Wednesday, January 18, 2012

Riigivara nõrkemiseni

Tubli

18.01.2012 08:46
Toomas , kaugele oled jõudnud.
Teadmiseks nii palju ,et see raha on kordades juba Eestisse tagasi investeeritud ehk siis selle raha väljakantimsega viidi edukalt läbi Eesti riigi nn erastamisprotsessid nii põllumajanduse , tööstuse ehk lühidalt eesti rahva majanduses.
Kauselt võib öelda raha , mis liikus välismale on nn väljateenitud vahendustasu ,mis eri kanaleid pidi jäigi sinna ja omandas nn uue kuju ehk siis invsteeriti kinnisvarasse.
Loomulikult said oma osa ka nn mustatöö tegijad ehk sellega sisuliselt asutati üks nn. koloonia kusagil soojal maal.
Siin juures tasuks sügavuti uurida ENSV panganus suhteid , plaanikomitee jne isikute ringi aastatel 1984-1993 , loomulikult nn IME protsessi loojaid , USA saatkonna tegevust ja vestelda võib olla mõne enise ausa ............. töötajaga. Tulemuseks on jahmatus ............ !!!
Põhimõtteliselt sellega võib siduda tänase päeva seisuga kõiki eesti suurimaid panku k.a. pankrotistunud panku ( kuigi nende juhtkondade osas on rakendatud litsimist ,kuna jätsid oma % väljamaksmata või üritasid raha oma taskusse panna ) ja ettevõtteid.
See raha liikus sisuliselt meie ärimaailma eliidi taskusse ehk jagunes siis nn majanduslike klannide vahel.
See lugu ei olnud veretu , ohvreid on palju.
Mis kõige kummalisem loo juures on ,et selle uurimist sõna otses mõttes omal ajal ja ka nähtavasti praegu takistab KAPO.Sündmuste käigust on neil tegelik pilt 100 % olemas k.a. kaaskuriteod.
Tänases päeva poliitikas ei ole seda kindlasti enam kellegile vaja ,kuid nagu aeg näitab siis kriisi ja rahaliste raskuste süvenedes , siiski selle loo laiali harutamine käib vaikselt edasi .
Muideks geniaalsete kurjamite nn grupp tegutseb seni ajani süüdimatult edasi , ta on võtnud küll natuke teise kuju ja vormi , kuid eesmärk on jäänud samaks ----- riigivara nõrkemiseni ja mida odavamalt .Lisaks võib olla on tulnud siis juriidiliselt korrektne kelmuse / pettuse mõiste ehk tegev kuritegelik grupp ( alates tipp juristidest lõpetades rea politseinikuga ) , mis on uus majanduslik trend teenida raha sellesk ise sisuliselt mitte midagi loomata. Nende tegevuse ja peetavate lahingute kohta saame lugeda pea iga päev uudistest.
Muideks Savi saare üks vihkamise põhjustest peitub nimelt ka selles küsimuses ja asjadest arusaamises , kuigi ka see partei on saanud oma osa rääkimata ,et ref nende rahade najal loodi.

No comments: