Monday, October 12, 2009

Tantsuakadeemias saab kolmapäevani tasuta tantsida!

Tantsuakadeemias saab kolmapäevani tasuta tantsida!
www.Publik.ee
12. oktoober 2009 14:17 LIITU DELFI POMMUUDISEGA

Kuni kolmapäevani saab Märt Agu initsiatiivil loodud Tallinna Tantsuakadeemias tasuta tantsutunde proovida. Kõik huvilised on oodatud avatud uste päevadele, kus on võimalik endale sobiv tantsustiil või trenn valida.


Tallinna Tantsuakadeemia eestvedaja Märt Agu sõnul leiab sobiliku tantsutunni endale mistahes vanuses ja tasemel tantsusõber. „Kuigi tantsuakadeemial ei ole liitumisnõuet ja soodsa hinnaga trennis saab käima hakata ka ühe tunni kaupa tasudes, on avatud uste päevad suurepärane võimalus juba varakult tantsukeskuse ja sealsete erinevate stiilidega täiesti tasuta tutvust teha,“ ütles Agu, kelle sõnul algavad edaspidi tantsutundide hinnad kõigest mõnekümnest kroonist.


Põnevad näidistrennid algavad igal täistunnil, pakkudes laia valikut stiile rahvatantsust kuni kõhutantsu, hip-hopi või show jazzini välja. Kui avamise nädalavahetusel on kõigile tutvumiseks paika pandud eriprogramm, siis esmaspäevast kolmapäevani on avatud uste päevade raames võimalik tasuta näha ja proovida trenne, mis hakkavadki püsivalt tantsukeskuse kavas neil päevil olema. „Eraldi põnev vaba tantsupõrand sel pühapäeval kell 16, kus DJ Criticali plaadikeerutamise taustal saavad kõik huvilised vabas õhkkonnas oma tantsuoskusi demonstreerida,“ lisas Agu.


Märt Agu sõnul näidistrennidest osavõtjate arvule piiranguid ei seata ning avatud uste päevade raames on treeninguid uudistama oodatud kõik huvilised – ka need, kes seni tantsuga eriti kokku pole puutunud. „Võtame trenni printsiibil kes-ees-see-mees nii palju soovijaid kui tantsuruumidesse mahub,“ kinnitas ta.


Tallinna Tantsuakadeemia toob kokku suure valiku Eesti tipptreenereid. Teiste seas hakkavad huvilisi juhendama Märt Agu ise ja Eestis tantsumaastikul laineid löönud Kristin Pukka, kuid ka näiteks Jane Raidma, Eneli Rüütli, Endro Roosimäe, Eva-Lena Raenok, Kaidi Udris, Vello Vaher, Aita Vaher, Marit Jänes, Ave Lao ja Kadri Kõiva. Ühe katuse alla koonduvad mitmed juba tegutsevad ja tuntust kogunud tantsukollektiivid, ühtlasi teeb uus tantsukeskus parima kvaliteedi tagamiseks koostööd erinevate tantsustuudiotega üle maailma.

TASUTA ELEKTER, 12.10.2009 15:11
1.Parimad asjad on TASUTA...armastus,elekter...
2.Käia tantsu kursustel selleks,et esineda?! Kas see põle naeruväärt? Vanasti õpiti tantsud selgeks selleks,et tunda mõnu tantsust...
Kontserdid ahju!
Ahju üld laulu ja tantsupeo kontsert!
Elagu üld laulu ja tantsupidu!
Rahvatantsust tehti folk! Öäk!
"Laulu ja Tantsupeod toimusid kuni teise maailmasõjani...kõik pidulised laulsid,tantsisid,võtsid osa rahvaspordi mängudest,mängisid murumänge-kõik kohaletulnud olid pidulised,puudusid esinejad ja pealtvaatajad...nõukogude võimu ajal muudeti tantsu ja laulupeod kontserdiks...kohale tulnud rahvas jagati kaheks...esinejateks ja pealtvaatajateks...Tänasel päeval esinejad teavad omast käest,et peale kontserti sooviks panna pidu teiste gruppide liikmetega...nii väga tahaks leida uusi sõpru...süda lööb nõnda ärevalt lootuses leida kallimat...kuid peab minema bussi peale,iga roju oma koju...Muutkem laulu ja tansupeo kontsert niisamasuguseks peoks millised toimusid kuni teise maailmasõjani!!!...sellised laulu ja tantsupeod toimusid kuni teise maailmasõjani...ning kuidas kommarid keerasid tuksi meie laulu ja tantsupeo traditsiooni...küllap Rüütli mutt oligi too kes keeras tuksi selle traditsioooni...P.S. Kas mäletad seda Riigikogulaste laulu? No küll see oli jube,sellega alandati tervet meie rahvust...püüti tallata jalge alla meie eneseteadvust...Ja mida kuradit lauldakse laari-laari-laa ? Kas peetakse silmas reeturit Laari?Ptüi...Ja repertuaaris on veel muudki pa..a,multikultit...täis alandusi ja kristlikku jama...Elagu konkurents!
elektritsaabtasuta.blogspot.com

No comments: