Saturday, February 14, 2015

Anna oma valija h22l paraku ainsale normaalsele....

http://www.delfi.ee/news/riigikogu2015/uudised/vaba-mikrofon-raivo-orgusaar-koolides-keelustame-viljatust-tekitava-wifi?id=70661979

2 comments:

Anonymous said...

http://www.erakond.ee/index.php/meedia/jutud/pressiteated/107-eestimaa-rohelised-lubavad-voimule-saades-tasuta-energiat

Anonymous said...

Rohelised lubavad võimule saades tasuta energiat!
Eestimaa Rohelised tahavad Euroopa võlakirjaemissiooni raames paigaldada riikliku programmiga kõigile soovijatele tasuta päikesepaneelid!
„Alustame lasterikastest peredest ja allpool absoluutset vaesuspiiri elavatest inimestest ning tekitame tõelise taastuvenergia revolutsiooni!“, lubab Eestimaa Roheliste juht Aleksander Laane ning lisab, et eelistatakse mõistagi Eestis toodetud päikesepaneele. See tagab programmiga liitunuile märkimisväärse elektrikulude kokkuhoiu, aga ka isegi väikese tuluteenimise võimaluse. Kõigile, kes on juba päikesepaneelidesse investeerinud, lubavad rohelised õigluse tagamiseks omaosaluse kompenseerimist.
Lisaks lükatakse võlakirjadega hoog sisse Eesti elanikele kuuluvatele hoiu-laenuühistutele, et üle kogu riigi ehitataks võsa, roogu, väheväärtuslikku heina jmt. kasutavaid soojuse ja elektri koostootmis- ning biogaasijaamu. See tekitaks hulga hästitasuvat tööd just maapiirkondadesse. Sama programmi raames ehitataks välja ka suurem ühistuline avamere-tuulepark ja taastuvenergia salvestusvõimsused, nagu seda tehakse juba praegu Suurbritannias ja Saksamaal. Järgmiseks sammuks oleks soojuspumpade ja väikeste tuulegeneraatorite paigaldamine. Selline lahendus aitab inimesed välja viletsusest ja energiavaesusest, soodustab energiaeksporti ning kindlustab ratsionaalsel kombel Eesti energiajulgeoleku.
Toit, kodu, energia ja õiglus kõigile! Kui tahad olla oma energia peremees, siis vali 19.-25. veebruaril ja 1. märtsil Eestimaa Rohelised!https://www.facebook.com/eestimaa.rohelised?fref=ts