Saturday, August 28, 2010

Linn väärastab sind

Ilma uurimata võib vabalt välja öelda tõe,et linnaelu ei ole elamist väärt sest mistahes linn on üks suur peldik.Tallinn on peldik,Helsingi on peldik,Washington on peldik,Moskva on peldik...
Linnas ei ole elu,linn on äraolemise paik.
Linnaõhk on saastatud ja see saast läheb läbi kopsude otse verre ja saastab inimesi nii vaimselt kui füüsiliselt,ning selle tagajärjel tekivad väärastumised,
näiteks,pederastia ja lesbindus,kuritegevus jms.perversssused.
Asfalt ei lase läbi maaenergiat ja seetõttu inimesed jäävad ilma poolest jõust mida inimene vajab...
Tehke endale selgeks see lihtne asi,et inimene on kõigest loom.Mis sest,et inimesed nimetavad endid inimesteks,me ikkagi oleme kõigest homo sapiens.Tegelikult enamik inimesi ei mõtle ka.
Inimesed on loomad kes elavad oma pärsitud instinktide abil.Kuna linnaõhk ja ,parfümeeria ja igasugune kodune keemia on pärssinud inimloomade lõhnataju ja tundetaju,emotsioonid siis inimloomad on madalama astmega loomad looduses elavatest loomadest.
Loomade õige paik on looduses aga kuna inimloomad on endid pannud vangi linnadesse milles puudub organismi arenguks vajalikud tingimused siis arenevadki perverssused.

Niisiis,terved ja tugevad inimesed sünnivad maal talu saunas,elavad maal metsa serval keset niitusid,teevad tsipake maatööd ja käivad arvutis tööl või longivad külakeskusesse.

No comments: