Saturday, July 31, 2010

Kartellimeedia on alustanud „marurahvuslaste” sildistamise kampaaniat?

http://ersp.ee/?page=54&lang=est
(25.06.2010) Eneseväärikas rahvas on teadlik minevikust ja valmis ka mustemaks stsenaariumiks, kui see peaks korduma. „Meie rahvuspatriootide häda ongi selles, et nende eneseväärikus ei ole tõeline, vaid näiline, varjates endas mahasalatud hirme ja ebakindlust, mida püütakse kompenseerida rõhutatud jäikuse ja provokatiivse etlemisega, seisab Delfi poolt 22. juuni „päeva kommiks” valitud anonüümses arvamusartiklis.

Delfi poolt avaldatud lugu pälvis rohkesti kommentaare, ühes neist kirjutatakse: „Näha on, et riigi poliitika edenemine on alanud. Eks kogu selle marurahvuslaste tembeldamise eesmärk ongi suruda maha igasugune kriitika Venele allumise küsimuses. See on see, kus doktriin, mida siis Ilves meie „lääne sõprade” nõudmisel ellu viib. Alguses mõrtsukaga koos paraadil ja siis ordenid rinda. Meedias aga hüsteeria marurahvusluse teemal. Või nimetavad kremliööbikutest mõjutusagendid seda tänast ajupesu mingiks aruteluks? Ongi käes see, mida oli oodata, et sujuvalt hakatakse tembeldama igat arvamust, mis ei kiida taevani Putinit ja Medvedevit ja suure Venemaa tarkust, marurahvusluseks.”

Veebiportaali ERSP.ee toimetusel ei ole eelpool avaldatule midagi lisada. Taolised „päeva kommid” valmistavad süsteemselt ette pinnast, et üldsus „võtaks rahulikult” vastu tõdemuse, et „meie lääne sõbrad” on meid järjekordselt Moskva võimu alla mänginud, mistõttu on mõistlik kuuletuda ja rutata uut isandat kummardama.

No comments: