Monday, July 23, 2012

Tarmo Metsari muinaslugu.


Ta lihtsalt andis mulle 550 milj. EEK ettevõtte, kuigi ca 1 min varem ta keeldus minuga igasugusest koostööst…
Kuidas see siis toimus, mu tipphetki kindlustuses, mu 1 põnevamaid hetki joogas, sealt õpituga.
Olles juuli lõpus 1996 a. oma ühes noolitavas gigantettevõttes Baltex2000 ei tea mitmendat korda, pidin kohtuma seal Baltex2000 juhi Sohnny Aswani assistendi Sirli Väinsaarega. Kes seal firmas tegeles ka kindlustusasjadega.
Kuid jõudnud sinna, ilmnes, et kohusetäitja oli firmast lahkunud. Ja lausa tööle läinud kindlustusmaaklerfirmasse, mis tegeles Baltex2000 kindlustusportfelliga.
Jama lugu, kui oled pool aastat käinud firmat püüdmas Pärnust Tallinna. Iga kord käinud kohal, ilmagi, et helistanud oleks, meili teel asju ajanud. Täielik katastroof ju…
Hakanud sealt lahkuma ja jõudnud juba trepile, tekkis siiski suurest nördimusest endale küsimus: „Aga kes seda kindlustusasja seal edasi siis ajab?“
Keerasin otsa ringi ning läksin seal koridoris asunud sekretäri juurde seda küsima.
Ja siis ta vastas, et sellega tegeleb nüüdsest finantsdirektor Sven Kööp Ja palusin siis kokkusaamist temaga.
Ning sekretär kutsuski finantsdirektori siis sinna enda laua juurde. Ja tuligi.
Ning pärast enda tutvustamist ning mure rääkimist, et soovisin tehast kindlustada ja et inimene lahkunud, kes lubas materjalid anda jms., siis ta vastas järgmist:
„Me ei ole teiega huvitatud kindlustamast, sest meil on nii rahvusvaheline maakler, kui ka me kindlustame vaid välismaa seltsides.
Ning Polaris ja ERA-Pank ei ole finantsvõimekad, et te ei ole maksesuutlikud vms.
Ja üleüldse, ma olevat hiljaks jäänud, sest ta juba teistele seltsidele oli andmed edastanud jms.“
Täielik läbipõlemine. Kuid et järgmine aasta kah tulemas, otsustasin ikkagi uurida et mis võimalused tulevikuks.
Mainisin, et meil on edasikindlustus maailma suurima edasikindlustajaga Münchener Rück, kuid ta lausa naerdes andis mõista, et „EI ASJATA TULITE, TEIEGA MIDAGI EI TEE.“

Kuid õppinud Radza-Buddhi joogas teatud bioenergeetilisi hingamistehnikaid, otsustasin, et lähen temaga samale hingamisrütmile ning viin ennast samale bioenergeetilisele tasandile. Ehk piltlikult ühildan meie bioenergeetilised väljad.
Ja tegingi seda siis. Ja hakkas toimuma fantastiline asi. Kogu ümbrus kattus rohelise uduga. Ehk nii mina, kui tema olime rohelises pilves.
Ja mingid 1 min pärast selle algust, ta ütles: „ Teeme siis ikkagi nii, et ma saadan Teile (mulle) faxiga kindlustusavalduse.“
Ca 1,5-2 nädalat hiljem Tartust Polarise peakontorist helistades, meelde seda faxi lubadust tuletades, ta saatiski kohe selle.
Edasine oli kõik juba tehniline töö. Ning 5 kuud hiljem oli leping minu. Kuid ilma selle „rohelise udupilveta“ oleks see leping tulemata jäänud… Polarise kõige suurem klient.

Sama „rohelise udupilve“ tehnikaga olen teadlikult mõjutanud samuti Kiviõli Keemiatehase ja T.R.Tamme Auto omanikku Toomas Tamme.
Kes mainis kohe algul, et ta pole huvitatud eriti kindlustusest, sest just 2 nädalat tagasi tegid mingid maaklerid Narvast talle väga head lepingud…
Ja samas paludes näidata neid lepinguid, ta keeldus. Kuid pärast „udupilve“ tegemist oli ta nõus lepinguid näitama.
Vaadanud need läbi, tekkis kohe arusaam, et kuidas ise neid teeksin atraktiivsetena.
Palunud talt kõigi kaskolepingute koopiad, sain kohe ka need.
Ning vastu sai rekkapargi odavnemise 167 000 EEK, kõik lepingud 1 paberi peal (43 asemel), + veokite kallinemise ca 10% jne.

Analoogsete tehnikatega võib ära rääkida ka vastaspoole jne.
NB! Kuid kindlasti ei tohi seda kuritarvitada, sest siis saad karistada…

Need 2 näidet olid teadlikult kasutades teatud tehnikaid, kuid samas ca 4-4,5 mlrd. EEK eest kliente kindlustanud, või riskihaldusteenuseid personaalselt neile tehes, oli neist suurem osa klientideks tulnud sedasi, kus sai lihtsalt mindud kohale ning palutud siis firmajuhi, või omanikuga kokkusaamist.
Ehk „keegi tänavalt tuli ja palus firmajuhiga kokkusaamist.“
Kuna siin konkreetseid tehnikaid ei kasutanud üldjuhul, siis n keeruline õelda, et mille „ohvriks“ firmajuhid läksid, et nad olid nõus tänava pealt tulnule oma „võtmed andma.“
Tõenäoliselt, kui tegeleda bioenergeetilise Radza-Buddhi joogaga sügavamalt, arendab see ka kõiki teisi loomulikke energiakanaleid, keskusi, mis tagavad ärarääkimisvõime.

Neid tehnikaid, kui ka kõiki teisi imelisi bioenergeetilisi oskusi on võimalik õppida mu antavates bioenergeetilistes Radza-BUddhi jooga ja Qi Gong treeningutes.

No comments: