainPage
http://www.rense.com

6 comments:

elektritsaabtasuta.blogspot.com said...

FACEBOOK JA TEISED SOTSIAALMEEDIA HIIUD LÜKKASID KÄIMA TSENSUURIMASINAD

Varro Vooglaid ja Markus Järvi räägivad seekordses saates “Fookuses” tsensuurist sotsiaalmeedias, mille käigus kustutasid Facebook, Apple, Spotify ja YouTube Alex Jonesi populaarse alternatiivmeedia kanali InfoWars kontod. Ideoloogilise diktatuuri karmi kätt on sotsiaalmeedias tunda saanud ka üksikisikud, kelle hulka kuuluvad ka käesoleva saate autorid.

Käesoleva nädala alguses kõrvaldas YouTube oma võrgust 2,5 miljoni jälgijaga Alex Jonesi kanali, sama tegid ka sotsiaalmeedia hiiud Facebook, Apple ja Spotify.

Markus Järvi hinnangul näitab see, et globaalküla liigub üha kiiremini edasi nõukogudeliidustumise ja sovetiseerumise kursil, kus sõnavabadus ja demokraatia ilutsesid paberil, mitte praktikas.

“Huvitav on vaadata, kuidas lääne ühiskonda jõuavad needsamad repressiivmeetmed, mida siin Ida-Euroopas on juba Nõukogude Liidu ajal nähtud. Igasugune meedia, mis ei järgi ideoloogilist peavoolu, surutakse maha ja represseeritakse sellisel viisil, et sa ei saa enam kõneleda või vähemalt levitada oma sõnumit,” tõdeb Varro Vooglaid ja räägib, kuidas kõik need vahendid, millega peavoolule alternatiivi pakkuv sõnum leviks miljonite inimesteni, lõigatakse läbi.

Saates vaatlevad Järvi ja Vooglaid lähemalt Alex Jonesi kaasust ja räägivad sekka ka enda kogemustest Facebookis, kus korduvalt on eemaldatud saate autorite postitusi ja kommentaare teemadel, mida on sildistatud ebamäärase ja laialivalguva mõistega “vihakõne”.

Saate lõpus räägitakse kokkuvõtlikult, milliseid samme peaks astuma, et mööda hiilida iseenesest mõistetavaks saanud sotsiaalmeedia filtrist ning milleni üha jõulisemate ja käremeelsemate nootideni välja jõudnud ideoloogiline vastuseis võib välja jõuda.

elektritsaabtasuta.blogspot.com said...

Eelmise kommentaari tekst on
Aadu Birnpaumi poolt kirjutatud.

elektritsaabtasuta.blogspot.com said...

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2101227249896612&id=100000280710773

elektritsaabtasuta.blogspot.com said...

Jewish Bolsheviks Murdered
66 Million In Russia
From Dick Fojut
7-21-7

To Ian Punnett, Coast To Coast AM radio
From Dick Fojut in Tucson, Arizona
r.fojut@worldnet.att.net

ABOUT "HOLOCAUSTS"...

Ian, following up on a Fast Blast I sent you last Saturday during your Coast To Coast Radio program, about ANOTHER "Holocaust" not mentioned by yourself and your guest Dan Kurzman, who spoke about Hitler's "Death Camps." Two revealing articles follow.

How many people did Russia's Bolshevik Communists kill?

* Israel's YNET News admits: "at least 20 million."

- or -

* Alexander SOLZHENITSYN states flatly: "66 million."

First Article...

YNET: At Least 20 Million Killed By Jewish Bolsheviks...

Following is a surprising article from respected news source YNET in Israel, about the Jewish-Bolshevik conquest of Russia after 1917... (unlikely to ever be reprinted or reported by America's major print, TV or radio "news" media.)

STALIN'S JEWS - Opinion from Israel, Ynetnews

12-21-6 Excerpts only...

"We mustn't forget that some of greatest murderers of modern times were Jewish.

We cannot know with certainty the number of deaths Cheka was responsible for in its various manifestations, but the number is surely at least 20 million, including victims of the forced collectivization, the hunger, large purges, expulsions, banishments, executions, and mass death at Gulags.

Whole population strata were eliminated: Independent farmers, ethnic minorities, members of the bourgeoisie, senior officers, intellectuals, artists, labor movement activists, "opposition members" who were defined completely randomly, and countless members of the Communist party itself.

And us, the Jews? An Israeli student finishes high school without ever hearing the name "Genrikh Yagoda," the greatest Jewish murderer of the 20th Century, the GPU's deputy commander and the founder and commander of the NKVD. Yagoda diligently implemented Stalin's collectivization orders and is responsible for the deaths of at least 10 million people. His Jewish deputies established and managed the Gulag system. After Stalin no longer viewed him favorably, Yagoda was demoted and executed, and was replaced as chief hangman in 1936 by Yezhov, the 'bloodthirsty dwarf'."

http://www.ynetnews.com/articles/0%2C7340%2CL-3342999%2C00.html

THE SECOND ARTICLE...

SOLZHENITSYN: 66 Million Murdered By Jewish Bolsheviks...

Henry Makow PhD (an anti-Zionist Canadian Jew), in his "Red Symphony" essay (see Makow's savethemales.com website archives) claims that from the behind the scenes, the ROTHSCHILD BANKING CARTEL financed and controlled the BOLSHEVIKS who took over Russia.

If one wants to know the extent of the STATE TERROR and HORROR inflicted upon people in Russia since 1917 AFTER the JEWISH BOLSHEVIKS of Lenin (and his Party competitor) Trotsky, took TOTAL power, read the following informative short article by TEXE MARRS (not related to Jim Marrs) about historian Solzhenitsyn's latest book (banned in the West), "Together for Two Hundred Years."

Solzhenitsyn: The "Conscience of the 20th Century"

TEXE MARRS at: ConspiracyWorld.com:

If not exaggerated, Solzhenitsyn asserts that since 1917, the Bolsheviks, continuing under assassin Stalin, through and even after WW2, systematically executed, and inside (and outside) their thousands of Gulags, worked, starved and froze to death, SIXTY-SIX million people, not all, but most of them CHRISTIANS (whom the Bolsheviks hated). This mass death was THE LARGEST REAL "HOLOCAUST" in modern history - but totally unknown today by most Americans, British and western Europeans and absent from our school books. Of course no publisher in the Western world dares reprint Solzhenitsyn's book in English.

http://www.conspiracyworld.com/index0064.htm

elektritsaabtasuta.blogspot.com said...

Kui sõltumatu on Eesti ajakirjandus?

New York Timesi peatoimetaja Dean Baquet, kujutis Twitterist.

CNN-ile andis huvitava intervjuu New York Timesi peatoimetaja Dean Baquet. Ta ütles muu hulgas, et ei kohtu ühegi poliitikuga off-the-record, et mitte kaotada sõltumatust. Ta tõi näite, et selliseid ettepanekuid on olnud palju, isegi Barack Obamalt, aga ta ei lasknud end mõjutada.

Nüüd tuleme Eestisse ja küsime, kas peatoimetajad kohtuvad poliitikutega off-the-record (see tähendab kohtumist nö omavahel, ilma et seal räägitust kusagil kirjutatakse või isikut tsiteeritakse). Loomulikult! See on Eestis täiesti tavapärane ja ma ütleks, et lausa IGAPÄEVANE praktika, kus juhtivad toimetajad kohtuvad juhtivate poliitikute ja muude otsustajatega off-the-record. Kohtutakse kusagil nö tagatoas. Kus käib sussa-mussa. Ehk siis ei saa Eestis rääkida mingist ajakirjanduse sõltumatusest. Eestis on isegi kombeks, et peaminister ja president võtavad kamba peatoimetajaid kokku ja korraldavad neile off-the-record ürituse. Selline asi oleks USA-s, vaba ajakirjanduse sünnimaal täiesti mõeldamatu.

Ehk siis Eesti kuulub, vähemalt ajakirjanduse koha pealt teise, idapoolsesse kultuuriruumi, kus selline ajakirjanduse mõjutamine ja töötlemine on igapäevane. Ja siis imestatakse, miks inimesed lehti ei loe. No aga mida sa loed, kui see on kõrgemalt poolt ette söödetud või ära ostetud pask, vabandust väljenduse eest. Eestis pole mitte ühtegi sõltumatu ajakirjandusväljaannet. Mitte ühtegi. Kui, võibolla, mõned ristsõnade väljaanded välja arvata. Mis tähendab, et Eestis pole vaba ajakirjandust, vähemalt selles tähenduses, mida näiteks USA-s selle all mõeldakse. Ja see on üks peamisi põhjuseid, miks Eesti pole 25 aastaga Soomele arengus järgi jõudnud. Miks Eesti on jätkuvalt Euroopa viimaste seas oma elatustasemelt, sörgib teistel sabas.

Muide, Soome juhtivate lehtede toimetajad loevad regulaarselt New York Times'i. Ma tean, et Eestis loeb seda aeg-ajalt vaid Ekspressi toimetaja Priit Hõbemägi, aga paljud teised ei oskagi inglise keelt. Selline tase siis. Kui küsida, kuidas need tegelased peatoimetajaks said, siis - hea küsimus!!! :)))))

elektritsaabtasuta.blogspot.com said...

Eelmine kommentaar on copy paste Inno Tahismaa postitusest.