Friday, June 15, 2012

Palga tõstmise asemel kustutage kodukulud.


Ettevõtjaile on vaja võimalikult odavamat tööjõudu mis vastaks firma nõuetele.
Võtkem eeskuju Hiinast.Seal töölise päeva palk on 1,5 USD.Ühes kuus ta teenib 30 USD,selle raha eest ta ostab süüa jms. korteri üürile kulub tal kõigest üks USD kuus ja elektri arve kuus on samuti vaid üks USD.
Kustutagem tööjõu kodukulud(kütte-, ja elektriarved) ja siis saab edaspidi maksta madalat palkka ja rahvas ei põgene välismaale.
Teate ju isegi,et võõrtöölistele ei saa lõpmatuseni loota sest siis ettevõtjad ise muutuvad nende näolisteks...
Kuna korporatsioonid elavad õndsas sotsialismis ja Euroopaliit on samuti plaanimajandus siis ettevõtjad peaksid tagama oma alluvaile elamise plussenergia majades.Muideks,aastast 2018 riigimajad ja aastats 2020 eramajad tuleb ehitada plussenergia majadena-EL direktiiv.


Te ju teate väga hästi maailma valitsevat pangandus-majandus poliitikat ja selle järgi kaug-ida maades makstakse palka kuus 30 USD s.o. aastaga kusagil 300,Venemaal teenib 300 poole aastaga,Eestis 300 Euri kuus,Iirimaal 300 nädalas...
Kodukulud on vastavalt riigile ja seepärast kätte ei jää midagi. Võidavad need kes elavad Läänes sest nemad saavad külastada Idamaid ja seal tunda endid parematena.

No comments: