Saturday, July 31, 2010

Seista Jumala rahva taga ja toetades Iisraeli...seista natside taga ja toetada natsimaad...

http://usk.ee/iisrael

IISRAEL – SEISTES KOOS – ME TOETAME IISRAELI!

Aastaid tagasi tekkis idee, teha eestikeelne bänner, mida saaks kasutada kristlastest webmasterid oma kodulehtedel! Mujal maailmas on seda siin – seal näha. Kristlased toetavad Iisraeli ja õnnistavad lepingurahvast. Paljudes kirikutes ja kogudustes on näha Eesti lipu kõrval lehvimas Iisraeli lippu. Nähes alati seda lippu, tulevad mulle meelde Jumala tõotused, mis töötavad tänaseni. Õnnistus on tulnud juutidelt manitseb meid Pühakiri!

Seista Jumala rahva taga ja toetades Iisraeli – KEDA JUMAL EI OLE HÜLJANUD! Paljud paganad ja uuestisündinud paganad on ka unustanud tõsiasja, et väärisõlipuu on Aabrahami sugu- Rahvas kellega Jumal tegi lepingu tuhandeteks põlvedeks. See oli Jumalik ettemääratus ja valik, meil siin kobiseda pole midagi. Kuigi juudid hülgasid Messia – Jeesuse on Jumalal nende jaoks perfektne plaan, mis hoogustub lõpuaegadel.

Oleme täna tunnistajaks, mis toimub maailma areenil. Viimased 30 aastat on maailmas kõige enam kirjutatud Iisraelist ja Jeruusalemmast. Jeruusalemmas on maailma 300 uudisteagentuuri kontorid. Sellist kohalolu pole mitte kusagil mujal maailmas!!!

Maailma silmad on Iisraeli peal. Sündmused seal on piibli ettekuulutuste täitumine. Iisrael ja Püha Linn – Jeruusalemm on paganate vintsutada – kiskuda ja tallata!

Aga Jumala üks nimedest on VÄGEDE JEHOOVA. Iisraeli VALVUR ei tuku ega maga. Ta näitab oma au ja tegeleb oma rahva pöördumisega aga ka kaitsmisega.

Meie kristlased saame seista Iisraeli eest ja Iisraeli selja taga. Saame olla takistuseks ja pinnuks silmas Eestis levival antisemitismil ja juudivihale, mis on otse saatanast ja paljastab selle viha kandjaid – KES ON NENDE PEREMEES! Saatan ise vihkab Iisraeli kogu selle täiuses ja kus iganes ta saba siis mustab, parastab, vihkab, mõnitab Iisraeli.

Osad kristlased arvavad, et nad neelates islami propaganda konksu alla ja solkides oma meeled maailma vaimu poolt võivad karistamatult Iisraeli pilgata. (Alles hiljuti mulle näidati baptisti liidu e-mail listi ühte E-maili) Ei! Jumala Püha Vaim kurvastub ja tõmbub tagasi sellistel juhtudel.

Paljudele jumalameestele ja teenistujatele on Püha Vaim öelnud: vaata et sa ei unusta Iisraeli ja paluda rahu Jeruusalemmale! See on nii oluline KELLE POOLEL ME OLEME! Ei saa olla erapooletu sellistes asjades. Palestiina, Liibanon, Süüria, Iraan, Iraak jt. on justkui lõukoerad väikese maakese ümber sooviga see neelata! Kurat võidutseb ja möirgab aga väeti vits SEISAB PALJUDE IMESTUSEKS UHKELT AASTAKÜMNEID!

Ära häbene Iisraeli Jumalat – ära pane TÕDE vaka alla! Levita selle kodulehe bännerit oma kodulehel!

Jumala rahu ja rõõmu soovides …

Antti Loodus

Usk.ee/iisrael veebilehe asutaja ja projekti juht

Kristlik teenimistöö Kristlik Meedia

Viimati uuendatud: 17.12.2009

No comments: