Saturday, January 23, 2010

http://www.rakennusopas.com/yritykset.html?tiedolla=maal%E4mp%F6pumppu

http://www.rakennusopas.com/yritykset.html?tiedolla=maal%E4mp%F6pumppu


Tuote Maalämpöpumput

Suomen Omakotimaailma Oy - JÄRVENPÄÄ
Suomen Yrittäjien jäsen
Rakennusala

Rakentajan ja remontoijan omakotimaailmasta saat keittiökalusteet (Nelko) ym. kaapistot, takat (TakkaCenter, NunnaUuni, Jotul), sähkötakat (Takkatunnelma), piiput ja hormit (Schiedel, NVI 2000), saunan sisustukset ja valaistus (Cariitti), lauteet (Lumilaude), kiukaat (IKI, Helo, Mondex), kylpyhuoneet, sisustuskivet (Klimex), hirsiset piharakennukset ja mökit (Teuvan Mökki- ja Sorvituote), poreammeet, ulkoaltaat ja suihkukaapit (Aqua Novitek), lämpöpumput (IVT), jne.

Tuote maalämpöpumput

Oulaisten LVI Oy - OULAINEN
Suomen Yrittäjien jäsen
LVI-liike, lvi

Täyden palvelun LVI-talo. Yli kaksikymmentä vuotta luotettavaa toimintaa! Oulaisten LVI Oy on luotettava LVI-alan asiantuntija, joka toimii täyden palvelun periaatteella. Eli kestävän laatutuotteen lisäksi saat meiltä tarvittaessa myös suunnittelun, asennuksen, käyttöopastuksen ja huollon. Oulaisten LVI Oy on osakeyhtiö, jonka vahvuutena on kokenut ja ammattitaitoinen henkilöstö, toiminnan keskeisenä tavoitteena on panostaa laatuun ja palveluun.

Tuote maalämpöpumput

Ylöjärven LVI-Palvelu Oy - YLÖJÄRVI
Suomen Yrittäjien jäsen
LVI-suunnittelua

Asuinrakennuksiin ja teollisuuteen lämpö-, vesi- ja ilmastointityöt ammattitaidolla Pirkanmaan (Ylöjärvi - Nokia - Tampere - Valkeakoski - Pirkkala - Hämeenkyrö - Akaa - Ikaalinen - Parkano) alueella sekä tarvittaessa muuallakin Suomessa. Palveluihimme kuuluvat myös LVI-suunnittelu, LVI-valvonta, jätevesijärjestelmien suunnittelu, -myynti ja -asennus sekä maalämpöpumppujen ja ilmalämpöpumppujen myynti ja -asennustyöt. SOITA ja KYSY LISÄÄ PALVELUISTAMME!!!

Tuote maalämpöpumppu

LVI- ja Maalimyynti - YLÖJÄRVI
Suomen Yrittäjien jäsen
Maalikauppa, verkkokauppaa, lvi

Täyden palvelun LVi- ja Maalimyynti avasi uudet toimitilansa keväällä 2008. LVIMyynti.com-verkkokauppa perustettiin palvelemaan juuri sinua. LVI-osat edullisesti ja vaivattomasti internetin välityksellä! Kotisivuiltamme löydät kaikki tarvitsemasi LVI-osat ja tarvikkeet sekä omaan, että ammattikäyttöön. Fintex-maalit löydät myös meiltä Ylöjärven myymälästä. Maalien lisäksi liimat, lakat, puunsuoja-aineet, vesieristeet, laastit, tasoitteet ja maalaustyökalut.

Tuote maalämpöpumput

LVI-Kymppi Oy - HELSINKI

LVI-Kymppi Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva LVI-alan yritys, joka tarjoaa monipuolisia palveluita nopeasti ja ammattitaitoisesti 24 h vuorokaudessa. Toimintaperiaatteemme on saada apu asiakkaalle mahdollisimman nopeasti, meillä odotusajat ovat päivissä, ei viikoissa. Nk. hätätyöt pystymme normaalisti suorittamaan kyseisen päivän aikana. Yrityksemme kautta saat myös kaikki muut rakentamiseen liittyvät palvelut, kuten sähkö-, rakennus-, asbesti-, eristys- ja maankaivuutyöt.

Palvelu maalämpöpumput

Kaakon Lämpö ja Huoltopalvelut Oy - TAAVETTI
Suomen Yrittäjien jäsen
Lämmitysjärjestelmiä, pellettejä, takkoja, lämmityslaitteita

Tervetuloa tutustumaan laadukkaisiin tuotteisiimme! Oilon Oy Geopron, Viessmannin ja Calliduksen maalämpöpumput sekä ilma-vesilämpöpumput asennettuina, Mitsubishi Electric ilmalämpöpumput asennettuina,aurinkolämpökeräimet, Rotomon jätevesijärjestelmät, Itulan lattialämmitys, Tulituotteen pellettitakat, Takkapisteen takat, NOA Homen hormittomat ekotakat, Aritermin ja Termaxin kattilat, Windhager BioWin ja Tulimax pellettilämmitys, Oilon BioPro pellettipolttimet, pelletit ja RPA:n hormit.

Tuote maalämpöpumput

Oriveden Metalli ja Putki - ORIVESI
Suomen Yrittäjien jäsen
Erikoisalarakennusta

Olemme erikoistuneet Thermian maalämpöjärjestelmien ja maalämpöpumppujen myyntiin ja asennukseen Pirkanmaan alueella. Thermia maalämpöjärjestelmä hoitaa automatiikkansa avulla itsenäisesti koko talon lämmityksen ja lämpimän käyttöveden tuotannon. Kysy lisää tuotteistamme ja palveluistamme!

Palvelu maalämpöpumppu

Raahen LVI-Construction Ky - PATTIJOKI
Suomen Yrittäjien jäsen

Tarjoamme LVI-alan palveluita vuodesta 1984! Olemme Raahen talousalueella toimiva, LVI-alan suunnitelmia, KVV-valvontoja, asennuksia ja palveluita tuottava yritys. Kauttamme saat kaikki LVI-tarvikkeet todella kilpailukykyiseen hintaan. Yrityksemme painopistealueita ovat lämpöpumput, LVI-suunnittelu, LVI-urakointi ja lattialämmitysjärjestelmät. Huolehdimme myös kokonaisvaltaisesti asentamiemme laitteiden mittauksista, säädöistä ja huolloista.

Palvelu maalämpöpumput

Ylivieskan LVI ky - YLIVIESKA
LVI-urakointia

Ylivieskan LVI Ky - Hanakat on luotettava LVI-alan asiantuntija, joka toimii täyden palvelun periaatteella. Kestävän laatutuotteen lisäksi saat meiltä myös suunnittelun, asennuksen, varaosat, käyttöopastuksen ja huollon. Etsitpä ratkaisua lämmitykseen, vesihuoltoon, ilmanvaihtoon, kylpyhuoneeseen ja keittiöön tai vaikka pihalle ja puutarhaan on Hanakat lupaus laadusta.

Palvelu maalämpö, lämpökaivot, maalämpöpumput Nibe, Geopro

GreenHeat - PIRKKALA
Suomen Yrittäjien jäsen

GreenHeat myy ja asentaa Thermian maalämpöjärjestelmät ja maalämpöpumput Pirkanmaan talousaluella (Tampere, Ylöjärvi, Nokia, Akaa, Orivesi, Valkeakoski). Thermia maalämpö soveltuu uudeisrakennuksiin, saneerauskohteisiin, rivitaloihin, suurkohteisiin ja teollisuushalleihin. GreenHeat auttaa sinua valitsemaan oikean lämpöpumpun. Tutustu tarkemmin kotisivuihimme ja ota yhteyttä!

Tuote maalämpöpumppu

IVT Center Kangasala Oy - KANGASALA
Ilmalämpöpumppuja, lämmitysjärjestelmiä

Tuote Maalämpöpumppu

Hanakat -
LVI-tuotteiden tukkumyyntiä

Hanakat-liikkeet harjoittavat talotekniikkatuotteiden jälleenmyyntiä, asennusta, suunnittelua ja huoltopalveluja valtakunnallisesti. Paikallisen Hanakat-liikkeen yhteystiedot löydät kotisivuiltamme.

Tuote maalämpöpumput

Kiinteistö- ja Laitehuolto Kma Oy - KMA - NOKIA
Suomen Yrittäjien jäsen
LVIS-ala, lämpökattiloita

Olemme 15 vuotta toiminut saneerauskorjaamiseen erikoistunut yritys. Toimintamme perustuu kokonaisvaltaiseen LVI-palveluun sisältäen myös asennuksen jälkeiset huolto- ja säätötoimenpiteet. Poltin- ja kattila-asennusten lisäksi toimitamme ilma- ja maalämpöpumput avaimet käteen periaatteella. Asiakaskuntamme koostuu julkisesta sektorista, taloyhtiöistä ja yrityksistä, lisäksi palvelemme yksityisiä uudisrakentajia. Toiminta-alueemme on Pirkanmaa. Tarvitessasi alan osaavaa palvelua, ota yhteyttä!


Rautia Pudasjärvi - PUDASJÄRVI
Suomen Yrittäjien jäsen
Rautakauppa

Rautia Pudasjärvi palvelee rakentamisen, remontoinnin, sisustamisen ja Lvi -alan alueilla. Myymälästämme löytyy myös puutarhamyymälä. Meiltä laaja valikoima moottorikelkkoja, mönkijöitä, maatalouskoneita sekä käytettyinä että uutena. Edustamme tunnettuja tuotemerkkejä kuten Makita, Lynx ja Honda.Palvelemme asiakkaitamme koko Koillismaan alueella ja asiakaskuntaamme kuuluu rakennusliikkeitä, taloyhtiöitä, Pudasjärven Kaupunki, rakentajia, remontoijia, maanviljelijöitä,yrityksiä, ym.

Tuote Maalämpöpumput

Oulun LämpöMestarit Ky -
Ilmalämpöpumppuja, lämpöpumppuja

Tarvitsetko lämpöä kotiisi, kesämökillesi tai toimistoosi? Oulun Lämpömestarit Ky tarjoaa täyden palvelun jokaiselle, joka haluaa ottaa käyttöönsä luonnon oman lämpöenergian, ilma- ja poistoilmalämmön. Hoidamme lämpöpumppuhankkeesi puolestasi koko laajuudelta, tarvearvioinnista tarvittaviin huoltotoimiin.

Palvelu maalämpöpumput

Putkiasennus Juha Toikkanen Oy - PALOKKA
Lämmitysjärjestelmiä, öljykattiloita

Putkiasennus Juha Toikkanen Oy hoitaa öljy- sekä pellettipolttimien ja järjestelmien asennukset ja huollot sekä kaikki LVI-alan työt kaikissa kohteissa 30 vuoden kokemuksella. Myös ilmastointiasennukset, huollot ja asennukset. Yritys sijaitsee Palokassa Jyväskylän maalaiskunnassa, keskellä Suomea.

Palvelu maalämpöpumppu

Energiainsinöörit Stagnäs & Nylund Oy - MAKSAMAA
LVI-tuotteita, LVI-suunnittelua

Palveluihimme kuuluu LVIS-suunnittelu sekä LVI- ja sähkötarvikkeiden myynti. Olemme erikoistuneet matalaenergiaratkaisujen suunnitteluun ja asennukseen. Meiltä maalämpöpumppujen sekä lattialämmityslaitteiden myynti ja asennus. Palvelemme kautta Suomen.

Tuote maalämpöpumppu

Etelä-Päijänteen LVI-Palvelu Oy - VIITAILA
LVI-urakointia

Etelä-Päijänteen LVI-Palvelu Oy tekee ammattitaidolla LVI-alan työt Lahden seudulla, LVI-asennukset, LVI-huollot, LVI-urakat, putkityöt, maalämpöpumput ja -asennukset, Pellettilämmitysjärjestelmät. Soita ja kysy lisää!

Palvelu maalämpöpumput

Oilon Oy - LAHTI
Tulipesäpolttimia

Oilon on johtava pohjoiseurooppalainen poltinvalmistaja. Valmistamme öljy-, kaasu- ja yhdistelmäpolttimia voimalaitoksiin, teollisuusprosesseihin, alue- ja kaukolämpölaitoksiin, laivakäyttöön sekä omakotitalojen ja suurempien kiinteistöjen lämmitykseen tehoalueelle 12 kW - 63.000 kW.

Tuote maalämpöpumput

No comments: