Omaltpoolt soovitaks teemaalgatajale jääda soojusvahetite juurde.
Need igasugused magnetitega möllajad ehitavad tegelikult täiesti tavalisi vurre, mis ilma lisa voolutad töötavad inertsist ja jätavad mulje, et aparaat töötabki. Ajapikku jäävad need seisma või tühjenevad. Sama ka nende aparaatidega, kus kondekad sees. Mõned kavalamad on ehitanud lisaantenni, millega püütakse lähedalasuvate antennide elektromagnetlaineid, et jätta mulje "tasuta energiast".
Võid uskuda millesse tahes, kuid seadused, mida me oleme õppinud mõistma ei kao kuskile. Termodünaamika esimene seadus jääb igal juhul kehtima, ehitagu inimesed kodustes tingimustes nii keerulisi aparaate, kui tahes.
Kuid vihjeks annaks niipalju, et tasuta energait kasutatakse juba ammu, ainult vahendajad võtavad tasu ja inimesed, kes neid seadmeid on leiutanud, ehitanud ja hooldavad tahavad ka midagi selle eest saada.

Üks asi mis mind selliste teemade puhul häirib on see, et Hr Teslast on tehtud mingitte müstik-leidurite kaitseingel, kuna 90% elanikonnast ei tea mis asi on TD esimene seadus ja Ohmi seadusest ei saada ka aru (minulgi kipub see ununema), ning siis tunduvadki Tesla leiutised nii müstilised ja uskumattud.