Sunday, April 25, 2010

Linn on inimestele sama mis metsloomadele on loomaaed! Inimesed peavad elama looduses sest inimesed on samuti kõigest loomad.

http://naistekas.delfi.ee/tervis/figuurisober/article.php?id=30598443
Artikkel:"Liikumine ravib sada haigust"
ÜHESKOOS ja TERVISLIKUMALT: Naistekas ja Figuurisõbrad pakuvad järgneval viiel laupäeval mõtteid teemal, kuidas elu tervislikumaks muuta. Südamenädal ongi hea aeg alustamiseks, sest arstid ei räägi asjata: südamehaiguste kõige olulisemaks põhjustajaks on ülekaal ja väike liikumisaktiivsus.

Minu kommentaar:
Ma loodan,et te mõistate kui võtta mürki(süüa kauplusest ostetud toitu),hingata mürki(linnaõhku),ning katta ennast mürgiga(make upiga),elada energia vaeses keskkonnas(linnas)...kui peita ennast kosutava õhu eest ja puhta vee eest,ning energiaküllase keskkonna eest-ELADA LINNAS siis kõik meetodid mida te pakute kõigest leevendavad
inimeste tervise kahjustusi mida loob linna elu.
Inimene peab elama õiges keskkonnas...inimene on ju loom...oleme ju inimahvid...loodus on meie normaalne elukeskkond...linn on inimese loomaaed!!!Inimese vangla ehk loomaaed on linn!!!Laske metsloomad loomaaiast tagasi loodusesse ja samuti ka inimesed tagasi linnast loodusesse...inimloomad vajavad täpselt samapalju loodust kui metsloomad...
Mida kõike peaks vältima:
1.Väldi asfalttee peal kõndimist ja viibimist.
2.Väldi linnas elamist.
3.Väldi mitmekorruselises mitmepere paneelmajas elamist.
4.Ühest pere kodust teiseni peab olema mõned kilomeetrid s.o. ülimalt kahjulik tervisele on elu mitmepere elamutes kus on koos sadu või isegi tuhandeid inimesi.
5.Maja peab kaitsema koer ja haned sest nood peletavad eemale öisel ajal rändavaid halbu hingesid ja vaime.
6.Ära viibi linnas hetkegi sest linnaõhk ja linnas valitsevad peenenergiad,ning aurad on väga kahjulikud tervisele.
7.Joo ainult kaevu vett või allika vett mida ise ammutasid.Ära iialgi joo kraanivett isegi kui toda on filtreeritud ja keedetud-kraaniveel on vale vee struktuur.Ära joo vett mida on villitud pudelisse sest villitud pudeli veel on vale vee struktuur.
8.Söö ainult oma aiasaadusi ja oma laudast lihasaadusi sest teate ju isegi kuis kombinaadid muudavad toidu tervisele kahjulikuks.
9.Lõhu küttepuid sest küttepuude lõhkumise töö tugevdab õlalihaseid ja seljalihaseid,ning jalalihaseid,ning kõhulihaseid,kätelihaseid.Lõhu iga päev natuke küttepuid ja sa oled terve ja tugev.
10.Viibi värskes õhus ja parim viis selleks on küttepuude lõhkumine.
jne.

1 comment:

Anonymous said...

Päris hea kommentaar :)