Thursday, February 25, 2010

Silwi kiirabiauto oli IAA autonäitusel menukas

http://www.silwi.com/?a=page&subpage=48f5cd90b60af931bb6ed

Silwi kiirabiauto oli IAA autonäitusel menukas
25. septembrist 2. oktoobrini toimus Saksamaal Hannoveris 62. korda IAA autonäitus (Internationale Automobil Ausstellung). Saksa Autotootjate Ühing (VDA) korraldab seda üritust vaheldumisi sõidu- ja tarbeautodele.
Seekordne, tarbesõidukite näitus oli suurimaks omalaadseks maailmas, seda külastas tänavu üle 300 000 inimese. Väljapanekul võis tutvuda tarbe- ja erisõidukitega kõigist klassidest. Oma toodangut eksponeerisid 20684 ettevõtet üle kogu maailma, esindatud olid kõik juhtivad kaubamärgid eesotsas Mercedes-Benzi, Volkswageni ja Scaniaga.
Esmakordselt osales näitusel Silwi Autoehitus, tutvustades maailmale oma kiirabiautot. Mercedes-Benz Sprinter 318 CDI baasil ehitatud reanimobiil oli välja pandud erisõidukite hallis. Eksponeeritud kiirabiauto on kaasaegne kõrgtehnoloogiline toode. Auto arvutisüsteemi kuuluvad kuvarid nii arsti kui autojuhi jaoks. GPS-seade võimaldab määrata nii auto kui abivajaja asukohta.
Silwi kiirabiauto pälvis suure tähelepanu, tõustes kaaseksponentide seast esile nii maitseka disaini, uudsete tehnoloogiliste lahenduste kui ka kõrge kvaliteediga. Asjatundlik publik hindas kõrgelt auto väliskuju, LED-vilkureid ja –sisevalgustust ning ABS-tehnoloogia abil loodud kompaktset sisekujustust. Ka arsti jaoks oluliste süsteemide juhtimine puutetundlikult ekraanilt tõi kiitust.
Seetõttu tundsidki kiirabiauto vastu huvi erinevate riikide päästeteenistuste juhid ja automüüjad. Pakkumisi tehti nii Euroopa kui Aasia riikidesse.

No comments: