Friday, November 20, 2009

Ivo Linna ja «Erisaade» võitlevad eestlaste joomarlusega http://www.elu24.ee/?id=188150

Ivo Linna ja «Erisaade» võitlevad eestlaste joomarlusega
(22)
14.11.2009 14:40

Eesti on saavutanud alkoholi tarbimises tšehhide järel väärika teise koha. Aastas tarbib tubli keskmine eestlane ligi 12 liitrit puhast alkoholi ehk 30 liitrit viina, mis teeb vähemalt pudel viina nädalas.

Niivõrd eesrindliku saavutuse vääriliseks tähistamiseks lõid Ivo Linna, Antti Kammiste ja «Erisaade» uue laulu «Palju sina jood?».

«Erisaade» paneb kõigile südamele, et Euroopas esimeseks jõudmine on meie endi kätes! Täpsemalt võib eestlaste rahvusliku suursaavutuse tagamaadega tutvuda kodulehel www.alkoinfo.ee.

Uut laulu näeb Eesti Televisiooni «Erisaates» sel pühapäeval kell 20.00.

Vaata videot ja laual kaasa!
Toimetas Elu24.ee

Allikas: http://www.elu24.ee/?id=188150

Kommentaarid:

Alkoholism on tagajärg... 14.11.2009 21:08

sellega pole vaja võidelda. Võidelda tuleb alkoholismi põhjustega.
Kellel on Eestis nii hea elu, et stressi pole- elu nagu hernes?
Kas see ei tule mitte teiste arvelt , kes üritavad ellu jääda, igapäevane mure maksude , söögi ja halvenevate elutingimuste pärast.
Elu, oma riigi hammasrataste vahele jäänutel, pole kerge, ja neid pole vähe.
Arv ületas juba 100000, ametlikult, teist sama palju neid, kes mitteametlikult, lisaks need, kes juba mujale läinud. Iga töötu taga on pere- lapsed.
Nüüd, need unzipid ja laalid, kes on asjad nii kaugele ajanud, kohe kohe oleme kolme rikkama sekka jõudmas ja varsti kõige rikkam riik maakeral, võiksid ruttu astuma hakata ja vabatahtlikult. Sellest võiks teha erisaate ja kohe mitu.



TASUTA ELEKTER 16.11.2009 02:52

Alkoholi tarvitamise tagajärjel alkoholi tarvitaja urineerib omi peaajurakke.
Alkohol hävitab peaajurakke ja hävitatud pea-ajurakud eralduvad organismist urineerimisel.

Joo terviseks! tähendab:"Urineeri omi peaajurakke!"

Vanas laulusalmis:"Joo sõber joo,joo ennast täis kui siga ja oma viimased kopikad kõrtsmikul vii ja ütle mis elul on viga..."
s.t. oma viimased ajurakud peldikusse vii ja ütle mis elul on viga...


TASUTA ELEKTER 16.11.2009 03:03

1.Ah jaa...suitsetamine samuti hävitab peaajurakke...
Nii,et siis suitsetajad urineerivad omi peaajurakke ...
2.No ja kuidas siis Ivo võitleb alkoholi vastu? Kas Ivo hävitab alkoholi tarbijaid pussitades või torgates mõõgaga neid surnuks?
3.Esimese Eesti Vabariigi ajal oli Karskusliikumine popp,toimusid Karskusliikumise tantsuõhtud ja isetegevuse õhtud-esineti etendustega ja tantsiti,ning lauldi ilusaid lugusid.
Lorilaule ei lauldud:)

nja 16.11.2009 10:59

to tasuta elekter, sellist asja nagu "esimene vabariik" pole kunagi olemas olnud. meil on siiani vabariik, mis loodi peale teist maailmasõda. ja vahepeal olime lihtsalt okupeeritud. ja vabariik taastati rahvusliku järjepidevuse alusel ;) niiet palun unustage see väljend ära. Igaüks joob täpselt nii palju kui ise heaks arvab, ja see pole mitte kellegi teise asi.olgu see igaõhtul pool liitrit viina või aastas pudel õlut. järgmiseks keelatakse pubides alkohol ära. kõik mida inimene teeb on ta teadlik valik ning teised hoidku nina sellest eemal


Scooby 16.11.2009 13:09

Täiesti geniaalne ning otse kümnesse laul! Nagu ka kõik teised "Erisaate" laulud. Need, kes siin kiruvad on ilmselt ise ühed parajad parmud.

Türi 16.11.2009 14:00

Kui alaealised ka sinna statistikasse lisada siis Eesti oleks kindlalt esimesel kohal.

nja-le 10:59 16.11.2009 14:25

Praegu on okupatsiooni aeg n.n. "taasiseisvunud" vabariik.Vaata Eesti Isesisvuspartei kodulehekülge ja Nõmme Valitsuse kodulehekülge,ning ERSP veebi.


nja-le 16.11.2009 14:35

Kui see sinule ei lähe korda,et Eestlased urineerivad omi peaajurakke siis on sellest kahju küll...
aga minule läheb korda ja ma ei taha,et Eestlased urineeriksid omi peaaju rakke...

Kui Ivo Linna tõepoolest on huvitatud Karskuslikumisele hinge sisse puhumisest siis tehku Karskusliikumise pidustusi...näidaku kuidas panna pidu ilma alkoholita.Uskuge mind, enamus naisi tuleb asjaga kaasa ja Karskusliikumine saab populaarseks.Unustage see korrumpeerunud Karskusliikumine sest nad teevad kõik selleks,et ruineerida karskusliikumist...
Mida populaarsemaks saab Karskusliikumine seda vähem inimesed hakkavad tarvitama mistahes meelemürke...

TASUTA ELEKTER 17.11.2009 01:58

Karskusliikumise koha pealt veel niipalju,et filmis Tuulepealne maa on mitmeid asju mida tegelikult ei toimunud tollel ajal.Näiteks, ennesõjaaegses Eesti Vabariigis joodi viina pitsist aga mitte pudelist,ka klaasist ei joodud.Terve seltskonna peale õhtu jooksul piisas ainsast pudelist viinast,iga piduline võttis vaid ainsa pitsi viina...

No comments: