Saturday, July 31, 2010

Kreeklased oleksid Ansipi taolise „ufonaudi” kividega surnuks loopinud

http://ersp.ee/?page=54&lang=est

(15.06.2010) Peaminister Andrus Ansipi igikestva optimismiga nädalavahetusel Reformierakonna üldkogul lubatud suurem palk, parem kaitse töötuse vastu ja suurem pension mõjuvad kohatult Kreekas kirjutatu kõrval, milles Ansipi juhitud Eestit võrreldakse finantskoonduslaagriga, kus sobivate numbrite nimel inimesi tapetakse, kirjutab tänane Õhtulehe juhtkiri.

Tegemist on eri poolustelt täiesti erinevate seisukohtadega, kus Ansip näeb Eestit kui põhjamaade tiigrit, Kreeka aga kui Dachau koonduslaagrit. „Kreeklane rõhutab, et ei taha kunagi saada eestlaseks, sest nemad ei ohverda inimesi numbrite nimel. Meie oleme erinevalt kreeklastest aga kõigeks valmis. Huvitav miks?” küsib Õhtuleht.

Veebilehe ersp.ee toimetus vastab. Kreeklased on tuhandete aastate pikkuse ajalooga kultuurrahvas, kellele on emapiimaga väärikus maast-madalast sisse imbunud. Mistõttu poleks võimalik, et Ansipi taolised „ufonaudid” saaksid Kreekas kaua võimul olla, nad loobitaks kividega surnuks. Tegelikult taolisi poliitlimukaid ei valitakski.

Eestlane on olnud aastasadu õigusteta pärisori, kes harjunud isandate ees lömitama. Kakskümmend aastat kestnud omariiklus lõppes alandliku, ilma ühegi püssipauguta allaandmisega. Eestlane on harjunud kummardama ja kohanema igasuguste võimudega, peaasi, et hing sees on. Kuna endal puudub igasugune enesekindlus ja –väärikus, siis loodetakse, et „head isandad” toovad õnne õuele.

Kuna reformarid on eestlase mentaalsuse ära tabanud, siis lubataksegi, mida sülg suhu toob – ega häbeneta põrmugi, kui lubadused isegi väga lollakalt kõlavad, uskujaid leidub nagunii! Kuna 15 aastat kestnud valitsusele alluva „parempoolse” kartellimeedia ajupesuga on paljud zombistunud ja kaotanud elementaarse isikliku mõtlemisvõime, siis on ansipitel-laaridel* valijate hulgas piisavat lõikust.

Kuna eestlasele on omane orjameelsus, siis valib ta end valitsema samasugused, kes harjunud kummardama võõraste ees – väärikatel aateinimestel ei ole alandlike eestlaste seas populaarsust, sest nad mõjuvad hirmutavalt. Meie valitsejad on oma olemuselt limukad, kes uue maailmakorra ehitajate ees kiituse ja Milton Friedmani preemiate ärateenimise nimel rõhuvad (orjamantaliteediga) kaasmaalasi, teades, et need vastu nagunii ei hakka.
------
* Kas IRL liider Mart Laar ehk häbeneb oma eurovalimiste eelset tühilubadust teha juurde 50 tuhat uut töökohta? Mitte sinnapoolegi, Laar vaid itsitab pihku: lollid jäid uskuma! – Toim.

No comments: