Saturday, October 10, 2009

...tõuseb elektri hind juulist kliendi(õigemini omaniku) jaoks keskmiselt viis protsenti...

Homsest jõustub Eesti Energial uus hinnakiri

Eesti Energia
30.06.2008 13:55
Alates 1. juulist kehtib Eesti Energia uus hinnakiri. Vastavalt kevadel Konkurentsiametiga kokkulepitule tõuseb elektri hind juulist kliendi jaoks keskmiselt viis protsenti.
“Peale elektrienergia hinnale kinnituse saamist märtsi lõpus arvutasime välja uued Eesti Energia klientide hinnapaketid ja tegime võrgutasude ümberarvutuse,” rääkis Eesti Energia energiamüügi osakonnajuhataja Jüri Johannson. Ühele neljaliikmelisele Eesti perele, kes ostab elektrit hinnapaketiga Kodu 2 ja kasutab kuus 300 kWh elektrit, sellest pool öötariifiga, tähendab muudatus kuus lisakulu suuruses 18 krooni.

Johannson rõhutas, et elektri eest tehtavaid väljaminekuid on võimalik ka klientidel endal juhtida läbi elektrisäästu. "Üks protsent aastas kokkuhoitud elektrit vähendab kodust elektriarvet 50 krooni võrra ja jätab maa-alla 50 kg põlevkivi," lausus ta. Nõuandeid, kuidas säästlikult (elektri)energiat tarbida, leiab Eesti Energia aadressilt kokkuhoid.energia.ee.

Uued hinnakirjad ja info on saadaval ka kodulehel www.energia.ee, tariifitelefonil 1546 ning klienditeenindusbüroodes. Seoses uute hindade jõustumisega ootame oma klientidelt (v.a kauglugemine) juunikuu lõpu seisuga elektriarvesti näitu kuni 6. juulini.


Helen Attikas
Tel: 71 52 255
Mob: 56 625 888
e-post: helen.attikas@energia.ee

Eesti põlevkivi omanikuks on Eesti rahvas ja Eesti Energia müüb omanikule kuuluvat varandust...

No comments: