Thursday, November 19, 2009

Blogi: Kustutatud kommentaarid; kustutatudkommentaarid.blogspot.com

Kommentaaride kustutamine ei ole mõistlik tegu.See on probleemi eitus.Kommenteerija pole teps mitte õnnelik kui leiab oma vaeva ja töö olevat kustutatud.
Meedias pidevalt tümitatakse kommentaatoreid aga tegelikult artiklid on alla igasugust arvestust ja ajakirjanikud on ajast ja arust.Mõistlikud inimesed ei kipugi kommenteerima selliste viletsate artiklite peale.Tihtilugu kirjutatakse häid kommentaare aga need kustutatakse kuna nende tase on kõrgem meedia väljaande tasemest ja see käib ajakirjanike au pihta.
Halbu kommentaare kirjutavad ajakirjanikud ise või PR-kommentaatorid,seepärast ongi Eesti online meedia nõnda igav ja keegi ei suvatsegi enam kommenteerida.
Mõni aasta tagasi oli kommentaariumis elu,lõõma,viha ja raevu,ka armastust-olid emotsioonid,oli elu.Inimestelt ei saa ära võtta nende emotsioone...aga seda on teinud moderaatorid,nad on tõuganud kommentaatorid eemale kommentaariumist.
Tegin selle blogi just selleks,et pööbel saaks oma kustutatud kommentaarid siia kirja panna,et siis üheskoos arutleda,suhelda inimlikul viisil ja kui vajadus siis sõimata ja õhutada vihavaenu jpms. Me oleme inimesed ja meil on põhiseadusega õigus enam kui seda võimaldavad moderaatorid oma tsensuuriga.Maha tsensuur!
Tõsi ka mina ei saa läbi tsensuurita,ma püüan vältida siin ilmuda PR-kommentaatorite ja ajakirjanike pahatahtlikke kommentaare.
Iseasi kas kellegile seda blogi vaja läheb:)))

kustutatudkommentaarid.blogspot.com

No comments: