Monday, July 18, 2011

Naistel inna ajal on imeline emase lõhn...

Erich Krieger: naine on kas jumala või looduse suurim teos - Suhted & seks - naine24.ee




Naistel inna ajal on imeline lõhn...Naine on loodud Uku poolt ja naise meisterdamine oli väga keeruline protsess.Naise sisse tuli panna palju kaprsiise ja emotsioone-ikka selleks,et naine oleks kaunim.
 Kas tead,et :   
1.Mõnedel naistel inna ajal on imeline emase lõhn...                                                           
 2.Leidub naisi kes oma auraga ajavad kiima nii mehi kui naisi...  n.ö. magusad naised.Enamasti teatakse magusaid poisse,ma ei pea silmas neid meelaid naistemehi kes kõigile keelt kõrva ajavad aga neid kelledega naised tahavad suudelda lõpmatuseni.                                                    
Sellest emase lõhnast rääkisid mulle maapoisid,nad olid väga õnnelikud kui said tunda ühe naise emaselõhna.See naine ei kasuta kosmeetikat,parfümeeriat.Küllap maapoistel on lõhnataju korras ja naised kes kasutavad kosmeetikat lämmatavad oma emase lõhna mis on etem kui mistahes parfümeeria-jutt jumala tõsi,need maapoisid olid väga triksis ja traksis selle naise juures,nende silmad särasid-ma pole ealeski näinud nõnda õnnelikke mehi...        


 Iga indiviid teeb aina valikuid talle sel hetkel olemasolevate teadmiste baasil ja ta valib sel hetkel tundunud parima. Kui selgitada mis on parem pederastiast siis jäävad sellised probleemid olemata ,et kas sallida või mitte jne.

 Kui olete tähele pannud siis pederastideks hakkavad enamasti ärimehed...sest nad on eluenergiast tühjaks imetud ja neil on tekkinud probleemid lihas toonusega s.o. munn ei kõvastu piisavalt,et sellega võiks naise juures asja ajada.        

1 comment:

elektritsaabtasuta.blogspot.com said...

Esitasin meestele küsimuse,kas nemad on tundnud emase lõhna.
Nad arvasid see olevat menstruatsiooni ajal erituv aroom:)))
Noh jah,tuleb välja,et vaid vähesed on saanud tunda emase lõhna.
Emase lõhn tuleb ikka siis kui naisel pole päevi ja ta tahab meest,nii kuis see ikka looduses on.