Wednesday, July 31, 2013

Kaasaegse orjastamise nähtamatud niidid.

http://rahvuslane.blogspot.ie/2013/07/kaasaegse-orjastamise-nahtamatud-niidid.html

Viimase 20 aastaga 76 000 küüditatut...

http://www.eestiklubi.ee/2012/12/31/eesti-klubi-presidendi-aastalopupoordumine-2012/#more-284

Kas ainult 76 000 ? Eestisse  on alles jäänud vaid vist ainult 76 000 eestlast...


 Küüditajate nimekiri:nende isikute otsese pahatahtlikkuse või tegematajätmise tagajärjel küüditatakse eestlasi välismaale.
Küüditamise olemus tänapäeval seisneb selles,et riigivõimud mis on korrumpeerunud ja teenivad korporatsioonide ja IMF-i huve,ning selle tõttu majanduspoliitika on selline,et investeeringud jäävad vaid pealinna ja maarahvas on pagendatud linnadesse ja välismaale vabatahtlikult-sunniviisiliselt toimub n.n. palgapagendamine ehk palgaküüditamine.

Küüditajate nimekiri:
http://elektritsaabtasuta.blogspot.com/2011/02/kuuditajate-nimekiri.html

Monday, July 8, 2013

Lilleorus on külas Michiyo – Konohana ökoküla pereliige Jaapanist ja ühtlasi Aasia regiooni ökokülade president.

Lilleorus on külas Michiyo – Konohana ökoküla pereliige Jaapanist ja ühtlasi Aasia regiooni ökokülade president. Michiyo tutvustas meile oma imetlusväärset Konohana perekonda - kogukonda inimesi, kes elavad ja töötavad koos ning on ühinenud vaimses kasvus, toetades üksteist igakülgselt. Kas teadsite, et kogu nende ökoküla pere, mille hulgas on täna juba üle 80 liikme, on viimased 19 aastat saanud kokku igal õhtul, et jagada üksteisega kõike - oma kogemusi, ideid, muresid ja rõõme! /
Lilleoru has the honour to receive a guest – Michiyo from Konohana ecovillage, Japan. She is also the president of the ecovillages' movement of Asia. She introduced us the admirable Konohana family – a group of people living and working together and growing together in spirit. Did You know that the whole family of Konohana – over 80 members by now – has met every evening over 19 years to share everything with each other - their experiences, ideas, problems and happyness!

Konohana ökokülast lähemalt / More about Konohana ecovillage: www.konohana-family.org/for-non-japanese-speakers

(Foto/Photo: Mari Kadanik)