Saturday, March 27, 2010

Lang otsigu nende seaduste kokkuklopsijate algallikaid:

1.Legaliseeritud kuritegevus
Tõestus selle kohta,et
Karistusseadustiku abil anti roheline tuli sõidukite varastamisele on(oli?) paragarahvi Sõidukite ärandamine vastuvõtmine ja olemasolu.
Selle paragrahvi abil käib sõidukite varastamine sedasi:
Sõiduki omanikult varastatakse võtmed,sel vargal on kaks tunnistajat kes väidavad,et sõiduki juht oli purjus ja ta unustas võtmed sõiduki ukse ette.
Varas istub sõidukisse ja sõidab minema.Kui tee peal peaks mõni aus politseinik peatama sõiduki siis varas ütleb,et ta ei tahtnud varastada aga vaid kasutada sõidukit sest tal oli väga pakiline asi ja ta ei leidnud sõiduki omanikku kellelt küsida luba.
Selle paragrahvi abil saab karistada rahatrahviga,tingimisi või kaks aastat vanglat-kui on tegemist vargaga kes on riigi maffias see maksab rahatrahvi,ülejäänud kas saavad tingimisi või istuvad kaks aastat...

2.Sigadused seadusteks
http://www.omasaar.ee/index.php?content=artiklid&artid=18376⊂=2&sec=0
Näitlik lugu reaalajas

Neljapäev, 25. märts 2010


Näitlik lugu reaalajas, mis juhtub siis, kui julged sõna võtta Reformierakonna ja valitsus-struktuuride sigatsemiste vastu.
AU ja kiitus kõigepealt ajakirjandusele, kes on lõpuks ka julgenud sõnavabaduse kaitseks ja seadusesätete paranduste (loe: sigaduste) vastu välja astuda!
Lugu reaalajas: Vooglaid versus Õun
Kallid inimesed, kas te tõesti usute seda, et hr Märt Vooglaiul, kes sai 2007. a 75 milj krooni dividende, ehitab Viimsi Tammlaane kinnistule eramu juurde ca 100-m2 sisebasseiniga 400-m2 abihoonet, makstes Reformierakonnale 2009. a 2 kvartalis 1 milj krooni toetust, on paar kuud hiljem raha nii otsas, et peab 851 000 krooni pärast algatama pankrotimenetluse inimese vastu, keda ta ca 15 aastat hästi tunneb ja oma sõbraks nimetas?
Nii lihtne see elu ei ole. Elus on ikka nii, et käsi peseb kätt. (Vaata: mart vooglaid – Google otsing.)


Kogu selle üleskeeratud jama eesmärk on enne uusi valimisi karistada ja vaikima sundida kodanik, kes julges vasta hakata meie juhtiva Reformipartei ja valitsuse sigatsemistele. Ja miks mitte, kui aeg annab võimaluse ja seda saab teha võõraste kätega.
Sest kui suur M (Märt Vooglaid, Manutent... jne) soovib saada Eesti kunstiakadeemia lepingut, ta saab selle, kui:
1. Maksab toetust 1 milj krooni Reformierakonnale.
2. Sunnib vaikima Üllar Õuna.
Milleks seda vaja? Sest vaatamata kõigele on Ü. Õun ikka kindlal seisukohal, et Natura alade moodustamine, mille ideoloogiks ja algatajaks oli Reformierakonna juhtfiguure Heiki Kranich, on moodustatud vale ja pettusega ning selleaegseid seadusi rikkudes. Hiljem on seda loomulikult seadussätete-parandustega valitsusele kasulikus suunas muudetud. Kuid see tekitas olukorra, kus võib julgelt öelda, et ajalugu kordub – 60 aastat hiljem on Eesti kodanike, maaomanike kallal jälle toime pandud repressioonid ja omandi kaasaegne vägivaldne anastamine. Ja kes on süüdi, kas jälle idas asuv naaber? (Vaata: minu eesti.ee foorum Valitsemiskultuur, Ü. Õun.)
1. Toetus 1 milj krooni Reformierakonnale suvel 2009 – makstud.
2. Esimene katse vaikima sundida ja tema Natura probleemidega firmad pankade kaudu jõuga üle võtta 2009. a suvel luhtus. Teine katse täna käib, vähe on muudetud strateegiat pankrotti ajada, kohtu kaudu tampida. (Iseküsimus, mille alusel?) Sellele aitab täna jälle ka kaasa keskkonnaministeerium reformierakondlasest ministri J. Tamkiviga. Või kuidas paluksite aru saada sellest, et meie maadega seotud Kihelkonna valla üldplaneering seisab juba 9 kuud keskkonnaministeeriumis kooskõlastamisel. Ja seda olenemata sellest, et vald on saatnud märgukirju ja ka hr J. Tamkiviga vestelnud sel teemal. Minu kogemus ütleb, et oodatakse uut seadusesätte parandust (sigadust), millega oleks jälle võimalik tühistada eelnevalt seaduste järgi koostatud planeering ministeeriumiametnikele sobilikus suunas. Ning kedagi ei huvita ei ettevõtlus, ei töökohad, mis tänu sellele tekkimata jäävad. Ja kui seadusesätte parandus (sigadus) ei meeldi, võite kohtusse kaevata.
Kohtusüsteem on “tänu” seadusparandustele ning hr R. Langi ja valitseva Reformipartei kindlal juhtimisel jõudnud tagasi jälle Nõukogude aega, arenguriikide tasemele, kus õiglus ja õigus on üks võimalikest variantidest. Otsuste suunised tulevad juhtorganitelt ning riigikohtu kohtunikele makstakse kopsakaid preemiaid “õigete” otsuste eest. Olgugi et on 2010. a, tundub, et riiklik mõtteviis on jäänud ikka hr A. Ansipi lausesse “Kui see on kriis, siis sellises kriisis ma elada tahaksin.”.
Jõudu ja jaksu teile kõigile!

Üllar Õun

Lugu sisaldab autori isiklikke seisukohti.

3.
Ärimees süüdistab Reformierakonda enda ahistamises (8)
Autor: Mehis Tulk
Reede, 26. märts 2010.


Ärimees Üllar Õun süüdistab Reformierakonda ja selle suurtoetajat Märt Vooglaidu enda ahistamises ning äritegevuse tahtlikus põhjalaskmises.

Õuna väitel sai Vooglaiu osalusega firma mullu Eesti Kunstiakadeemia endale Tallinnas Estonia puiesteel asuvasse hoonesse rentnikuks kahel tingimusel. Esiteks, et maksab miljon krooni toetust Reformierakonnale ja teiseks – sunnib vaikima Üllar Õuna, kes on jätkuvalt seisukohal, et Natura alade moodustamine, mille ideoloogiks ja algatajaks oli Reformierakonna juhtfiguure Heiki Kranich, on toimunud vale, pettuse ja omaaegsete seaduste rikkumise hinnaga.

“Kas te tõesti usute seda, et Märt Vooglaiul, kes sai 2007. aastal 75 miljonit krooni dividende ja maksis 2009. aasta teises kvartalis Reformierakonnale miljon krooni toetust, on paar kuud hiljem raha nii otsas, et peab 851 000 krooni pärast algatama pankrotimenetluse inimese vastu, keda ta 15 aastat on hästi tundnud ja oma sõbraks nimetas?” küsis Üllar Õun Meie Maale saadetud kirjas.

Vooglaid on nimetatud summat soovinud Õunalt kohtu kaudu tagasi saada juba möödunud sügisest, protsess on päädimas Õuna pankrotiga, mis tuleb Kuressaare kohtumajas arutlusele 7. aprillil.

“Kogu selle üleskeeratud jama eesmärk on enne uusi valimisi karistada ja vaikima sundida kodanik, kes julges vasta hakata meie juhtiva reformipartei ja valitsuse sigatsemistele,” kinnitas Õun ise, selgitades, et esimene katse tema “Natura probleemidega firmad” mullu suvel pankade kaudu jõuga üle võtta luhtus.

Nüüd on tema sõnul muudetud strateegiat ja üritatakse teda pankrotti ajada, kohtu kaudu tampida. Kusjuures kaasa aitab keskkonnaministeerium eesotsas reformierakondlasest ministri Jaanus Tamkiviga. “Meie maadega seotud Kihelkonna valla üldplaneering on juba üheksa kuud seisnud keskkonnaministeeriumis kooskõlastamisel,” märkis Õun, kelle arvates tähendab see vaid seda, et “oodatakse uut seaduseparandust (sigadust), millega oleks jälle võimalik tühistada eelnevalt seaduste järgi koostatud planeering ministeeriumi ametnikele sobilikus suunas”.

Ettevõtja Märt Vooglaid Õuna väiteid lähemalt kommenteerida ei soovinud. Ta ütles Meie Maale vaid, et eeltoodud väited ütlevad nende kirjapanija kohta kõik ning soovitas Õunal psühhiaatri poole pöörduda, enne kui hilja.
Keskkonnaminister ja Reformierakonna juhatuse liige Jaanus Tamkivi, kes viibib praegu puhkusel, oli samuti napisõnaline: “Ma ei suuda ka parima tahtmise korral seda juttu tõsiselt võtta. Jutt on niivõrd ebamõistlik.”

No comments: