Tuesday, February 28, 2012

Kas Alar Tamming soovib Eesti krooni kattevaraks oleks tema kuld ?

Alar Tamming: Eesti peaks krooni taas kasutusele võtma - DELFI

Paistab,et Alar Tammingul on heatahtlikud ambitsioonid...Kas ta tahab  Eesti krooni kattevaraks oleks tema kuld ?:)) Kui ta tahab tagada krooni kullaga siis ta soovib saada surma sest sama soovi eest mõrvati Vene Tsaar,Abraham Lincoln,Kennedy,Gaddafi...

Kuidas vähendada küttekulusid

Kuidas vähendada küttekulusid

Lugeja kütmisest: Ruutmeetrite järgi tasu arvestamine on ebaõiglane

Lugeja kütmisest: Ruutmeetrite järgi tasu arvestamine on ebaõiglane

Inflatsioon süvendab ebavõrdsust.

Inflatsioon teeb rikkad rikkamaks ja vaesed vaesemaks...

Arstirohi inflatsiooni vastu: Üksikisiku energiasõltumatus!


http://et.wikipedia.org/wiki/Inflatsioon


Inflatsioon on kaupade või teenuste hinnataseme tõus. Hinnataseme tõus vähendab olemasolevate varade väärtust, seega on väga kõrge inflatsioon negatiivne, kuna vähendab tarbijate käes olevate varade väärtust ning ei soodusta ka säästmist.
Hinnataseme tõus vähendab olemasoleva raha väärtust. Kaupade väärtus enamasti ei halvene. Inimesed üldjuhul mõistavad, et raha väärtus pidevalt väheneb. Raha säästmist see ei soodusta. Saadud raha eest püütakse kiiresti midagi osta.

Inflatsioon ei ole loodusõnnetus või UFO mis tekib iseenesest s.o. inflatsioon ei ole inimkonna poolt kontrollimatu nähtus,inflatsiooni tekitatakse aeg ajalt ELEKTRI HINNA TÕSTMISEGA,KÜTUSTE HINNA TÕSTMISEGA...


Inflatsiooni peamiseks põhjuseks on kõrged energiahinnad


mulk

15.03.2012 07:52
Elektri hinna 50% tõus näitab seaduslike varaste juhmust .

Saksamaa sõjajärgne kantsler "Lääne-Saksa ime" isa Ludwig Erhard : " Inflatsioon pole objektiivne protsess , vaid valitsust juhtivate rumalate kätetöö ." Täna võiks suurt saksa juhti parandada : "inflatsioon - see on valitsust juhtivate pättide kätetöö ."

Peamine , mis rahvale antud relvade omamise õigus - viimase vahendina kaitsta end riigi omavoli vastu . president T.Jefferson 
"Give a man an education and he will build a new world but give a man a loan and you can own that man forever." 

http://politico.ie/crisisjam/8222-give-a-man-a-loan-and-you-can-own-that-man-forever.html
Ja raha tagatiseks on laen...s.o. inimeste töö ja vaev on raha tagatiseks ja see annab rahale väärtuse aga kuna raha trükkijad ja virtuaalraha tegijad ei kuluta mitte mingisugust vaeva rahale väärtuse andmiseks siis on sedasi,et pangad aina võtavad ja lüpsavad rahvast,rikastuvad aga rahvas jääb aina vaesemaks s.o. pangad ei anna mitte kui midagi aga aina võtavad ja rahvas jääb aina vaesemaks.
The Money masters
c.Money as debt

Ennemuistsel ajal inimesed kodustasid metsloomi aga veidi hiljem juudid kodustasid inimkonna...Nad muutsid inimkonna tarbijaiks-linnainimesteks ehk orjadeks...nad korraldasid terves maailmas elu sedasi,et igaüks peab rügama tööd teha või äri ajama nii,et higipull otsa ees aga ikka on igaüks kellegile võlgu,ikka peab rabama nii nagu orav rattas,igal sammul tuleb tasuda arveid-selline debiilne elukorraldus tehti normiks ehk normaalseks nähtuseks ja  nimetati monetarismiks,kapitalismiks,liberalismiks-sellisel viisil kõik elanikud üle maailma teenivad ülemaailmse pangandusvõrgu tipus olevaid omanikke...

Vaba on inimene kes ei pea raha välja käima kütuse ja transpordi,toasoojuse ja elektri eest,ei pea maksma kodulaenu ja eluaseme üüri ,ei ole sunnitud ostma toitu-ei ole sunnitud igal sammul käima raha välja mõne teenuse või mõne kauba eest,ei allu peavoolumeedia ajupesule ja riigivõimude sigadustele(ei maksa selliseid makse mida riigipiruka lähedal olevad mõned jätised on kehtestanud seaduseks)on lojaalne Eesti rahvusele aga mitte korrumpeerunud riigivõimudele mis teenivad võõrvõime, ei pea kellegi heaks tegema tööd,elab oma unistuste järgi ja viib neid ellu,näiteks
Vaba inimene ei ole tarbija,tarbija on ori, linnainimene on kommunaalmaksete,transpordi,teenuste,kaubanduskettide ja pangaori-ole eneriasõltumatu,ela maal metsa servas omas tarekeses!:))
Arstirohi inflatsiooni vastu:

500 000 eurot elektivõrguga liitumise eest

Ainult Delfis: Eesti Energia juht vastab president Ilvese avalikule kriitikale - DELFI

Puutini atentaat ehk Venemaa valimiskampaania etendus

Vene uudised räägivad Puutinile tehtud atentaadist.Küllap Puutini meeskond ise tuli sellisele ideele lavastada atentaat sest see ju tõmbab palju hääli.

Vene meedias jauratakse ausatest valimistest aga sellest milline peaks olema majandus sellest pole juttu.
Vene meedia teeb samasugust ajupesu kui Eesti või mistahes muu maailma meedia.

Mis haigust Mart Laar põeb?

Ühes uudises räägiti insuldist,teises kopsupõletikust.
Ma arvan kui ta on haige siis tal on südametunnistuse laienemine.

Kuid,pole imestada kui Mart Laar pole üldsegi haige ja peidab ennast rahvaga suhtlemise eest -riik väldib ACTA teemal arutelu rahvaga.

Teine mõte Laari haigusega on see,et postsotsialistlikes riikides  ennem uued mehed võimule ei lasta kui Laari sugused maha kärvavad.
Südamest hoian pöialt Laari kõngemisele.

Reeturite nimekiri

http://www.delfi.ee/news/paevauudised/eesti/roosimagi-kaitsevae-luure-kinnipanemine-oli-venemaa-luure-suureparane-toovoit.d?id=63979209&com=1&s=1&no=0


mees

27.02.2012 12:15
Peab ikka paika,et kui ühte rotti näed siis on sada veel põranda all peidus!


MUSKETÄR

27.02.2012 12:17
Paraku jällegi on Roosimäel õigus. Ja selle pani kinni ei keegi muu, kui kindral Ants Laaneots, kellele KL tegelased annetasid KL kõrgeima autasu. Mees, kellel oli tähtis roll jäägrite sündmuste ajal, mees, kes soovis füüsiliselt likvideerida Kommerit ja Mosinat, mees, kes saatis jäägrid hambuni relvastatuna võõrriigi lipu all olevale territooriumile ja lõpuks mees, kelle elulugu sarnaneb "Nikolajevi" elulooga nagu kaks tilka vett ja kes on täna informatsiooni lähedal, sest ta on Ansipi nõunik....
Kommentaatorite poolt koostatud reeturite nimekiri:
Minister Jürgen Ligi
Sven Mikser
Ants Laaneots
Mati Raidma
Aivar Riisalu 
Marianne Mikko
Ülo Tulik
Tõnu Juul
Peep Aru
J. Kert
Lennart Meri
Toomas Sildam
T-H. Ilves
Tarmo Vahter
Lavly Lepp ja Jüri Pihl
Toots
Mart Laar
Raivo Aeg
Trivimi Velliste

Kannik ja Almann






Monday, February 27, 2012

Tervist kahjustavad ametid ja ka vabatahtliku töö ametid.

Järgnevad ametid on tervist kahjustavad mis on ka vabatahtliku töö liigid:
Ameti nimetus:Üürnik
Töö ülesandeks on maksta igakuiselt korteri üüri.
Ameti nimetus:Kommunaalmaksude maksja
Töö ülesandeks on maksta igakuiselt kommunaalmakse.
Ameti nimetus:Pensioni fondi koguja
Töö ülesandeks on maksta igakuiselt pensioni fondi riigi poolt väljapressitavat summat.
Ameti nimetus:Kodulaenu võtja
Töö ülesandeks on maksta igakuiselt nõutavat rahasummat.

Saturday, February 25, 2012

VÄIKETUULIKUTELE TULEMAS KUNI 70% TOETUS

Eesti Tuuleenergia Assotsiatsioon

Erinevalt elust linnas on elu maal päriselu, kirjutab maal elav poeet ja kirjastaja (:)kivisildnik.

KOMMENTAAR | Maaelu – klassika tugevaile | Õhtuleht

Riik kingib päikesepaneele ja väiketuulikuid.

aripaev.ee - Eramajade soojustamiseks saab hakata taotlema toetus

Ruutmeeter päiksepaneeli toodab Eesti oludes aastaringse keskmisena ööpäevas vähemalt 0,25 kWh elektrit.

Kõige rohkem meeldib mulle kriitikute väiteist see, et võidutöö järgi muuseumihoone rajamine läheb väga kalliks ehitada ja hiljem ülal pidada. Endastmõistetavalt ei ole keegi esitanud mingeid arvutusi ega isegi selgitust, mis on antud maja puhul “väga kallis”. Arvata võib, et suures hoones hea ja stabiilse valgus- ja soojusrežiimi ülalpidamine on kallim kui tavalises kodumajapidamises. Eriti, kui hoone on ühendatud suurte elektri- ja soojusvõrkudega. Kui aga ehitada muuseumile oma, võrkudest ja muutuvast turust sõltumatu kütte- ja elektrisüsteem, võib ilmneda, et kogu lõbu on kõike muud kui kallis.
Oletagem, et muuseumil on katusepinda 10 000 ruutmeetrit (tegelikkuses tuleb vist rohkemgi). Kui katusematerjaliks valida päikesepaneelid (energiamooduleid saab panna igasuguse materjali sisse betoonist klaasi ja bituumenini), kuluks katusematerjaliks praeguse turuhinna järgi 1,25 miljonit dollarit ehk pisut üle 15 miljoni krooni. Pole just palju hoone koguhinda arvestades. Ruutmeeter päiksepaneeli toodab Eesti oludes aastaringse keskmisena ööpäevas vähemalt 0,25 kWh elektrit. Seega, hektari suurune paneelpind annab aastas 910 MWh elektrit. Sama palju kulutavad kokku enam kui 300 Eesti keskmist kodumajapidamist. Vaevalt, et muuseumis palju rohkem saaks kuluda ka juhul, kui suvi läbi konditsioneere töös hoida.
Päikesepaneelide ärilisel kasutamisel USAs arvestatakse, et investeeringuraha tuleb tagasi 7 aastaga. Eestil läheb natuke kauem. Aga paneelide eluiga on praegu 40 – 50 aastat. Järelikult saab kauem kui 30 aastat peaaegu tasuta elektrit, tuleb ainult katusel koristajat pidada. 30 aasta jooksul maksaks sama kogus võrgust saadavat elektrit praeguse hinnataseme puhul (ca 1 krooni kWh) 27 miljonit krooni. Tegelikus tulevikus võib selle vabalt kahega korrutada. Niisiis, mis on kallis? Ainult rumalus ja uute tehnoloogiliste võimaluste kasutamata jätmine.
Ka küttemajanduses pole midagi leiutada. Tartus töötab mitu katlamaja ammu biokütuse peal ja hind on püsinud soodsam kui mujal. ERMil on hulk vaba maad, millel kas või energiavõsa kasvatada – kui ehitada puiduhakkel töötav katlamaja, siis küllap pakuvad ka ümbruskonna maaomanikud rõõmuga toorainet. Katlamaja saab käima panna siis, kui elektrit küttesüsteemi jaoks parasjagu ei jätku. Lihtne, tuleb ainult projekti vajalikud nõuded sisse panna.

Valitsus tekitab inflatsiooni

Kesknädal

http://www.ap3.ee/article/2012/3/27/nordea-selle-aasta-risk-on-kutusehind


mulk

15.03.2012 07:52
Elektri hinna 50% tõus näitab seaduslike varaste juhmust . 

Saksamaa sõjajärgne kantsler "Lääne-Saksa ime" isa Ludwig Erhard : " Inflatsioon pole objektiivne protsess , vaid valitsust juhtivate rumalate kätetöö ." Täna võiks suurt saksa juhti parandada : "inflatsioon - see on valitsust juhtivate pättide kätetöö ."

Peamine , mis rahvale antud relvade omamise õigus - viimase vahendina kaitsta end riigi omavoli vastu . president T.Jefferson 

Saare maakonda tuleb 36 elektriautot - DELFI

Saare maakonda tuleb 36 elektriautot - DELFI

Friday, February 24, 2012

Jäi silmast ja kuulmisest ilma,ta andis oma elu uudiste pärast...

Oivalist ajakirjandust iseloomustavad viis tunnust: 1. hea probleemipüstitus, 2. lahenduste otsimine ühiskonna huvides, 3. probleemse teema ammendav avamine ja sobilike allikate paljusus, 4. esitusviisi ajakirjandusmeisterlikkus, hea ja loetav stiil, miks mitte ka uudne käsitlusviis ning 5. tähelepanuväärne ühiskondlik mõjukus, vastukaja teke."


http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/middleeast/syria/9097762/Syria-Sunday-Times-journalist-Marie-Colvin-killed-in-Homs.html

http://www.nytimes.com/2012/02/23/world/middleeast/marie-colvin-and-remi-ochlik-journalists-killed-in-syria.html

Honda enter electric racer in Isle of Man TT

Humans Invent | Innovation, Craftsmanship & Design

Dealer Expo 2012: BRD Motorcycles - Motocross Videos - Vital MX

Dealer Expo 2012: BRD Motorcycles - Motocross Videos - Vital MX

Fagira D. Morti: Miks tehakse hommikutelevisiooni ajusurnud zombidele? - @rvamus - Eesti Ekspress

Fagira D. Morti: Miks tehakse hommikutelevisiooni ajusurnud zombidele? - @rvamus - Eesti Ekspress

Tuesday, February 21, 2012

Mihhail Stalnuhhin: inimelu maksab Eestis 8500 eurot

 (11)
Allikas: Õhtuleht
                     
Riigikogu keskfraktsiooni liige Mihhail Stalnuhhin arvutas välja, kui palju maksab erinevaid kohtuprotsesse arvesse võttes inimelu Eestis – 8500 eurot.
“Esimene on seotud preili [Anna Maria] Galojaniga, kes, nagu te mäletate, omastas 60 000 ja sai selle eest viis kuud reaalset vangistust. See teeb siis 12 000 eurot iga kuu eest,” vahendab Stalnuhhini sõnu Õhtuleht.
Teine äsja lõppenud kohtuprotsess on seotud traagilise õnnetusega 2007. aasta detsembris, kui 17aastane noormees tappis kolm inimest — kaks vanemat abikaasat ja seitsme lapse isa. “Kolme tapetud inimese eest ta sai kolm kuud reaalset vangistust. See tähendab, et ühe kuu reaalse vangistuse hind on üks inimelu,” jätkas Stalnuhhin.
Reklaam

Sellest summast peab saadiku arvutuse kohaselt maha arvestama raha, mille kohus möödunud nädalal noormehe kasuks ühelt kannatanult välja mõistis. “7000 eurot ehk kahe inimese puhul siis kummagi juhul kolm ja pool tuhat, 12 000 miinus kolm ja pool tuhat. Inimelu maksab Eestis 8500 — väga madal hind!” põrutas Stalnuhhin.

Delfi ja Õhtuleht keeravad sulle persse.

Sotsiaaltöötajad: miinimumpalk ei motiveeri inimesi toetusi hülgama! - DELFI

Iseseisvuspartei - ERSP toimetus: Libarahvuslik soolo ja 12 jüngrit

Iseseisvuspartei - ERSP toimetus: Libarahvuslik soolo ja 12 jüngrit

IRL,Reformierakond,Keskerakond,Sotsid ja Eesti Iseisvuspartei on ühes paadis ja nad peedistavad rahvast...nad on inimsööjad...

Inflatsioon on tervisele väga kahjulik,võta rohtu.Arstirohi inflatsiooni vastu: Üksikisiku energiasõltumatus!

http://et.wikipedia.org/wiki/Inflatsioon


Inflatsioon on kaupade või teenuste hinnataseme tõus. Hinnataseme tõus vähendab olemasolevate varade väärtust, seega on väga kõrge inflatsioon negatiivne, kuna vähendab tarbijate käes olevate varade väärtust ning ei soodusta ka säästmist.
Hinnataseme tõus vähendab olemasoleva raha väärtust. Kaupade väärtus enamasti ei halvene. Inimesed üldjuhul mõistavad, et raha väärtus pidevalt väheneb. Raha säästmist see ei soodusta. Saadud raha eest püütakse kiiresti midagi osta.

Inflatsioon ei ole loodusõnnetus või UFO mis tekib iseenesest s.o. inflatsioon ei ole inimkonna poolt kontrollimatu nähtus,inflatsiooni tekitatakse aeg ajalt ELEKTRI HINNA TÕSTMISEGA,KÜTUSTE HINNA TÕSTMISEGA...

Ja raha tagatiseks on laen...s.o. inimeste töö ja vaev on raha tagatiseks ja see annab rahale väärtuse aga kuna raha trükkijad ja virtuaalraha tegijad ei kuluta mitte mingisugust vaeva rahale väärtuse andmiseks siis on sedasi,et pangad aina võtavad ja lüpsavad rahvast,rikastuvad aga rahvas jääb aina vaesemaks s.o. pangad ei anna mitte kui midagi aga aina võtavad ja rahvas jääb aina vaesemaks.
The Money masters
c.Money as debt

Ennemuistsel ajal inimesed kodustasid metsloomi aga veidi hiljem juudid kodustasid inimkonna...Nad muutsid inimkonna tarbijaiks-linnainimesteks ehk orjadeks...nad korraldasid terves maailmas elu sedasi,et igaüks peab rügama tööd teha või äri ajama nii,et higipull otsa ees aga ikka on igaüks kellegile võlgu,ikka peab rabama nii nagu orav rattas,igal sammul tuleb tasuda arveid-selline debiilne elukorraldus tehti normiks ehk normaalseks nähtuseks ja  nimetati monetarismiks,kapitalismiks,liberalismiks-sellisel viisil kõik elanikud üle maailma teenivad ülemaailmse pangandusvõrgu tipus olevaid omanikke...

Vaba on inimene kes ei pea raha välja käima kütuse ja transpordi,toasoojuse ja elektri eest,ei pea maksma kodulaenu ja eluaseme üüri ,ei ole sunnitud ostma toitu-ei ole sunnitud igal sammul käima raha välja mõne teenuse või mõne kauba eest,ei allu peavoolumeedia ajupesule ja riigivõimude sigadustele(ei maksa selliseid makse mida riigipiruka lähedal olevad mõned jätised on kehtestanud seaduseks)on lojaalne Eesti rahvusele aga mitte korrumpeerunud riigivõimudele mis teenivad võõrvõime, ei pea kellegi heaks tegema tööd,elab oma unistuste järgi ja viib neid ellu,näiteks
Vaba inimene ei ole tarbija,tarbija on ori, linnainimene on kommunaalmaksete,transpordi,teenuste,kaubanduskettide ja pangaori-ole eneriasõltumatu,ela maal metsa servas omas tarekeses!:))
Arstirohi inflatsiooni vastu:

Keskerakond on ühes paadis reformierakonnaga,IRL-iga,rohelistega,pederastide parteiga s.o. sotsidega ja Eesti iseseisvuserakonnaga...

.

Inflatsioon on tervisele väga kahjulik,võta rohtu.Arstirohi inflatsiooni vastu: Üksikisiku energiasõltumatus!

http://et.wikipedia.org/wiki/Inflatsioon


Inflatsioon on kaupade või teenuste hinnataseme tõus. Hinnataseme tõus vähendab olemasolevate varade väärtust, seega on väga kõrge inflatsioon negatiivne, kuna vähendab tarbijate käes olevate varade väärtust ning ei soodusta ka säästmist.
Hinnataseme tõus vähendab olemasoleva raha väärtust. Kaupade väärtus enamasti ei halvene. Inimesed üldjuhul mõistavad, et raha väärtus pidevalt väheneb. Raha säästmist see ei soodusta. Saadud raha eest püütakse kiiresti midagi osta.

Inflatsioon ei ole loodusõnnetus või UFO mis tekib iseenesest s.o. inflatsioon ei ole inimkonna poolt kontrollimatu nähtus,inflatsiooni tekitatakse aeg ajalt ELEKTRI HINNA TÕSTMISEGA,KÜTUSTE HINNA TÕSTMISEGA...

Ja raha tagatiseks on laen...s.o. inimeste töö ja vaev on raha tagatiseks ja see annab rahale väärtuse aga kuna raha trükkijad ja virtuaalraha tegijad ei kuluta mitte mingisugust vaeva rahale väärtuse andmiseks siis on sedasi,et pangad aina võtavad ja lüpsavad rahvast,rikastuvad aga rahvas jääb aina vaesemaks s.o. pangad ei anna mitte kui midagi aga aina võtavad ja rahvas jääb aina vaesemaks.
The Money masters
c.Money as debt

Ennemuistsel ajal inimesed kodustasid metsloomi aga veidi hiljem juudid kodustasid inimkonna...Nad muutsid inimkonna tarbijaiks-linnainimesteks ehk orjadeks...nad korraldasid terves maailmas elu sedasi,et igaüks peab rügama tööd teha või äri ajama nii,et higipull otsa ees aga ikka on igaüks kellegile võlgu,ikka peab rabama nii nagu orav rattas,igal sammul tuleb tasuda arveid-selline debiilne elukorraldus tehti normiks ehk normaalseks nähtuseks ja  nimetati monetarismiks,kapitalismiks,liberalismiks-sellisel viisil kõik elanikud üle maailma teenivad ülemaailmse pangandusvõrgu tipus olevaid omanikke...

Vaba on inimene kes ei pea raha välja käima kütuse ja transpordi,toasoojuse ja elektri eest,ei pea maksma kodulaenu ja eluaseme üüri ,ei ole sunnitud ostma toitu-ei ole sunnitud igal sammul käima raha välja mõne teenuse või mõne kauba eest,ei allu peavoolumeedia ajupesule ja riigivõimude sigadustele(ei maksa selliseid makse mida riigipiruka lähedal olevad mõned jätised on kehtestanud seaduseks)on lojaalne Eesti rahvusele aga mitte korrumpeerunud riigivõimudele mis teenivad võõrvõime, ei pea kellegi heaks tegema tööd,elab oma unistuste järgi ja viib neid ellu,näiteks
Vaba inimene ei ole tarbija,tarbija on ori, linnainimene on kommunaalmaksete,transpordi,teenuste,kaubanduskettide ja pangaori-ole eneriasõltumatu,ela maal metsa servas omas tarekeses!:))
Arstirohi inflatsiooni vastu:

Riik organiseerib vaesust:Riik kutsub elektrimüüjaid sõlmima kartellilepet.

Riik kutsub elektrimüüjaid sõlmima hea tahte lepet - Äriuudised - E24.ee

Kirsid õitsevad.

Iirimaal juba kirsid õitsevad ja naised seksinäljas ajavad mehi taga.
Ilus aeg,kas põle?

Postimees jälle oksendab lugejaile näkku...

USA mõttekoda: Balti riigid on kergesti haavatavad - Välisuudised - Postimees.ee

http://www.ap3.ee/?PublicationId=e7f6299b-bb96-428f-8e24-1a852a639fca

http://uudised.err.ee/index.php?06192577

http://www.epl.ee/news/majandus/nato-veab-osa-varustust-afganistani-eesti-raudtee-abiga.d?id=51183673

Milline on hetkel saarlase turuväärtus?

https://www.meiemaa.ee/index.php?content=kommentaarid&artid=46688&sub=1


"Nii lühikeseks ajaks pole jääteede avamine majanduslikult otstarbekas."
Milliste kalkulatsioonidega jõudsite sellisele arvamusele?
Milline on hetkel saarlase turuväärtus?
Millise koefitsiendiga arvestate saarlase amortisatsiooni?
Kas saarte rahvas ei ole liiga kulukas ja kas pole mõttekam kasutada kasetohtlasi? Kas kulude kokkuhoidmise kasuks ei tuleks saared likvideerida? Ma arvan,et saartel levitatakse natsionaalsotsialistlikku vihavaenu ja see ei tule kasuks pangandusele ja kogu maailma rahandusele.Karta on,et saarlased kavatsevad uut holokausti...

Monday, February 20, 2012

Lugupeetud valijad.

Kätte on jõudnud järjekordne valmisralli...täitsa haige.
Oma valija häälega saate päästa oma nahka,ärge andke häält neile kes teenivad monetarismi ja kapitalismi sest kapitalistide tõttu ongi Eestimaa külad jäetud tühjaks ja me peame elama välismaal...teenima põtru ja iirlasi...
Ei,ma ei räägi teile sotsialismist ega kommunismist aga räägin ressursipõhisest elukorraldusest:
http://elektritsaabtasuta.blogspot.com/2011/11/minu-visioon-eesti-tulevikust.html

Kaevurid peavad nõudma riigiametniku palkka....

Kuna Eesti Energia on  riigi firma siis kaevuritele tuleb maksta riigiametniku palkka..
http://rahvahaal.delfi.ee/news/uudised/lugeja-miks-me-peame-veel-juurde-maksma-asja-eest-mis-on-meie-oma.d?id=63834916

ja Eesti Energia omanikele olgu elekter tasuta,pluss dividendid...

Saturday, February 18, 2012

Demonstrantidele.

Demonstratsioon on probleemide tõstatamine ja see on esimene samm lahenduseni.
Ühine jalutuskäik lipukeste-plakatitega ja heade emotsioonidega on tervisele muidugi kasulik.Ridades marssimine tekitab ühtsuse tunnet ja distsipliini.Kui siis veel üheskoos hakataks mõtlema siis oleks veel eriti vahva.Kuid ainult siis saadakse soovitud resultaat kui mõte läheb kokku tegudega.
Demonstrandid on plakatitele pannud kirja probleemi mille peavad ise lahendama sest kesse hakkab nende eest elama.Kaevurid, õpetajad,arstid jpt. on demonstratsioonil sel põhjusel,et nende seljast võetakse sada nahka.
Lahendus on lihtne:ära lase endal koorida sadat nahka.Ja need sada nahka mida kooritakse on kõik kulud,üürid,kütte ja elektri arved jne.Ära maksa neid arveid!


Inimesed on tänavail sest neid sööb inflatsioon mis toidab riigikogulasi ja pankureid:





Inflatsioon on tervisele väga kahjulik,võta rohtu.Arstirohi inflatsiooni vastu: Üksikisiku energiasõltumatus!

http://et.wikipedia.org/wiki/Inflatsioon


Inflatsioon on kaupade või teenuste hinnataseme tõus. Hinnataseme tõus vähendab olemasolevate varade väärtust, seega on väga kõrge inflatsioon negatiivne, kuna vähendab tarbijate käes olevate varade väärtust ning ei soodusta ka säästmist.
Hinnataseme tõus vähendab olemasoleva raha väärtust. Kaupade väärtus enamasti ei halvene. Inimesed üldjuhul mõistavad, et raha väärtus pidevalt väheneb. Raha säästmist see ei soodusta. Saadud raha eest püütakse kiiresti midagi osta.

Inflatsioon ei ole loodusõnnetus või UFO mis tekib iseenesest s.o. inflatsioon ei ole inimkonna poolt kontrollimatu nähtus,inflatsiooni tekitatakse aeg ajalt ELEKTRI HINNA TÕSTMISEGA,KÜTUSTE HINNA TÕSTMISEGA...

Ja raha tagatiseks on laen...s.o. inimeste töö ja vaev on raha tagatiseks ja see annab rahale väärtuse aga kuna raha trükkijad ja virtuaalraha tegijad ei kuluta mitte mingisugust vaeva rahale väärtuse andmiseks siis on sedasi,et pangad aina võtavad ja lüpsavad rahvast,rikastuvad aga rahvas jääb aina vaesemaks s.o. pangad ei anna mitte kui midagi aga aina võtavad ja rahvas jääb aina vaesemaks.
The Money masters
c.Money as debt

Ennemuistsel ajal inimesed kodustasid metsloomi aga veidi hiljem juudid kodustasid inimkonna...Nad muutsid inimkonna tarbijaiks-linnainimesteks ehk orjadeks...nad korraldasid terves maailmas elu sedasi,et igaüks peab rügama tööd teha või äri ajama nii,et higipull otsa ees aga ikka on igaüks kellegile võlgu,ikka peab rabama nii nagu orav rattas,igal sammul tuleb tasuda arveid-selline debiilne elukorraldus tehti normiks ehk normaalseks nähtuseks ja  nimetati monetarismiks,kapitalismiks,liberalismiks-sellisel viisil kõik elanikud üle maailma teenivad ülemaailmse pangandusvõrgu tipus olevaid omanikke...

Vaba on inimene kes ei pea raha välja käima kütuse ja transpordi,toasoojuse ja elektri eest,ei pea maksma kodulaenu ja eluaseme üüri ,ei ole sunnitud ostma toitu-ei ole sunnitud igal sammul käima raha välja mõne teenuse või mõne kauba eest,ei allu peavoolumeedia ajupesule ja riigivõimude sigadustele(ei maksa selliseid makse mida riigipiruka lähedal olevad mõned jätised on kehtestanud seaduseks)on lojaalne Eesti rahvusele aga mitte korrumpeerunud riigivõimudele mis teenivad võõrvõime, ei pea kellegi heaks tegema tööd,elab oma unistuste järgi ja viib neid ellu,näiteks
Vaba inimene ei ole tarbija,tarbija on ori, linnainimene on kommunaalmaksete,transpordi,teenuste,kaubanduskettide ja pangaori-ole eneriasõltumatu,ela maal metsa servas omas tarekeses!:))
Arstirohi inflatsiooni vastu:

Friday, February 17, 2012

TALGUTE TEGELIK MÕTE SEISNEB SELLES,ET NOOR PERE SAAKS KODU POOLMUIDU JA ILMA PANGA LAENUTA:

Talgute tegelik mõte

«Paljud seostavad «Teeme ära!» talguid kevadiste heakorratööde ja 
prügikoristusega, lähemal vaatlusel selgub aga, et pilt on palju kirevam,» 
ütles Tüür. http://www.tartupostimees.ee/?id=428675

Me peame püüdlema selle poole, et talgud ei oleks seotud ainult prahi ja risu koristusega. 
Talgutega võiks midagi hoopis rajada. Nii nagu oli vanal Eesti ajal kui 
talgute käigus ehitati valmis talulaut, viljajahvatusveski ja muud olulised 
ehitised.
http://rahvahaal.delfi.ee/news/teemeara/talgud-ei-tohiks-asendada-kodust-kasvatust.d?id=45350117 


Tänases hetkes on loomulik lahendus ühistöö ja -tegevused ja seda just kogukondlikus võtmes. Mitte nõukogudeaegses ega new-age'ilikus võtmes, vaid täpselt nii kuidas inimesed on läbi aegade üksteist talgukorras aidanud.

http://www.bioneer.ee/bioneer/arvamus/aid-11062/Peost-suhu-#reply


Talgute tegelik mõte seisneb selles,et noor pere saaks omale kodu ilma 
pangalaenuta.
Väga tore siis,et talgute pidamise traditsioon hakkab tasapisi uuesti 
arenema sest talguid võib pidada iga päev...Näiteks,suve jooksul peetakse 
talguid kümneid kordi savi ja põhumajade ehitamiseks.
P.S.
Talgud ei tähenda vaid koristustöid !!!
Talgute peamine mõte seisneb selles,et talgute abil saab kodu 
pangalaenuta...
Juba vanast ajast saati on talguid peetud majade ehitamiseks.
Külarahvas tuli kokku ja ehitas noorele perele talu.

Just nimelt talgute mõte seisneb selles,et noor pere saaks omale kodu 
ilma pangalaenuta.
Näiteks,talgute abil ehitatakse savi või põhumaju,nonde 
ehitusmaterjalidele kulub vaid kakskümmend tuhat krooni.

http://et.wikipedia.org/wiki/Talgud

Talgud on talupojakultuuri ühine ettevõtmine millegi ärategemiseks,
mis nõuab rohkem tööjõudu, kui on ühel perel või majapidamisel
või talul. Ühise tegevuse edasiarendatud vormiks on ühistegevus.

Talgud lõppesid ühise söömaaja ja kiikumisega, mõnikord ka
simmaniga.

Eestis on siiani tuntud ehitus- ja veotalgud, kartulivõtutalgud,
laevaveeskamistalgud. Talguid loodusalade hooldamiseks korraldavad
regulaarselt Pärandkoosluste Kaitse Ühing ja Eestimaa Looduse Fond.

Eestis on siiani tuntud ehitus- ja veotalgud, kartulivõtutalgud,
laevaveeskamistalgud. Eestis on siiani tuntud ehitus- ja veotalgud,
kartulivõtutalgud, laevaveeskamistalgud. Eestis on siiani tuntud
ehitus- ja veotalgud, kartulivõtutalgud, laevaveeskamistalgud. Eestis
on siiani tuntud ehitus- ja veotalgud, kartulivõtutalgud,
laevaveeskamistalgud.




Kuidas ehitada ilma pangalaenuta?

KOOLITUSED
Kuu vaadeNimekirja vaadeNädala vaadePäeva vaadeKategooriadOtsitõmba iCalPrindi


Üritus: 'Loodusliku Kodu Planeerimine I'Print
  Seminarid
Kuupäev: Pühapäev, Aprill 10, 2011 - 10:00
Kestus: 7 Tundi
Kontakt info:
info@juured.ee Jaanus Viese
E-post: info@juured.ee
Link:

Kas vajad looduslähedasemat kodu ja kaalud erinevaid variante?
Kas vajad lisainformatsiooni oma valikute tegemiseks?
Millest lähtuda ruumide planeerimisel, maja kuju määratlemisel?Jaanus Viese
Kuidas lahendada loomulikult kanalisatsioon, käimla?
Milliseid küttekoldeid on lihtne oma jõududel teha?
Kuidas sooja vett soojendada loodussõbralikult?
Kuidas ehitada ilma pangalaenuta?
Kuidas hankida lubasid looduslikule kodule?
Kuidas seda kõike planeerida?
Millest pihta hakata?
www.juured.ee


Igale noorele eesti soost perele looduslik kodu 2012 aasta lõpuks!
Teeme ära unistab koristada planeedi puhtaks 2012 aasta lõpuks.
Aga see on ju vale unistus.Meile on vaja paremaid unistusi.
1000EUR eest on võimalik looduslik kodu rajada ja seal ka talvel soojas olla (kuni 20m2).
http://www.juured.ee/main.php?lang=et&pg=pages&id=152
...Seepärast muutkem Teeme ära kampaania ja saagu olema:
Igale noorele eesti soost perele looduslik kodu 2012 aasta lõpuks!

Elu asemel laen...
Eluasemelaen...Elu asemel laen...Eluasemelaen...Elu asemel laen...Maksad laenu terve elu...oled sama ori kui siberisse küüditatud sunniori kes sai
25 pluss 5...25 pluss 5...25 pluss 5...
Laenu ju maksad terve elu-orjad panka terve elu...
Vanasti mõisate aegu sulane tegi mõisnikule tööd,iga nädal ta sai oma maja tarbeks ühe palgi,ligemale kaks aastat kogus palke ja siis tegi kolmepäevased talgud ja sai omale maja s.o. vaid kaks aastat orjust aga nüüd on 25 pluss 5...25 pluss 5...25 pluss 5...


http://talgud.teemeara.ee/events/soera-talgud

Talgutööd Võsa raiumine,lambaaediku tegemine, pintslitööd, rehitsemine.


http://talgud.teemeara.ee/events/jaerva-jaani-alevi-majanumbrid-korda

Talgute eesmärk ja hüvangSelgitada elanikele ja asutustele korrektse asukohaaadressi täpse tähistamise vajadust. Abistada majanumbrite ja tänavasiltide paigaldamisel
TalgutöödMajanumbrite ja tänavasiltide paigaldamine.

http://talgud.teemeara.ee/events/teeme-talgusuppi-laulasmaa-moodi-1

Talgute eesmärk ja hüvangmõttetalgute käigus genereeritakse ideid, kuidas elustada kokakunsti traditsioone, kuidas saaksid noored pered õppida valmistama eesti rahvustoite ja tutvuda teiste rahvastetoitude valmistamisega. Paralleelselt mõttetööga valmistatakse maitsvad supid, millega kostitatakse õues töötavaid talgulisi.
TalgutöödToimuvad arutelud ja peakoka juhendamisel valmistatakse erinevad supid.Peakokk on Maiu Vaatmann.                                                                                

http://talgud.teemeara.ee/events/laiuse-saunalammutustalgud
Talgute eesmärk ja hüvangTalgud on ilmselgelt kõikide Hundipräili sõprade hüvanguks - uus saun ei saa tulla, kui vana põle ära lammutet.
TalgutöödVana saunaköksi lammutamine, kui ilm lubab, siis kuuskede istutamine ka. Lammutustöid jagub kauemaks kui saunaga väga ruttu ühele poole saab :)





http://talgud.teemeara.ee/events/veeohutuse-teadlikkuse-tostmine-hiiumaal
Talgute eesmärk ja hüvangEesmärgiks on Hiiumaa inimeste veeohutuse ja päästevalmiduse tõstmine.
TalgutöödErinevad veteohutuse , päästevalmiduse, informeerimisega seonduvad õpitoad, praktilised näpunäited jpm.
http://talgud.teemeara.ee/events/kruusa-aboala-talu-puutoeoetalgud
TalgutöödKüttepuude hoiulepanek, palgilõikus,
http://talgud.teemeara.ee/events/kuulikodu-kotitalgud
TalgutöödMeie talgud on sel aastal teistmoodi. Kordame eelmisel sügisel toimunud Kuulikodu kotipoe üritust. Kujundame, joonistame, õmbleme kõik koos poekotte, mis müüakse hiljem Hiiumaa loomakaitse heaks.
http://talgud.teemeara.ee/events/kernu-talu-metsatalgud
TalgutöödArukase istikute istutamine ettevalmistamata pinnasele.
http://talgud.teemeara.ee/events/talgud-vinni-perekodus-01-mail-2011
TalgutöödRemondieelsed tööd korteris, kuhu asub elama lastekodust iseseisvasse ellu astuv nooruk. Vana kraami väljaviimine korterist (5. korrus), vanade põrandate (linoleum) ülesvõtmine.
http://talgud.teemeara.ee/events/kalamaja-moeoeblitalgud
TalgutöödMööbli remont ja kokkupanek.
http://talgud.teemeara.ee/events/jaago-kaesitoeoetalu-laudamaja-ja-kurista-kuela-kooskaeimispaiga-hakatusjaergsed-talgud
TalgutöödEhituseelsed koristustööd: amortiseerunud ja kokkukukkunud hooneosade lammutamine ja lõkkeplatsile kandmine
http://talgud.teemeara.ee/events/sos-lastekuela-poltsamaa-peremajade-maenguvaeljaku-rajamine
Talgute eesmärk ja hüvangSOS lasteküla Põltsamaa peremajade mänguväljaku rajamine, maapinna tasandamine, muru külvamine, puude istutamine, pinkide valmistamine ja paigaldamine.
http://talgud.teemeara.ee/events/teeme-merivaelja-lasteaia-vaervilisemaks
Talgute eesmärk ja hüvangEesmärk on värskendada mitmete lasteaia mänguväljakutel asuvate ehitiste värvkatteid, et ennetada nende edasist kahjustumist. Kohati on varjualuste veekahjustused endast juba paraku märku andmas.
TalgutöödEsmajärjekord: • Sõimeväljaku varjualuse põranda katmine pinotexiga. Pinotex lasteaias olemas, kasutatud pintsleid, rulle on ka. Kellel on, võib oma pintsliga tulla. • Õuemänguvahendite värvimine - erinevaid värve lasteaias olemas. Maksimumplaanid: • Sõimeväljaku varjualuse tumerohelise pinotexiga katmine. Pinotexi ei ole ja siin on abi väga oodatud. • Maja ees varjualuse pinotexiga katmine. Pinotexi ei ole, ka pinotexi värvitoon veel kokkuleppimata, aga midagi heledamat pruuni (või tumekollane, oranžikas), et kataks praeguse luitunud välimuse. Abi pinotexi osas väga oodatud.
http://talgud.teemeara.ee/events/leisi-jahiseltsi-maja-ehitustalgud
Talgute eesmärk ja hüvangLeisi Jahiseltsi maja ehitamine
TalgutöödVälis-ja sisevoodri paigaldus,