Friday, July 29, 2011

Mart Laar on vene spioon,simmi puhul löödi kella aga laarist tehti minister,et ta saaks enam teenida venemaad.

http://forte.delfi.ee/news/auto/videotest-bensiinipisikuga-elektriauto-opel-ampera-vabastab-automaailma-nomedast-nafta-ikkest.d?id=50210243&com=1


karm reaalsus26.07.2011 20:22
Ometi Eesti riik selliseid elektriautosid ei toeta, vaid paneb õla alla kipakatele sõidukitele, mis meie talves mõnekümne km järel vakatavad.

ja kus on siis see eufooria...meie elektriauto..., mida valitsuse nõunik Siilats ja majandusministeeriumi kantsler Priske valitsuse istungil läbisurusid...ja kas kapo algatab menetluse - riigile ülisuure kahju tekitamine, või jätkatakse samas vaimus, kus asi on 10 000 EUR ja Keskerakond, keda kapo taga ajab..., siis miljoneid kahju ja valdavalt Laar-IRL seoses aga mitte---

...nagu Estonian Air...280 miljonit osturaha ja 110 miljonit juba kahjumit...ja kõik korstnasse, nagu ka Viru vangla sohu ehitamine ja 400 lisamilli täiendavalt eelarvele sohu uputatud...või Narva EJ renoveerimine paksult ülemaksmine ja nii, et Ansip ei julgegi seal kontrolli läbi viia, sest äkki saab rahvas ja ka ta ise šoki, kuipalju on sealt kanditud välja raha...?! 

kas nii...?!

niikaua, kuni kapo miljoneid kahjumeid riigile-rahvale ei otsi, niikaua liigume pankrotti suunas, ja riik langemas ise ja ilma vene tanki abita idanaabri küüsi..., ja niikaua, kuni nende miljonite liigutajad vabaduses, alates Laar-Ilves tandemist...ja niikaua, kuni kapo ise on kgbistide küüsis...ja võimetu vastu hakkama tõsiselt...?!

“Eesti Ekspress” 9. veebruaril 1996. Eesti riiklikku suveräänsust kaitsvas salapolitseis töötasid 1996. aastal järgmised KGB töötajad: Vladimir Veitman, Valeri Titov, Uno Puussepp, Aleksandr Repkin, Tatjana Valtbach, Aleksei Posledov, Vladislav Preitlov jt. Eesti Vabariigi valitsus on neile endistele “kagebiitidele”, kel kodakondsus puudus, selle loomulikult andnud – “eriliste teenete eest”.

Endisi “kagebiite” hakati “organisse” tööle värbama Mart Laari isamaaliseks kutsutud valitsuse ajal, mil siseministri koht kuulus ERSP-le (Parek, Arike). Sel ajal tehti endiste KGB-laste töötamisest kaitsepolitseis riiklik saladus, millest üldsus ei tohtinud midagi teada. Huvitav oleks teada, kas Laar ja Parek võtaksid endale julguse garanteerida endise N. Liidu repressiivorgani töötajate lojaalsust Eesti Vabariigile?

No comments: