Friday, June 22, 2012

Elagu umbrohu kasvatajate ühistu.


Ühistuliikumine kui demokraatia alus...

http://elektritsaabtasuta.blogspot.ie/2012/06/elagu-uhistupohine-haridus-ja-majandus.html


Hanemalts hambusse nii inimestele kui sigadele!

Ma pole päris kindel aga minu mäletamist mööda Ukraina seapekk mis neil on tuntud Salla nimetuse all on oma maitse poolest kuulus just tänu sellele,et sigadele söödetakse maltsa. See Salla on nii maitsev,et suisa sulab suus. On suisa delikatess...parimat seapekki ei ole ühelgi maal kui on seda Ukraina Salla ja seda teavad kõik slaavlased ja ostavad kindlasti. Siit on äri ots nii tootjaile kui vahendajaile.

Umbrohust kasvab gurmeetoit - Tervis - Tarbija24.ee


Töö on nähtavaks saanud armastus. Kui te töötate vastumeelsusega, siis on parem, kui jätate töö sinnapaika ootate almuseid neilt, kes töötavad armastusega. Sest kui te küpsetate leiba ükskõiksena, küpsetate te kibedat leiba, mis kustutab vaid pool inimeste näljast. Ja kui te vimmaga südames purustate viinamarju, siis nõrgub teie vimmast mürki veinisse. Ja isegi kui te laulate inglitena, ometi laulmist armastamata, jääb teid kuulav inimkõrv kurdiks päeva ja öö häältele./K.Gibran/

Neid söödavaid umbrohtusid on palju mida me ei tea aga olulisem oleks teada toidu peenenergia olemasolu. Mercedes Merimaa teab neist peenenergiast rääkida enam kui mina.
Noh,need peenergiad on justkui skaalal,alustades madalamaist liikudes ülespoole:lihal on jäme energia,kapsal on peen energia jne.
Inimene ei seedi võõramaa toitu,organism ei omista võõra energeetikaga toitu ja kui on vale inimese poolt potitatud siis samuti. Jube on kui vihane inimene valmistab toitu sest vihaga valminud toit ei kõlba kellegile. Küpseta päikese abil.
Toidu valmistamise juures on olulised sadatuhat asja lisaks heale retseptile tuleb süüa teha armastusega s.o. heas tujus sest siis see kandub toidu kaudu teistele-armastuse energia kandub söögi kaudu toidu nautijaile.

Seda vast perenaised teavad,et toit tuleb maitsvam kui elektri- ja gaasipliidi asemel kasutada halgudega köetavat tulekoldega pliiti sest tule energia on etem ja annab toidule parema peenenergia.

Kuid kõige parem peen energeetika on päikesel.
Grilligem päikese abil!:)
Perenaised,grillimiseks või supi ja tee keetmiseks tehkem endile ise päikesekoguja:http://elektritsaabtasuta.blogspot.ie/2012/04/kuta-vett-paikese-abil.html Sellise kupatuse võib katta fooliumiga,parem on selleks kasutada sellist fooliumi mis on paks kui tinapaber sest päikesekoguja pind peab jääma peegelsile.Ma esmalt tegin prooviks õhukese fooliumiga mida ei ajanud sirgeks ja ikka toimis poolpilvise ilmaga.Tavalise köögi potiga sain niipalju,et õhumullid tekkisid poti põhja.Arvatavasti kõikse parem on kasutada matka potte.Selle värgiga saab ka vett soojendada kuis lisada sinna mõned torud-vähendada kütte arveid.

http://forte.delfi.ee/news/teadus/paikesekook-see-on-kook-kus-muna-praeb-ja-liha-kupsetab-ainult-paike.d?id=49400505

Küpseta päikese abil talvisel aal.
Talv on külm ühtemoodi kõikjal:
http://www.youtube.com/watch?v=sb hP9zrqYFo

http://www.youtube.com/watch?v=AS fbeO5GJsc

http://www.solarcooker-at-cantina/ west.com/solarcookingin_winter .html

http://www.astralstar.com/solarpa nel.html

http://www.youtube.com/watch?v=Oe N5ML5E5mQ

Viagra asemel sööge Meeste kitsepiimajuustu.
Naiste valuliste kuupuhastuspäevade puhul süüa kitsepiima naistejuustu.
KOHVI ASEMEL PANGE KICHEURI
Tooted:kicheur,kitsepiimavõi,kitsepiimakohupiim,
kitsepiima meestejuust,
kitsepiima naistejuust,kitsepiima kriuksuv juust,kitsepiimakohvijook,kitsepiim,kitsepiimakeefir,
kitsepiimalassi ehk jogurt
Kitsepiimatalu Lääne-Virumaal, 6.osa
d.Mercedes Merimaa
Õieterapeudil ja taimetargal Mercedes Merimaal on raske mõista neid, kes kurdavad, et perele pole midagi lauale panna. Looduses leidub toitu küllalt! Tuleb vaid avada silmad ja õppida pakkuma kõike seda, mis süüa kõlbab. Miks mitte proovida toite naadist, nõgesest ja võilillest? Miks mitte segada kokku salat lillepeenral leiduvatest söödavatest õitest? Maitsvaid ja tervislikke taimi söögiks tarvitamast takistab inimeste liigne äraõpetatus. Võib-olla on just praegu sobiv aeg selleks, et taasavastada tee väekate taimedeni? Mercedes Merimaa julgustab meid vastu võtma kõike head, mida loodus pakub. Taimed aitavad hoida tervise korras ja tuju hea, kuid ei tee meie eest midagi ära. Raamat on illustreeritud rohke pildimaterjaliga. Raamatus on ka taimetoiduretseptid.
e.Metsamoor avaldas kosmeetikaraamatu
Metsamoor Irje Karjus, kes seotud ka Valgas asuva Metsatarga Teemajaga, kirjutas raamatu neile, kes loodusravist lugu peavad.
Raamatu kirjastas kirjastus Cum Laude, mille juhataja Alari Kasemaa sõnul on nad märganud selgeid märke auditooriumi kasvavast huvist looduse avastamise ja selle tundmaõppimise vastu – eriti aga looduse mõjust elukeskkonnale ning tervisele. Samuti pööratakse tema sõnul praegu varasemast rohkem tähelepanu sellele, kuidas loodusega koos harmooniliselt elada.

Kosmeetikatoodet valides tasub mõelda, et kas seda suhu julgeks panna. Kui mitte, siis miks peaks julgema seda oma nahale määrida?:
Minu kommentaar:
Naised joodavad oma maimukestele meiki...
Kas te panete meiki leiva peale?
Ei pane aga miks siis näo peale?
Meik läheb naha kaudu veresoontesse ja sealt mööda organismi laiali.
Naised söövad meiki! Eriti jube on mõelda selle peale,et rinda andvad naised joodavad oma maimukestele meiki...

Ilusad tüdrukud pesevad juukseid leivaga.

http://www.bioneer.ee/eluviis/tarbimine/aid-11649/Bioneeri-eksperiment%3A-juuksed-puhtaks-leivaga-6.osa-#com

Kuidas teha kalale make upi ehk kuidas müüa roiskunud kala.


Naised topivad hargi vahele naftasaaduste jääke mis ei sobi isegi loomadele allapanuks!!

No comments: