Saturday, July 31, 2010

Peaministril tasuks oma tervist kontrollida?

http://ersp.ee/?page=54&lang=est

(14.06.2010) Reformierakonna esimehe peaminister Andrus Ansipi arvates peaks Eestist saama Põhjamaade tiiger – regiooni kiiremini kasvava majandusega ja põhjamaiselt parimat haridust andev riik, edastab kartellimeedia „lipulaev” Postimees Haapsalus toimunud Reformierakonna Üldkogul räägitut.

Veebiportaali ersp.ee toimetus soovitab peaministri arstidel tema vaimset tervist kontrollida lasta. Unistada ja fantaseerida võib ju kuskil napsimeeste seltskonnas, kuid reformarite koosolekul räägitu jõudis ka ajakirjandusse, kus loevad neid lollakaid fantaasiaid ka välismaised analüütikud.

Ilmselt ei saa meie valitsejad arugi, kus nad viibivad ja mis ümberringi toimub. Tuletaks meelde, et Eesti majanduslangus on ulatuslikum kui Botswanas ja tööpuudus suurem kui Sudaanis ja oleme viie kõige nadimalt majanduslangusega hakkama saanud riigi hulgas maailmas .


Pehmete ja Karvaste Ansip ei aja süüdimatult lolli juttu, nagu teeb seda elus Ansip.

Nagu aeg on näidanud, ei lähe oma rahva arvamus Stenbocki maja süüdimatule seltskonnale korda. Kuid see, „mida mõtlevad meist teised” on kupja-kiltri-aidamehe mentaliteediga limukpoliitikuile seni vägagi korda läinud. Kas tõesti tahetakse, et välismaal hakatakse Eesti peaministri üle ilkuma, nimetades teda süüdimatuks idioodiks? Kreeklased juba ilguvadki eestlaste üle, tänu muidugi meie valitsejaile. See kõik, mida Ansip suust välja ajab ei ole enam naljakas – see on tülgastav, milleni võib riigi käekäigu eest vastutav isik oma „naljadega” langeda.

Mõtlemisvõimelised ja pikema mäluga kui haugil kodanikud ei taha, et neid valitseb seltskond vastutustundetuid idioote!

No comments: