Monday, November 22, 2010

Inimsööjatele ei piisa eestlaste söömisest nad tahavad,et söödavad eestlased piinleksid sest inimsööjad tahavad tunda sellest mõnu,Zeitgeist - fragment "I want you get mad"

USA-st saabunud abirõivad kadusid nagu soojad saiad


 Pankurid üle maailma on moodustanud maffia ja söövad sõna otseses mõttes inimesi...
Tiina Oraste räägib  Andres Lipstokist kes sööb eestlasi:
http://www.youtube.com/watch?v=W0dOnsRWSHI


 Eesti suunab Iirimaa abistamise fondi 12,4 miljardit krooni - Õhtuleht

http://ohtuleht.ee/index.aspx?id=403674

Raul Eamets: Eesti võiks loobuda sularahast

http://uudised.err.ee/index.php?06219581

Zeitgeist - fragment "I want you get mad"


http://www.youtube.com/watch?v=IVV9jEoquzE&feature=related

4 comments:

elektritsaabtasuta.blogspot.com said...

ERR-is
sama lugu,et 12,4 miljardit...
http://uudised.err.ee/index.php?06219643

elektritsaabtasuta.blogspot.com said...

http://www.epl.ee/artikkel/587880
Eesti osa Iiri abipaketis jääks alla kahe miljardi krooni
Avalda arvamust

Eestil ei ole erilist võimalust vältida osalemist hätta sattunud riikide abistamiseks loodud Euroopa stabiilsusfondis, kuhu panustataks kokku 12,4 miljardit krooni, millest umbes 2 miljardit läheks Iirimaa abistamiseks.
Meeldibmeeldib | ei meeldiEi meeldi
Erik Rand, toimetaja 23. november 2010 14:19
Teie nimi
Teie e-post
Sõbra nimi
Sõbra e-mail
Teade

„Iirimaa abipaketis oleks meie võimaliku osaluse suurus tõenäoliselt alla kahe miljardi krooni, kuid kordan, ka see ei oleks raha vaid garantii suurus,“ ütles rahandusminister Jürgen Ligi tänasel euroteemalisel briifingul.

Eesti osalemine Iirimaa laenupaketi garanteerimises lepitakse kokku järgmisel aastal Euroopa Finantsstabiilsuse Fondi (EFSF) ühinemiseks peetavate läbirääkimiste käigus.

Eurotsooniga liitudes tekib Eestil sisuliselt kohustus osaleda hätta sattunud riikide abipakettide käendamisel. Eile ütles rahandusminister Ligi, et Eesti panus stabiilsusfondi oleks umbes 12,4 miljardit krooni (792 miljonit eurot).

„See ei tähenda, et Eestist raha kohe uuel aastal liikuma hakkaks. Laenupakettide puhul on tegemist riigi laenude garanteerimise ehk käendamisega ning reaalne raha saadakse reeglina finantsturgudelt,“ selgitas ta.

„Teistel liikmesriikidel tekib kohustus vahendeid eraldada ainult juhul, kui laenu võtnud riik oma võlgu teenindada ei jõua. See on aga väga ebatõenäoline, kuna abi saamise tingimused pannakse paika koos euroala, IMF-i ja Euroopa Komisjoniga,“ jätkas Ligi.

elektritsaabtasuta.blogspot.com said...

Eesti osalus EL-i abifondis on kuni 12,4 miljardit krooni (15)
Euroopa Liidu rahandusministrite kohtumine Brüsselis (ERR)

* Iirimaa finantsabi suurus selgub paari nädala jooksul 22.11.2010
* Iirimaa soovib rahvusvahelist abi (15) 21.11.2010
* Ligi: ka Eesti on valmis Iirimaad abistama (1) 17.11.2010

* Pop-up video: Eesti osalus EL-i abifondis on kuni 12,4 miljardit krooni

UUENDATUD 20:23
22.11.2010 12:21

Rahandusminister Jürgen Ligi sõnul pole Eestil võimalik hoiduda kõrvale 440 miljardi euro suurusest stabiilsusfondist, millega abistatakse finantsraskustesse sattunud eurotsooni liikmeid, nagu ka viimati abipalve esitanud Iirimaad.
Eesti osalus 440 miljardi euro suurusest euroala riikide garantiipaketist on 0,18%, mis tähendab, et teoreetiliselt peaks Eesti olema valmis käendama 12,4 miljardi krooni (ligi 800 miljoni euro) ulatuses laene raskustes olevatele riikidele.

Ligi kinnitas ERR-i raadiouudistele, et jutt käib vaid laenugarantiist ning ei ole tagastamata abi. "See on solidaarsuse väljendus. Eurotsoon läheb raskustes riikide selja taha," selgitas ta.

Ligi märkis, et Iirimaa abipaketi tingimused on alles läbirääkimisel ning seega pole teada, kui palju konkreetselt Eesti Iiri paketis osalemiseks panustama peab.

Rahandusministeeriumi asekantsleri Tanel Rossi sõnul lepitakse see kokku järgmisel aastal stabiilsusfondiga ühinemiseks peetavate läbirääkimiste käigus.

Laenupaketi tingimuseks on liikmesriigi poolt Euroopa Liidu ja IMFiga kokku lepitud majandusprogramm, milles liikmesriik lubab taastada eelarve tasakaalu ja tugeva panganduse.

Jürgen Ligi kinnitusel tuleb abistamise otsus ratifitseerida paralamendis. Samas märkis minister, et ta ei ole veel otsustanud, kas enne valimisi on üldse mõttekas abipaketti riigikogu ette viia.

Iiri valitsus oli eile sunnitud tunnistama, et vajab rahandussüsteemi ülevalhoidmiseks finantsabi kuni 90 miljardi euro väärtuses. See raha läheks põhiliselt võlgadesse uppuvate Iiri pankade päästmiseks. Eile õhtul otsustasid Euroopa Liit ja Rahvusvaheline Valuutafond Iirimaad aidata.

Euroala liikmed on otsustanud, et on valmis vajadusel garanteerima 440 miljardi euro ulatuses liikmesriikide laene, kellel on finantsiliselt kehvem seis ning laenu saamine või võlakirjade emiteerimine ilma selleta keeruline.

Garantii ei tähenda laenu andmist. Euroala liikmesriigid peavad fondile maksma raha ainult siis, kui laenu võtnud liikmesriik ei suuda võlga tagasi maksta.

elektritsaabtasuta.blogspot.com said...

Kuulge,kui palju Iirimaale antakse?
Õhtuleht kirjutab,et 12,4 miljardit
aga ERR-is pasandatakse,et see 12,4 läheb ka muudesse vaestesse riikidesse,ainult kaks miljardit läheb Iirimaale.
Millistest maadest eesti on parem?
Kas lisaks iirimale on Eesti parem ka Inglismaast ja Saksamaast?
Kui palju eestlased peavad toitma saksamaal elavaid türklasi?
Kas Jürgen Ligi on idioot või vaimuhaige või lihtlabane röövel?