Friday, July 27, 2012

Gladiaatorite olümpiamängud...sportlased on tänapäeva gladiaatorid...nende abil hoitakse rahva tähelepanu oluliselt mitteolulisel...


Kui teha iga päev ca 1 h aasta ennem OM, või MM teatud bioenergeetilisi harjutusi, siis saadakse eelis kestvusspordialadel konkurentide ees, kes teevad sama palju füüsilisi treeninguid, kui ka on sama suure tahtejõuga.
Pidevalt tehes õigeid bioenergeetilisi harjutusi, programmeeritakse meie keha vastupidavaks, ehitatakse ülesse keha distsipliin, kui selline.

Sellega kaasneb suurem vastupanuvõime suurtel koormustel.

Samuti ei olda psühholoogiliselt teiste poolt mõjutatavad ning võetakse vastu ka rasketes olukordades õigeid otsuseid (ehk suusatamises, kui hakkab grupisõidus viimased kilomeetrid, tehakse õigel ajal spurt jms.).

Lisaks osatakse eirata valu, kui segavat tunnet. Kui Sa lihtsalt ei tunne valu.

Ning mis vast tähtsaim. Osatakse võtta ka rasketel hetketel lisa energia näol sealt, kust konkurendid ei suuda seda võtta, tekitades kunstlikult meditatiivne energiapuri jms.).

Ehk, kui hakkab 30 kilomeetri distantsil viimased 10 km, siis suusatad Sa seda, nagu oleksid alles esimesed 10 km distantsist. Või siis kasutad bioenergeetilist nõksu energiapurje näol. Ehk lihtsalt lähed teatud oskustega teistelt eest.

Lisaks on olemas teatud bioenergeetiline energiapunktide massaazi võimalus. Mille kaudu saadakse täielik dopingu efekt. Ilma, et midagi keemilist sööma peaks ja kartma, et Sind diskvalifitseeritakse.

Ehk enda aasta tagune näide, kui peale 1 ebaõnnestunud kvantmeditsiini teraapiat Tartus, kui olin kaotanud eluenergiat ja pärast seda olin võimeline 2 nädalat hiljem liikuma vaid 200 m korraga. Sest pärast seda muutusid jalad nõrgaks, keha surises, silme eest läks valgeks.

Kuid teinud läbi teatud massaazi, liikusin pärast seda 2-3 km käies praktiliselt jooksusammul. Ning kuu hiljem liikusin juba vabalt kiirel sammul 4-5 km.
Ja pärast selle aasta alguse tõsist jama, kui Tallinnas joogatrennis umbses ruumis tõmbus väikeaju veresoon kokku ning esimesed 2 nädalat algul liikusin, kui robot. Kuid 2 nädalat hiljem tehtud veloseadme katse näitas võimet liikuda rattaga 9 km. Ja seda ilma igasuguse puhkamiseta.

Me oleme piltlikult õeldes lõputute energiaressurssidega, kui vaid õigeid asju piisavalt teeme.

Seega neid asju on võimalik ka mu joogatreeningutes õppida, omandada. Seega, kui on tahtejõudu tahtmaks tulla olümpiavõitjaks, siis Sotsi taliolümpiaks jõuaks täitsa vormi...
https://www.facebook.com/groups/257467234362111/270732409702260/?notif_t=group_activity

Minu kommentaar:
Mulle väga meeldib su õpetus sest selles on vana hiina kõrgkultuuri tarkusi...aga sportlased on tänapäeva gladiaatorid...nende abil hoitakse rahva tähelepanu oluliselt mitteolulisel...

No comments: