Tuesday, February 21, 2012

Mihhail Stalnuhhin: inimelu maksab Eestis 8500 eurot

 (11)
Allikas: Õhtuleht
                     
Riigikogu keskfraktsiooni liige Mihhail Stalnuhhin arvutas välja, kui palju maksab erinevaid kohtuprotsesse arvesse võttes inimelu Eestis – 8500 eurot.
“Esimene on seotud preili [Anna Maria] Galojaniga, kes, nagu te mäletate, omastas 60 000 ja sai selle eest viis kuud reaalset vangistust. See teeb siis 12 000 eurot iga kuu eest,” vahendab Stalnuhhini sõnu Õhtuleht.
Teine äsja lõppenud kohtuprotsess on seotud traagilise õnnetusega 2007. aasta detsembris, kui 17aastane noormees tappis kolm inimest — kaks vanemat abikaasat ja seitsme lapse isa. “Kolme tapetud inimese eest ta sai kolm kuud reaalset vangistust. See tähendab, et ühe kuu reaalse vangistuse hind on üks inimelu,” jätkas Stalnuhhin.
Reklaam

Sellest summast peab saadiku arvutuse kohaselt maha arvestama raha, mille kohus möödunud nädalal noormehe kasuks ühelt kannatanult välja mõistis. “7000 eurot ehk kahe inimese puhul siis kummagi juhul kolm ja pool tuhat, 12 000 miinus kolm ja pool tuhat. Inimelu maksab Eestis 8500 — väga madal hind!” põrutas Stalnuhhin.

2 comments:

elektritsaabtasuta.blogspot.com said...

No võrreldes aafrikaga on see hind liiga kõrge sest seal on inimene odavam kui püstoli kuul...odavam on inimene tappa,et saada tema seljast rõivad...
Huvitav on see küsimus,et kui Eestimaa eestlase ja venelase hind on 8500 eurot siis kui palju maksab juudi elu,kas hiinlase ja rootslase või norralase hind on kõrgem?
Mul on selline karvane tunne,et artikli autor võttis selle artikli idee minu postitusest...
Milline on hetkel saarlase turuväärtus?
https://www.meiemaa.ee/index.php?content=komment...

"Nii lühikeseks ajaks pole jääteede avamine majanduslikult otstarbekas."
Milliste kalkulatsioonidega jõudsite sellisele arvamusele?
Milline on hetkel saarlase turuväärtus?
Millise koefitsiendiga arvestate saarlase amortisatsiooni?
Kas saarte rahvas ei ole liiga kulukas ja kas pole mõttekam kasutada kasetohtlasi? Kas kulude kokkuhoidmise kasuks ei tuleks saared likvideerida?
Vaata sama kasutaja kommentaare
Teata sobimatust kommentaarist34Vasta
elektritsaabtasuta.blogspot.com
22.02.2012 08:20
Politsei hind on pool trahvi summast,riigikogulase hind on kaks tuhat eurot igal seaduseeelnõu hääletamisel...linnapea hind on kaks ja pool miljonit krooni...
Prostituut on veidi kallim kui õiguskantsler...
Sõjaministri hind on kaks kasti viskit...ah jaa,tal insult,siis saab hakkama paki tablettidega...
Vaata sama kasutaja kommentaare
Teata sobimatust kommentaarist15Vasta
suurespiiris
22.02.2012 08:28
õige kül,l kindlustusfirmad hindavad su elu umbes sama kaliks, kui saad keskmist palka ja teed õnnetusjuhtumikindlustuse.
Teata sobimatust kommentaarist10Vasta
Reklaam


lol
22.02.2012 08:29
tead see maailm on nii napakas, et ei jõua ära imestada.
Teata sobimatust kommentaarist10Vasta
elektritsaabtasuta.blogspot.com
22.02.2012 08:33
Iga valija väärib oma valitut ja sestap andke mulle andeks kui kui pean ilmsiks tooma mõningate isikute hinna...
Prostituut on kallim kui riigikogulane sest prostituut ei müü maha oma aatelisust ja õiglustunnet ja esindab riigivõimu Soome riigi ees väga sisutihedalt,ta võtab oma hinge kogu rahva saatuse ja imeb endasse kogu soome rahva mahlad....
Ene Ergma saaks väga hästi hakkama prostituudi ametiga sest tal on see geenides sees,ärgem pangem ta välimust tähele,purjus soomlastele lähevad peale ka krokodillid.
Evelin Ilves koos T.H.Ilvesega sobivad ideaalselt homo prostituudi paariks sest Toomasele meeldib teha anaalseksi ja see on paslik EL poliitikaga.http://innojairja.blogspot.com/2008/06...
http://innojairja.blogspot.com/2008/08...
http://innojairja.blogspot.com/2008/06...
http://innojairja.blogspot.com/2010/02...
http://innojairja.blogspot.com/2011/01...
http://innojairja.blogspot.com/2011/01...
http://innojairja.blogspot.com/2011/01...
Vaata sama kasutaja kommentaare
Teata sobimatust kommentaarist01Vasta
fh
22.02.2012 08:35
sinine
must
porine
Teata sobimatust kommentaarist00Vasta

elektritsaabtasuta.blogspot.com said...

Ma olen laisk matemaatikas aga iga koolilaps saab välja arvutada riigikogulase hinna...ja Eesti seaduste hinna s.o. mis hinnaga saab osta seadust...sest
riigikogulane saab pistist kaks tuhat eurot igal hääletamisel.
President Ilves riigikogule: et siin enam ühtki korruptiivset seadust vastu ei võetaks!
Ma tahaksin samuti, et edaspidi ei võetaks siin saalis vastu enam ühtki seadust, mille põhieesmärk on mõne konkreetse äri edendamine. Sellisel asjal on lihtne nimi — korruptsioon.
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/arvamus...

Sõõrumaa: rahastame erakondi läbi ettevõtte

http://www.ap3.ee/?PublicationId=d1472d5b-ced5-4...

Saates:
Äripäev Eetris 2011-02-01
Täna räägime Egiptuses puhkenud rahutuste mõjust eestlaste rahakotile. Oliver Kruuda suuromanduses oleva Luterma probleemidest, lähiaastatel riiki kummitavast pensioniraha puudusest ning Eesti Energia ja Veolia vahelisest vägikaikaveost prügiturul.

(Aivar Hundimägi)
räägitakse,et Urmas Sõõrumaa andis riigikogule kümnist.See tähendab juriidilises keeles,et Urmas Sõõrumaa andis pistist või altkäemaksu.Kuna riigikogulased võtsid altkäemaksu siis nad sooritasid kuriteo.KAPO ja Eesti Politsei pole riigikogulasi vastutusele võtnud siis nende tegematajätmine tähendab kuritegu.Kuriteo sooritanud riigiametnikud on õigustühised ehk kehtetud.

sõõrumaa kinkis parteidele 5,5 milj. krooni ning sai parteidelt nii sootsad taastuvenergia tariifid, et teenis ise 500 milj. eurot.
zx
14.01.2012 07:31
Kõige tuntum korruptsioon oli, kui sõõrumaa kinkis parteidele 5,5 milj. krooni ning sai parteidelt nii sootsad taastuvenergia tariifid, et teenis ise 500 milj. eurot. Sellist asja ei peetagi Eestis korruptsiooniks. Need ülisoodsad taastuvenergia hinnad kehtivad edasi, kedaGI SEE EI HÄIRI. kUI kESKERAKOND SAI 500 EOROT TOETUST, OTSITI LÄBI KÕIK ERAKONNA ARVUTID. 5.5 MILJONI JUURES EI TUNNE ASJA VASTU KEEGI HUVI.
Ja kui keegi julged seda Eesti ettevõtluse saavutust meenutada, õeldakse. Mis sa virised, ehita ka tuuleveski, sind võetakse ka sind riigivaraste kampa. Nii et- varastame Eesti paljaks Asipi juhtimisel.
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/arvamus...
Vaata sama kasutaja kommentaare
Teata sobimatust kommentaarist10Vasta
elektritsaabtasuta.blogspot.com
22.02.2012 08:40

P.S.
KAPO ametnikud on kasutusel tasuta sest nad juba lõbu pärast teevad vene maffiale
oraalseksi...mõnuga imevad peterburi maffia peeniseid.
Vaata sama kasutaja kommentaare
Teata sobimatust kommentaarist10Vasta
elektritsaabtasuta.blogspot.com
22.02.2012 08:46
Eesti Vabariigi hind on okseloik sest okseloigu eest mida lakkus Eesti Vabariigi Valitsus kinkis Eesti Vabariigi Valitsus venemaale miljardeid...
SUUR HIINA 2008-08-08
Eetris: 8. AUGUST 2008
http://podcast.kuku.ee/saated/suur-hiina...
Selles Kuku raadio saates räägitakse,et konteinerterminaal mis saab võtta vastu ookeani laevu hakkab Eestile sisse tooma iga aasta kaks kuni kolm riigieelarvet...
Eesti Vabariigi Valitsus kinkis selle terminaali venemaale ja seega röövis eestlastelt iga järgneva aasta kaks kuni kolm riigieelarvet:
Eesti riigi valitsus on käitunud kuritahtlikult selles loos sest andis riikliku tähtsusega objekti ohtliku naaberriigi käsutusse ja kogu kasum läheb neile,Eestile jäävad tühised maksud,kui sedagi.Mine sa tea,äkki teevad veel selle terminaali maksuvabaks,vabakaubanduspiirkonnaks või sebivad mingeid kvoote no leiavad mingi juriidlise nõksu ja Eesti riik ei saa sentigi...igatahes see on ebanormaalne,et riikliku tähtsusega objekti puhul asi tehti vaikselt ära,ei emiteeritud aktsiate müüki jne.

http://ap3.ee/?PublicationId=378baf66-982c-47fe-...

http://elektritsaabtasuta.blogspot.com...