Saturday, June 18, 2016

BIOLAGUNEVA KILE TOOTMISEGA SAAB TööD MILJONILE EESTLASELE...

BIOLAGUNEVA KILE TOOTMISEGA SAAB TööD MILJONILE EESTLASELE...

Loogem rohkesti töökohti maapiirkondadesse yhistulise liikumise abil(Andro Roos jt. yhistud) :
Korporatsioonid toodavad prahti...boikoteerigem prahi tootmist ja tootkem biolagunevat kile ja sellest pakendeid,r6ivaid jpms.
 Rainer N6lvak ja Teeme Ara on mures naftasaadustest valmistatud toodete poolt tekitatava reostuse p2rast...lahendus on lihtne,tuleb loobuda nafta baasil toodetud kilekottide ja pakendite,ning r6ivaste jpms. ostmisest ja hakata tootma neid tooteid biolagunevast kilest .
 TERAVILJAVALKUDEST BIOLAGUNEVA KILE TOOTMINE
 Juba enam kui viisteist aastat tagasi oli lehes selline lugu pealkirjaga :"Ma söön ära oma mütsi!"  milles oli juttu sellest,et Tartu teadlased võtsid patendi leiutisele mis võimaldab teraviljavalkudest toota biolagunevat kilet ja sellest valmistada pakendeid ja rõivaid.Muidugi sööd oma mytsi kui too on valmistet teraviljavalkudest:)))
 Nüüd toodetakse biolagunevat kilet maisijahust ja tärklisest.Küllap selle sama tehnoloogia järgi mille patendi omanikud olid Tartu teadlased. Niisiis,on ilmne,et teraviljavalkudest saab toota sama tehnoloogia järgi biolagunevat kilet mida kasutatakse maisijahu ja tärklise baasil. Kardulast biolagunevat kile: Kuidas teha biolagunevat kilet:http://www.answers.com/Q/How_do_you_make_biodegradable_plas… ex 3920 99 90 | 10 | Biolagunev kile paksusega kuni 1 mm, mis sisaldab (protsentides mahust): 90 % (± 5 %) tärklist, 10 % (± 5 %)sünteetilist polümeeri, 0,5 % (± 0.5 %) steariinhapet | 0 % | 1.7.2006 - 31.12.2008 http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do... Biolaguneva kile valmistamine on lihtne,sellega saab hakkama iga laps: http://elektritsaabtasuta.blogspot.ie/.../biolaguneva... Biolaguneva kile valmistamine on käkitegu: http://elektritsaabtasuta.blogspot.ie/.../biolaguneva... http://ww2.eas.ee/vfs/4748/inseneeria_3_2008.pdf http://www.stat.ee/ppe-tartu-linn

Andro Roos räägib TASUTA ELEKTRIST...


Mõtleme taas 15.03.2016

https://www.youtube.com/watch?v=qk6erZXk6sw



Minu arvates tasuta elekter :
1) tagab stabiilse majanduse
2)peatab igasuguse asjatu tegevuse
3)rahva energia hakkab koguma
4)Eesti saab rikkaks
5) pagendatud eestlased naasevad kodumaale
6) Meile pole vaja maksta katuseraha venemaale jms. fossiilsete kytuste magnaatidele. Iga Eesti elanik, rinnalapsest raugani, maksab igal aastal 500 eurot obrokit naftašeikidele, et siin Eestis liikuda Raplast Tallinna, Türilt Viljandisse, Virtsust Pärnu jne. See on ju täiesti ebaloogiline asjade korraldus. Ometi on meil Eestis olemas oma energiaallikad, mis lubaksid meil kasvõi täielikult loobuda naftatoru otsas virelemisest. Miks siis mitte hakata selles suunas tegutsema.
7)jne.
Pangem nyyd pillid hyydema,pasunad puhuma !!!